Teraz jest 23 lis 2024, 17:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 16:43 
Moderator forum

W takim razie niech przemówią inni kompetentni na temat postępów w Polish Project. Czy projekt jest nadal w toku? Czy może został zawieszony/anulowany? Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 23:56 

W mordee wujek dopiero poznałem tę mordę, którą masz avatarze... No co za brak gustu.

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2007, 12:25 
Moderator forum

Informacja do wszystkich co nie odwiedzają oficjalnej strony PR. Pojawił się PR v0.61 patch. Waży ok 160 MB. Wprowadza kilka istotnych zmian. Start sucking :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2007, 17:00 

dobre dobre,chciaz ja bym z tego zrobil cos na stronie glownej jakiegos newsa bo to jakby nie patrzec aktualizacja. zasysam... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2007, 08:43 

co,sie,dzieje,na,glownej,stronie,jakis,nowy,mod,armia,izraelska,?do,pr,o,co,lazi?,spacja,mi,sie,rozwlila;/

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2007, 13:37 
Moderator forum

Na głównej stronie dzieje się całkiem sporo. W skrócie postaram się przedstawić. Nowy patch wraz z wieloma zmianami przyniósł kilka nowych bug'ów z którymi twórcy PR teraz walczą. Prezentacja najnowszej mapki do PR o nazwie "Fools Road" (garść niezłych screen'ów, prawdopodobnie zobaczymy tą mapkę w PR 0.7). Użytkownicy forum walczą między
sobą na różne argumenty (najbardziej gorące tematy: brak klucza crewman'a, uatrakcyjnienie kit'a medyka, Al Bashra 0.5 lepsza niż Al Bashra 0.6, pistolet dla marksmana, czy lubisz kashan desert?, czy ktoś gra jeszcze medykiem?).

Ktoś (prawdopodobnie Izraelczycy :D) postanowili pójść śladem Kanadyjczyków, Polaków oraz Rosjan i stworzyć własną frakcję w PR. Jeśli o mnie chodzi to nie mam nic przeciwko temu (nie sugeruje że ktoś ma 8)), im więcej frakcji tym więcej map, więcej nowego sprzętu, nowe modele... ogólnie większa różnorodność :mrgreen:.

PS. Sorry za offtop :|

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2007, 15:15 

o to fajnie. ja do Izraelczyków również nic nie mam (spacja naprawiona :P) a co z armią tajwańską i holenderską były w newsie na stronie battlefield.pl i jaki off top? przecież rozmowa o pr

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2007, 16:32 
Moderator forum

bagno napisał(a):
i jaki off top? przecież rozmowa o pr

He, he... Drobna pomyłka :D Dzisiaj pisałem też w temacie "Polish Project - Suggestions (pomysły i propozycje)" i miałem otwarty ten temat w drugim oknie... dlatego przez chwilę zdawało mi się że jestem "sugestiach" i dlatego przez chwilę myślałem że to offtop :D. Stąd ten PS :)

Co do Tajwanu to gdzieś po forum chodzą różne plotki ale skoro nie ma ich w dziale "Community Modding" to chyba na dzień dzisiejszy oficjalnie nikt za to się nie wziął.
Jesli natomiast chodzi o Holendrów to wiem tylko tyle co przeczytałem na tym serwisie, cytuję: ..."Grupa ludzi odpowiedzialnych za moda Men of Courage postanowiła dodać jednostki Holenderskiej Marynarki Wojennej do moda Project Reality"... koniec cytatu. Z tego wynika że mają być tylko Holenderskie okręty, nie było mowy o całej holenderskiej frakcji.

Jak coś więcej znajdę to poinformuję 8)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 22:24 

Ragni napisał(a):
Ktoś (prawdopodobnie Izraelczycy :D) postanowili pójść śladem Kanadyjczyków, Polaków oraz Rosjan i stworzyć własną frakcję w PR. Jeśli o mnie chodzi to nie mam nic przeciwko temu (nie sugeruje że ktoś ma 8)), im więcej frakcji tym więcej map, więcej nowego sprzętu, nowe modele... ogólnie większa różnorodność :mrgreen:.

No zajebiście. Nareszcie będę mógł strzelać do Palestyńczyków, których mam w najgłębszym poważaniu z wszystkich arabusów.

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 00:37 

Palestyńczycy sami w sobie nie są tacy źli mnie bardziej w******ą Izraelczycy i amerykanie ostatnio oglądałem ciekawy filmik wydaje sie byc realistyczny jestem w trakcie sprawdzania faktów macie link. http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6051038290 oglądajcie! Wole strzelać jakoś do angolów a w sumie to do każdego :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 13:37 
Moderator forum

GoLyPL napisał(a):
Palestyńczycy sami w sobie nie są tacy źli mnie bardziej w******ą Izraelczycy i amerykanie ostatnio oglądałem ciekawy filmik wydaje sie byc realistyczny jestem w trakcie sprawdzania faktów macie link. http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6051038290 oglądajcie! Wole strzelać jakoś do angolów a w sumie to do każdego :twisted:

Oglądałem go już kiedyś. Zwykle jestem sceptycznie nastawiony do każdej teorii spisku ale w tym wypadku mój sceptycyzm trochę zmalał, teoria przedstawiona w filmie jest prawdopodobna.

PS. Link dla tych co interesują się "Holenderskim akcentem" w PR.
http://www.realitymod.com/forum/korps-mariniers-t25724.html
Nie przebiłem się przez wszystkie strony ale po przeczytaniu kilku ostatnich nie spodziewałbym się zobaczyć holenderskiej frakcji zbyt szybko (chociaż mogę się mylić).

PS 2. Pojawiły się sugestie aby przeciwnikami IDF (Israel Defense Forces) w PR był Hamas. Jak dla mnie bomba :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 23:19 

GoLyPL napisał(a):

Jeżeli pomieszkasz w ich sąsiedztwie dłużej to na 100% zmienisz zdanie. Wiem co piszę, bo ja też ich kiedyś szanowałem.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2007, 16:05 

Siema, niedawno zainstalowałem PR i mam pewien problem z płynnością jego działania. Mówiąc krótko rżnie mi się jak cholera (nie mówiąc o dłuuugim wczytywaniu map). ;p gram na athlon 3800+ 1gb ram radek 1600 pro. W normalnego BFa gram na maksymalnych opcjach, a PR tnie mi sie nawet na pustyni. :/ Co z tym zrobić? Prosze o pomoc, bo miodzik jest mniam mniam. ;p

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2007, 16:40 
Moderator forum

MazMazik napisał(a):
Siema, niedawno zainstalowałem PR i mam pewien problem z płynnością jego działania. Mówiąc krótko rżnie mi się jak cholera (nie mówiąc o dłuuugim wczytywaniu map). ;p gram na athlon 3800+ 1gb ram radek 1600 pro. W normalnego BFa gram na maksymalnych opcjach, a PR tnie mi sie nawet na pustyni. :/ Co z tym zrobić? Prosze o pomoc, bo miodzik jest mniam mniam. ;p

Ja mam Pentium D 2,66 Ghz, 1024 MB RAM i GF 6600 i miałem to samo (BF2 działa prawie na max detalach, PR się tnie). Wynika to pewnie z tego że w PR masz o wiele większy zasięg widzenia (na większości map) i część map jest naprawdę ogromna (w porównaniu do BF2) co dodatkowo obciąża kompa (w BF2 granicą było chyba 600 metrów, powyżej tej odległości teren nie był "rysowany").

Są dwa najbardziej popularne wyjścia:
1. Kup dodatkowy 1 GB RAMu 8)
2. Zacznij obniżać ustawienia graficzne i metodą prób i błędów wypracuj kompromis pomiędzy wyglądem a osiągami, zacznij ciąć ustawienia od różnych "upiększaczy". Ja osobiście teren, efekty, geometrie, tekstury i skale zasięgu widzenia mam ustawione na maksa a całą resztę na minimum.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2007, 16:51 
Spamer!

Cytuj:
w BF2 granicą było chyba 600 metrów, powyżej tej odległości teren nie był "rysowany").

To granica to 400 m :) .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2