Igor [PL] napisał(a):
DarthPrivate napisał(a):
Nie gralem w call of duty, ale wiem jak to wyglada od anonimowych osob. Tryb single player jest zajbisty kilmat na 102!!! Lecz..... multiplayer nie wnosi nic nowego, begasz i strzelasz, zadnych pojazdow (oprocz czolgow). Brak klimatu (bo go w sieci nie stworzysz). To bedzie drugi MOH:AA, zajebisty w single playerze, klapa w multiplayerze.
PS. Rodzaj gry bf'a to : MULTPLAYER FPP/TPP!!!
Hmm absolutnie się z Tobą nie zgadzam, że mohaa to klapa w multiplayerze

Nie rozumiem, czemu tak uważasz...

polska scena mohaa jest kilkanaście razy większa niż BF.. i to jest klapa?
P.S. Kilka dni temu był mecz o mistrzostwo Polski i wygrali SShooters z TitanSquad

Hm kilkanascie razy większa może i była dawno temu, teraz to sa jakieś marne popiardywania, a serwisu dobrego o tej grze wogóle znaleźć nie można. Jedyny który trzymał poziom moh.fpp.pl dawno już zszedł na psy i widząc ilośc komentarzy pod niusami czyli zero widać jak jest aktywna ta scenka

Oczywiście nie piszcie mi, że się nie znam, śledze kilka scen fpp w poslce aktywnie na www i forach, a także wyniki cb rozegranych meczy i jak narazie CS numero 1 MOH niestety już daleko w tyle ostatnie podrygiwania trupa...
Do pozostałych ludzików w temacie multiplayer odpowiadam: informacje swoje o braku multiplayer w Call OF Duty miałem, mogłem sie mylić, jeśli będzie multi to super napewno zagram, ale tak jak ktos juz powiedział będzie to tylko kolejny MOH czyli nędzna bieganina sama piechotą, nie warto cofać się w tył....