Teraz jest 6 wrz 2025, 05:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 13:20 

Tyle gatki nie wiem o co!
BF bedzie BFem bo nie ma dla niego konkurencji!
MoH:AA nie wypadnie z obiegu, aktualnie sie sklada ze wracam na ta scene i jest 1000 razy lepiej rozbudowana niz nasza a ze tutaj sie pisze newsy i na forum cos gada to nie znaczy ze MOHAA zdycha, jak nie lubicie tej sceny to po co na nia najezdzac a jesli uwazacie ze MOHAA jest banalne to zagrajcie sobie i zobaczymy czy tak latwo sobie poradzicie na real modzie!
CoD bedzie jakie bedzie, zawsze znajdzie jakas garstke ludzi, wieksza czy mniejsza, ktorzy beda w to grac, ja osobiscie mam dosc gier w necie (po singlu nie gram w nic) wiec po co zaczynac cos nowego!

P.S. CoD nie wypchnie MOHAA bo trzeba sobie kupic orginal zeby w niego pograc w MP a MOHAA ma crackowane servery i to wszystkie!

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 14:16 

Oprócz serwerów EA ;)

Pinky ma jednak całkowitą racje. CoD będzie wspaniałe w SP i słabsze w MP od BF1942 c jest wręcz oczywiste.

Niestety jak widać kłótnie są zawsze i wszędzie. Moja dygrsja nad CoD zafascynowanie ma taki powód że A: Mam dużo wolnego czasu a każda gra z II wś jest dla mnie wydarzeniem dlatego też interesuje się CoD B: Na FFA BF jest nudny i to strasznie, wiem że powiecie coś o klanówkach ale ja niestety w moich 2 poprzednich klanach (FS i A69) nie miałem przyjemności grania w prawdziwą klanówkę (to nie obraza do was FS i A69 po prostu nie poczułem klimatu) wy pewnie w takich doświadczonych klanach jak SPQR, PRGK 42 czy nL gracie wspaniałe sparingi i może dlatego macie takie zdanie.

Niestety dla mnie BF w FFA nie znaczy już nic. Dobry jest FH ale mało tam map pod czołgi więc też przestaje mnie interesować. Dlatego też tak czekam na CoD by poznać nową grę, by grać w SP i czuć ten filmowy klimat :) by móc w coś grać pomiedzy klanówkami.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 14:16 
Moderator forum

Tomy co do piratów to nie byłbym pewny :) o RTCW tez tak gadali i co wystarczył jeden myk na servie i grali wszyscy którzy chcieli - Q3 engine jest "świetny" pod tym względem - pozyjemy zobaczymy :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 16:38 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
Tomy co do piratów to nie byłbym pewny :) o RTCW tez tak gadali i co wystarczył jeden myk na servie i grali wszyscy którzy chcieli - Q3 engine jest "świetny" pod tym względem - pozyjemy zobaczymy :D

RTCW jakoś mi nie przypadł, dlatego nie drążyłem tematu.

Pożywiom - uwidzim :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 19:27 

e tam tomy, jakie r9500pro jak mam 8500le i odpala ma full w 1024.

a giera jest fajowa bardziej mi sie podoba nic mohaa, tylko ten celownik jakis taki :?
w tym demku podobal mi sie paten jak popaki wwalili do srodka tygrysa granaty :lol: albo jak czolg przywalil w budynek w ktorym byle i zolnierz byl w duzym oszolomieniu fajny efekt :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 19:38 

Gra w Ameryce już trafiła do sklepów: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,9671

Ale kampania reklamowa jest ogromna :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 19:59 

Przed chwilą skonczylem grac w CoD(poziom z AA)....
no i doszedlem do wniosku ze ta gra to cos zupelnie innego niz BF,,,
To zwykla arcadowa strzelanka(widac ze prubowano dodac na silę realizm tej grze ale im nie wyszlo),pierwsze co boli to celownik,drugie sztywnosc postaci...i geez ja wogóle nie czulem ze wale z broni maszynowej...nie czulem tego(oj nieladnie...)..dowudca pawel zastanów się co piszesz...bez kitu...
nie po to przeszedlem z konsol na pc zeby sie męczyc przy"klimatycznych gierkach",ja chce klimatyczną walkę a nie klimatyczną otoczkę gry(fakt jest eax i jest rzeznia+"dramaturgia"...)
Ale to zwykla,zwyklasta,najzwyklejsza strzelanka,w pięknej otoczce...a BF?
Nie neguje tej gry,ale nie porwnujcie jej z BFem...
To tak jak bz poruwnac ace combat 3 z PS2 z jakims prawilnym symulatorem lotu na PCta....
CoD to jest gra konsolowa...mi juz sie takie znudzily...ile mozna...

Jedno jest pewne+jak dodadza MP to bedzie na pewno fajnie sobie pyknac w nia i pewne jest ze zmniejszy sie scena BFa.....
Kazdz maniak moha wybierze CoD.

Geez ja chce BF vietnam

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 20:05 
Moderator forum

Kal-El napisał(a):
e tam tomy, jakie r9500pro jak mam 8500le i odpala ma full w 1024.<ciach>

e tam Kal-El, zweryfikuj to przy Anizo x16 i Smoth x 8 <cwaniak>

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 20:16 

wlasnie przed chwilka ukonczylem drugie demko.
Fajnie ze dla kontrastu kontynuacja nocnego demka nr1 dzieje sie teraz za dnia :)
Ale zauwazylem juz 1 poprawke, a mianowicie nie mozna juz przeladowac karabika mauser wz. 1898 po oddaniu strzalu.Nareszcie pojawil sie Browning Automatic Rifle-rkm.Nio i mauser kar98k z celownikiem optycznym :wink: miodzio. Mozeby tak jeszcze 1 demko :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 20:33 

Qubix to że ty masz takie odczucia nie znaczy że każdy ma dla mnie gra jest dobra a celownik też nie wiem co się czepiacie :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 21:18 

No troszke przesadzilem...konsola nie da tego co komp,za mala moc obliczeniowa...przyklad?
MoH frontline(ps2) vs alied assault(pc)
...no comment

Ale nie pisz ze BF to arcade....bo to przeginka...i glupota...

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2003, 21:35 

Ja niestety nie moge się jeszcze oprzeć na własnych wrażeniach z gry, ale jestem świeżo po recenzji gry w serwisie GameSpy... Tak w skrócie...
Gra dostała ocene 5 na 5.. Ponoć każda misja jest ciekawasza od poprzedniej. Autor porównał to do Omaha Beach w mohaa, lecz w CoD każda misja zapiera dech w piersiach.. Ponoć w każdej misji możemy decydować, jak chcemy ją przejść... czy atakując z całej mocy, czy raczej grać otrożnie, sami obieramy taktykę i nic (prawie :wink: ) nas nie ogranicza...
No i najważniejsze, jak dla mnie, multiplayer. Klimatem zbliżony do mohaa. Gra ma 11 map MP i podobno wszystkie tak dobre jak Hunt czy Bridge z Mohaa. Rozwiązania samej rozgrywki również są zaczęrpnięte z Mohaa, jednak wprowadzono szereg udoskonaleń i innowacjii:P To tak w skrócie.. Jeżeli ktoś jest zainsteresowany to zapraszam na strone http://www.gamespy.com/reviews/october0 ... pc/?newtab :D To by było na tyle :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2003, 22:37 

Igor i co z tego :) jak narazie nie ma żadnego serwisu PL o tej grze i z tego co sie zapowiada chyba żaden profesjonalny nie powstanie :) Tak jak wspomniałem wcześniej, gierka ciekawa, ale multiplayer zacofane jak na dzisiejsze czasy. Jutro bede miał wersje full, więc wnikliwie przetestuje, ale jak znam życie gierka trafi do kategorii "UNINSTAL" :) ponieważ single przestałem przechodzić wieki temu, dla mnie liczy się tylko multi i możliwość rywalizacji z żywym przeciwnikiem...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2003, 22:55 

Mi sie podoba Cod Multik i moze troche zacofany ale mnie juz wkrecilo i narazie tylko w to pykam

Ravenelle Renouveau...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2003, 23:11 

Eeee tam 1942,CoD,FH,RtR,SWoN....ja czekam na VIETNAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-tak,wlasnie na to czekam....
nawet jesli CoD zarządzi w MP to i tak tylko do momentu gdy wyjdzie Vietnam.
Gdy wyjdzie Vietnam rozpocznie sie masowy przeskok he he he...
do tego czasu rządzi oczywiscie podstawa,ale w przyszle wakacje będą w nią graly tylko klany i niedobitki.....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2