Teraz jest 25 lis 2024, 10:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 09:27 

Cytuj:
Boże ludzie chcecie moge dac screena (chyba nie mam ) ale moge isc na byle jaki serv i zdobyc ponad 80 killi + praca zesłołowa z kolejne 60 i co i nic A w bf 2142 nie grałem od miecha.....Oprócz dzis... bo dzis testowałem jak mi sie gra i co i miałem staty 139 / 38 dead..... LOL

Rozumiem że chodzisz tylko na FFA z limitem ticketów 700+ bez limitu czasowego :) ? Już naprawdę tyle razy chciałem cię dotknąć ,twojego Unlocka też :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 11:37 

Broniąc zbugowanego niezniszczalnego tytana to i ja potrafie :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 13:52 

pzak napisał(a):
Blizzard_ napisał(a):
pzak to było chamskie :?

ale niestety prawdziwe...

nie prawdziwe 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 16:10 

Cytuj:
Dawac malonec'a!! Typ rozkreci wszystko. Po prostu biblia

:omg: :lol: :omg:

-Halo,halo?Macie może na składzie modka z chwilką czasu,co by gÓpie tematy na forum pozamykał? :lol:

PS:
Cravic napisał(a):
Już naprawdę tyle razy chciałem cię dotknąć ,twojego Unlocka też

Nieważna płeć,ważne uczucie
:lol: muahahahahah

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 18:17 
Spamer!

pzaka i =4UM= boli ciągle to samo ZAL :roll: :lol: :lol:

EDIT: pzak nie udawaj... proszę Cię :?

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 11 lip 2007, 22:16 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 18:30 

Blizzard_ napisał(a):
pzaka i =4UM= boli ciągle to samo ZAL :roll: :lol: :lol:

Wiesz, ja się staram nie zachowywać tak, jak wy się czasem zachowujecie na sparach/meczach albo na przykład w tych tematach:

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=19823
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... c&start=75

Jeżeli czegoś nie wiem albo mam o czymś blade pojęcie, to się nie wymądrzam jakbym nie wiadomo jakim sUpErPrOmAsTeReM był... Dlatego wyrobiłem sobie taką, a nie inną OPINIĘ o waszym klanie.
Oczywiście możesz się ze mną nie zgadzać, ale przystopuj na chwilę i spójrz na to obiektywnie ze strony innej niż członek waszego klanu.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 18:45 

Może w końcu się uspokoi -_-

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 20:00 

NIET !

Do zamkniecia ten temat bo znowu sie prywatny konflkt tworzy !!

Czego moj temat bedzie przyczyna ech :(

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 03:31 

Kurde dobrze, że nie gram już w BF, bo straszny pro się objawił.

Teraz żałuję, że po jednym sparze podziękowaliśmy spoxterowi :x

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2007, 09:51 

5 stron o niczym. To może ja napisze jak gram supportem ( dla jakichś świeżych graczy, BTW sam nie gram długo bo od czerwca w BF'a, oczywiście grywałem w HL, CS, UT, AA i inne pierdoły).

Gram tylko FFA (nie mam czasu na grę w klanie i ktoś złośliwy zaraz pewnie doda, że skilla też nie :) ).

Jeśli gram supportem to biorę zawsze shotgun, radar i skaner ( nie pytajcie mnie teraz o nazwy tych urządzeń), tworzę 'squad' i zapraszam ludzi (jeśli na początku się nie przyłączają to nic nie szkodzi przyłączą się jak zobaczą, że grasz z głową a nie tylko nabijasz fragi).

Właśnie gdy gram supportem z tym configiem to zabieram się za przejmowanie flag: biegnąc do flagi rzucasz gdzieś po drodze spawn'a, biegnąc skanujesz otoczenie, przy fladze rzucasz radar i przejmujesz. Wychodzi całkiem łatwo i przyjemnie (na FFA).

Używanie shotgun'a w połączeniu z radarem jest o tyle dobre, że grając tą bronią dobrze jest albo zajść przeciwnika albo wyskoczyć mu zza rogu w najmniej dla niego nieoczekiwanym momencie ( strzał, chowasz się na sekundę i ew. poprawka).

Ważne jest uzupełnienie swojej amunicji tak aby mieć radar w zapasie ( jak robi się gorąco w koło Ciebie: rzucasz radar i znów masz niesamowitą przewagę). Co jeszcze? W zasadzie w supporcie jestem prawie cały czas w ruchu, zatrzymuje się tylko kiedy mam radar i przejmując flagę widzę że nikt się nie zbliża.

Wybaczcie długość post'a ale może to pomoże jakiemuś świeżemu graczowi. Napewno pomoże bardziej niż dyskusja o tym jak zmieniało się 'kopnięcie' danej broni w kolejnych patchach, bo zawsze uważałem że

Taktyka (czy ew. pomysł na grę) >> Skill

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2007, 14:30 

Takich właśnie nie lubię :D

Ale zauważ, że podczas przebywania większych odległości jesteś zupełnie bezbronny. Na jakiej mapie najcześciej używazsz takiego zestawu?

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2007, 16:54 

Hehe ale czego nie lubisz Zar, takich graczy? ( odpisz żebym wiedział co ci dokładnie przeszkadza) Pewnie wkurza Cię że cieżko takiego gościa zajść od tyłu :)

Właśnie powinienem powiedzieć na jakich mapach ( chociaż dla stałch graczy to dość jasne). W zasadzie to tym zestawem grywam tylko na Camp Gibraltar i na Cerbere Landing. Na Tunis ten zestaw nie jest już tak dobry. W zasadzie im bardziej mapa, czy raczej flagi są odsłonięte tym mniej przydatny zestaw. A jeśli nawiązuje się walka na duże odległości to zostawiam zestaw i przechodzę na Baur'a + rakiety + defibrylator, ale medyk to dobry gość do walki i jest dla mnie mniej przydatny do robienia taktycznych niespodzianek przeciwnej drużynie (chociaż na nim mam najwięcej godzin gry).

O przemieszczanie nie ma się co martwić, jak biegam po flagi to staram się biegać od przeszkody do przeszkody (zauważ że scanner bardzo pomaga w skradaniu się 'na szybko'). Jeśli widzę przeciwników którzy mnie nie widzą a mam cel (flagę) za ich linią obrony to ich mijam (tu nie chodzi o punkty tylko o to żeby twoja drużyna miała strategiczną przewagę), poza tym jak rzucisz beacon za linią wroga to też bardzo dobra opcja.

Co jeszcze? taki zestaw supporta nadaje się do wspomnianych zabaw, natomiast gość z wieżyczką i LMG + coś jeszcze to zestaw jak dla mnie dużo bardziej defensywny, no ale poprawcie mnie jeśli się mylę bo nie umiem dobrze grać LMG. I mój zestaw supporta można spokojnie podciągnąć pod 'Recon' bo taki gość naprawdę dobrze spełnia funkcję rozpoznania przy szturmowaniu flagi.

Ahh i jeszcze jedno: jest wesoło gdy przeciwnik próbuje zdobyć twoje nieśmiertelniki.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2007, 18:49 

Bardziej nie lubię gości z LMG, gdyż większość z nich to camperzy, dla których nie liczy się zwycięswto tylko fragi. Ta niechęć do takich graczy bierze się jeszcze z tytana, gdzie cały twój team skupia się na obronie, a wróg bez problemu zajmuje kolejne silosy.
Poza tym, jak napisałeś, taki gość jest trudny do zlikwidowania, jeśli widzi wszystko na około siebie i to mnie denerwuje, bo gram asfaltem :mrgreen:

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2007, 20:02 

To może być irytujące, ale taki problem jest chyba tylko na tytanie. Poza tym nie denerwuje mnie to tak jak denerwowali mnie kamperzy w CS i AA, bo tutaj w najgorszym przypadku po 15 sekundach znów jesteś na nogach i jak gość czaji się w jakimś bezsensownym miejscu tylko po to żeby zdobywać fragi to możesz go odwiedzić jeszcze raz i skopać mu tyłek :). Dlatego jak dla mnie kamperzy w BF2142 nie są uciążliwi. Poza tym jeśli taki gość kampi gdzieś w okolicach flagi to nie można do niego mieć pretensji, po to tam siedzi żeby ją obronić. Zwróć jeszcze uwagę na to że ja opisywałem supporta z shotgunem (który jak na mój gust jest dużo lepszy do FFA, bo wg mnie jest bardziej czynnym graczem).

Nie można mieć pretensji do tego że ma radar, tak samo można mieć pretensje do tego że ktoś użył defibrylatora albo granatu. Grajmy z głową. Na FFA jest dość ciężko bo nikt nie pilnuje twojej d..., nie biegacie w szyku, naprawdę ciężko jest zebrać zespół który będzie biegał razem, sam nie obstawisz wszystkich wejść przejmując bazę, więc taki radar to przydatna rzecz.

EDIT: Dodam jeszcze tylko że granie assualtem z Baur'em przynosi mi więcej punktów, a na pewno więcej fragów niż granie tak skonfigurowanym supportem, ale tak samo jak grając supportem lubie sobie czasem wejść na Suez CQ i pobawić się czołgiem mimo tego że to mi daje minimum pkt. Grasz danym configiem dla przyjemności - niektórzy lubią czekać z LMG na przeciwnika, niektórzy lubią się skradać.

Ostatnio edytowano 4 wrz 2007, 20:05 przez c4rlier, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2007, 20:05 
Spamer!

c4rlier napisał(a):
Pewnie wkurza Cię że cieżko takiego gościa zajść od tyłu Smile

hehe dobry asfl;at zdejmie cie od tylu od przodu z boku a nawet z gory , nawet jesli masz rader etc - dobry spot i to wszystko , choc na FFA coraz trudniej o takie cos... najlepiej jest sie wbic w 5-6 paczka z klanu i byc jednoczesnie na TS'e :wink:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2