Teraz jest 24 lis 2024, 22:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2007, 19:50 

WuWu84 napisał(a):
A niektórzy potrzebują coś koniecznie udowodnić sobie i niestety także innym...

W swojej wypowiedzi sam zauważyłeś że FH2 nie istnieje, jak zatem można porównywać rzeczy istniejące, z nie istniejącymi? Faktycznie chyba tylko marzenia fanów... A jeżeli już będziemy mogli mówić o rzeczach istniejących, co jest kryterium "lepszości"? Dla mnie mimo archaicznego już enginu FH jest nadal bardziej atrakcyjne niż PR. Popularność? Czy tysiące grających w BF2142 czynią go lepszym? Dla mnie zupełnie nie...

Twórcy FH2 słyną wręcz z zadufania w sobie, użytkownicy widać też, dlatego ten mod jeszcze się nie ukazał, gdyby byli otwarci na społeczność specjalizującą się w modelowaniu i teksturowaniu, dawno by było wszystko skończone.

Tak, BF2142 posiadający tysiące graczy jest lepszy, bo jest i dział promocji postarał się o tych ludzi, marketing zadziałał.
Zapatrzeni i zadufanie w sobie użytkownicy i moderzy FH robią sobie tylko kuku.

Uważanie się za elitę (mowa o twórcach moda) jest przejawem arogancji, to nie sprzyja środowisku graczy a tylko licznym konfliktom. Mam nadzieję, że to się tam zmieni, bo na razie mod ma miano widma jakim kiedyś był STALKER a teraz jest Fallout 3. Zamiast prośby o pomoc, utrzymaniem dobrych relacji ze środowiskiem BF2, jest dziwna zawiść i szczerzenie zębów na słowa krytyki.

Skoro ci od FH2 są faktycznie takimi mistrzami nad mistrzów, to niech to udowodnią, produkowanie obrazków ze screenami nowych pojazdów bez końca jest nudne.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2007, 22:41 
Redaktor Battlefield.pl

MichelCat napisał(a):
Skoro ci od FH2 są faktycznie takimi mistrzami nad mistrzów, to niech to udowodnią, produkowanie obrazków ze screenami nowych pojazdów bez końca jest nudne.

Pytanie tylko kto ich uważa za takich mistrzów - ja na pewno nie i nie widzę sensu kontynuowania tej jałowej dyskusji.

Arjen7 napisał(a):
WuWu ma racje. Naprawde zatesknilem na turniejem Forgotten Honor

Herman zapominał wspomnieć o amerykańskiej fili turnieju Forgotten Honor: Americana. Przeznaczona jest przede wszystkim dla graczy z obu ameryk, ale jeśli nie odstraszają was godziny gry - od 1 do 5 w nocy, zapraszam. Pierwsza kampania tego turnieju to dobrze znana niektórym bywalcom forum, czwarta kapania europejskiego Forgotten Honoru, czyli front wschodni. Nie są to jednak te same mapy, jak i nie jest to ten sam minimod. Przeniesione zostały do niego wszystkie udoskonalenia znane z minimoda 6 europejskiej kampanii (ograniczenie widoczności wraz z obrażeniami, bagnety itp). Również same mapy doprowadzamy do standardów najnowszej europejskiej kampanii, korzystając przy tym ze współpracy z innymi zespołami, jak chociażby ekipą minimmoda FHWS. Jest to zatem właściwie nowa przygoda.[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 01:48 

Ostatnio przeglądałem stronkę Forgotten Honor, PMowałem trochę i czytałem forum. Z tego co widziałem jest też kampania dla Oceanii, w godzinach chyba 10 - 13 ale moge się mylić. Ciekawe rozwiazanie.

Niestety ciągle siedzę w Azeroth a pre-paid trwa aż do połowy sierpnia. :twisted:

Kilka dni temu nawet Dirceu pisał mi żebym dołączył do Axis bo jak stwierdził "[...]we are here dying out in the fields..."

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 06:03 

http://forgottenhope.filefront.com/main ... h=yes&mod=

Nowy łupdejt-coby nikt nie mówił,żeśmy se FH2 ekskrementamy olali.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 13:17 

Gdzies screeny z El Ala juz widzialem. Chyba przy okazji pokazywania staticsow. Wolalbym by pokazywali bron a nie w kolko pojazdy :/

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2007, 19:32 

http://forgottenhope.filefront.com/main ... ng=english

Nowa mapa.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2007, 09:45 

czy te całe FH2 nie miało wyjść jakoś teraz? W sierpniu 2007? Z ostatnim dniem sierpnia idę do Akademii i coś czuję, że znowu nie zdążę w to pograć. Te FH2 to totalna porażka. :| Tak nie liczyć się z fanami...

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2007, 15:55 

Wydaje mi się, że prościej by im było dołączyć do jakiegoś studia i robić gry za kasę.
Może połączenie Red Orchestry (styl) i Crysisa (grafika)? Hmmm :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Strefa czasowa: UTC + 2