RobaL4 napisał(a):
zanim piszecie o tematach, o ktorych wiekszosc ktorych sie tu wypowiada nie ma widocznie pojecia, proponuje poczytac sobie lektury na dobranoc
dzięki za linki wydawało mi się to niemożliwe żeby PB automatycznie sprawdzał czy na screenie 'widać' cheat czy nie, a jeśli by tego nie sprawdzał to ludzie od PB musieli by przeglądać automatycznie wysyłane do nich screeny, mniejsza o przepustowość łącz i miejsce na dysku ( to akurat jest wykonalne), problem jest raczej z nagromadzonymi danymi których jest niesamowicie dużo i które ktoś musi na bieżąco przeglądać, co wydaje się jeśli nie niemożliwe to wielce nieopłacalne.
Co do samych screenow
@Blizzard: nie zrozum mnie źle nie chce Cię tu nazwać cheaterem (dzięki za założenie takiego tematu na forum bo jestem nowym graczem i dobrze jest wiedzieć że takiego bugi niesety mimo ver 1.25 istnieją)
ALE w moim pojęciu/rozumowaniu cheatowanie to właśnie poza zmienioną konfiguracją, świadome i celowe wykorzystywanie takich bugów w grze. Przecież to od cheat (oszukiwać dla nie kumatych) i nie ważne jakim sposobem dana osoba się posługuje, więc jeśli nieznajomy admin (a tym bardziej nieświadomy tego bugu) zrobi ci screen'a a tam brak mgły to zaczyna śmierdzieć BANem.
Tyle ode mnie ciekaw jestem czy zgadzacie się z moim tokiem myślenia.