Teraz jest 26 lis 2024, 11:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dylemat....
PostNapisane: 4 paź 2007, 18:37 

Witam....Dość długo już nic nie pisałem ,lecz oglądałem tematy.....Ale nie o to mi chodzi . Mam dylemat Bo chciałbym kupić Xboxa 360 lub PS3 lub Geforce 8800 GTX 768mb Tyle nie wiem co by było lepsze.... Xbox Czy PS3 ,a jak by mi się nie opłacało to może GeForce 8800 GTX?? Więc proszę was o pomoc :)
Pozdro

P.S
wiem ,że był temat Xbox360 czy PS3 tyle ,że za dużo nie dał bo ja nie mam w planach Xbox 360 Premium tylko mam Xbox 360 Elite :wink:
P.S2
Nie patrzcie na cene w złotych bo w Polsce nie mieszkam:P Ale o to nie chodzi:P

Edit:
Sorki ,że taki nie zrozumiały post:P.... Ale jak będą kłopoty to pisać

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 18:46 

xbox ma w tej chwili dużo więcej ciekawych gier, niz ps3. A co do grafy, jak ją kupisz starczy ci na długo i jeszcze przez kilka lat będziesz mógł sie cieszyć nowymi gierkami na pecata :)

Tylko się zastanów jakie gry lubisz ;) Bo jak strategie, albo fps w których liczy się precyzja, jak q4, cs itd to kupuj grafę, ale jak wolisz popykać w zręcznościówki, polać jakiś kolesi po mordach i zagrać w porządne rpg z japoni to konsole :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 18:46 

Hmm karta graficzna, nawet najlepsza, to inwestycja krótkoterminowa, sam pomyśl dlaczego. A jeśli interesują Cię gry wszelakiego rodzaju, to możesz kupić konsolę i mieć przez przez kilka ładnych lat spokój, nie będziesz musiał martwić się że jakaś gra Ci nie "pójdzie" albo że będziesz musiał grać na najniższych ustawieniach.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 19:07 

dodatkowym zmartwieniem jest koszt gry na konsole 2x albo wiecej niz na peceta
zywot konsoli trwa okolo 2-3 lata , mysle ze 8800GTX 2 lata tez bedzie trzymal poziom

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 19:32 
Spamer!

SNAKE'83 napisał(a):
zywot konsoli trwa okolo 2-3 lata

..ekhm.. jednak się mylisz :wink: ,chyba ze grasz 18 H na dobę , nie dbasz o nią ... etc.. to masz racje .
Kup PS3 lub X'a , inwestycja na przyszłość :) , ale do konsoli tez inwestycja na przyszłość do TV HD FULL .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 20:36 

Ja mam HD TV :P 32 calowy telewizor więc do konsolki starczy....:P

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 20:43 

ostatnio X360 są wyposażane w nowe, mniejsze, zużywające mniej prądu i wytwarzające mniej ciepła procesory. Znacznie przedłużają żywotność podatnego na awarie Xa. Zanim jednak upowszechnią się we wszystkich produkowanych konsolach M$ może to trochę potrwać
Jak masz dobrą konfigurację pieca to bierz kartę :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 21:17 

Jakbym już się decydował to pewnie w ostatnim momencie wolałbym grafę. Ale jak to Towarzysz wspomniał jeśli masz resztę sprzętu na odpowiednim poziomie ;). Z kolei przy wyborze konsoli polecam X-Kloca 360. Posiadałem przez około 8 miesięcy, po czym go sprzedałem na krótko przed tym jak gruchnęła wiadomość że potanieje i będą nowe opcje :D. O wiele więcej ciekawych gier, starsze gry są tanie jak na produkcje konsolowe, dużo gier spod zwykłego X jest wydawana ponownie i jest "kompadebilna :D" z 360. Teraz rzeczywiście zmniejszyli awaryjność jak i poprawiają sukcesywnie wadliwe komponenty [np. nie najlepsze napędy HD-DVD]. A jak ma się więcej kaski to można sobie sprawić X-a Elite... Piękne czarniutkie pudełeczko :] A największą zaleta X... Gears of War :D Nie ma nic fajniejszego jak rozpiłować postać kolegi siedzącego obok :D (a no i za rok wyjdzie Fallout 3 ;))

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 22:43 

Ja mam Intel Core Duo 2 1.86 Ghz , 3 GB ram (na 2 slotach(1gb na jednym i 2 gb na drugim):P) Kartę Grafy Geforce 7300SE 512 MB mam jeszcze ...hm nie wiem jak to sie nazywa PCI 16 express czy express 16:P no i to na tyle....
Edit:
ano bym jeszcze zapomniał:P Znacie jakiś program do sprawdzenia Płyty Głównej?

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 22:46 
Spamer!

Tutaj radził bym Ci jednak 8800 GTX , zamiast konsoli i w jakie gry lubisz grywać ? .

kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2007, 19:19 

Lubie grać raczej we wszystko ale w BF:Bad Company już nie pogram na PC
a z resztą jak mówiłem dla mnie jest wszystko mniejwięcje w takiej samej cenie bo w Polsce nie mieszkam lecz w Anglii więc co by było lepsze z Konsoli? PS3 czy Xbox 360 Elite?

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2007, 21:34 

Blizzard_ napisał(a):
SNAKE'83 napisał(a):
zywot konsoli trwa okolo 2-3 lata

..ekhm.. jednak się mylisz :wink: ,chyba ze grasz 18 H na dobę , nie dbasz o nią ... etc.. to masz racje .
Kup PS3 lub X'a , inwestycja na przyszłość :) , ale do konsoli tez inwestycja na przyszłość do TV HD FULL .

Chodzilo mu o żywot w sensie, że jest wspierane.
Bo o PS2 można powiedzieć, że już nie żyje :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2007, 22:09 

Bad Company jeszcze nie ma na "klocka", może jak go wydadzą to, jakimś cudem, okaże się że planują wersje na PC, wtedy warto by było mieć mocniejszą grafikę zamiast konsoli. I tak jak poprzednicy pisali, zależy jakie gry preferujesz, ja za nic w świecie PeCeta bym nie porzucił, lubię FPS'y i nie uśmiecha mi się grać na padzie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2007, 22:27 
Spamer!

Das_Boot256 mówisz ze chciał byś pograć w BF:BC , może poczekaj aż wyjdzie na konsole i kup ta na której lepiej wygląda i lepiej sie gra i poczekaj na info bo być może EA przygotuje przed premiera na konsole , niespodziankę typu BF:BC na PC za pół roku :P .
Słyszałem ze z X'a wyciągają już 40 - 50 % lub więcej i narazie nie mogą nic wycisnąć więcej bo nie umieją , a z PS3 podobno o połowę mniej jak narazie i grafa ta sama a nawet lepsza ---> PS3 <--- , znając konsole to z nich będą pod koniec ich życia umieli wycisnąć 120 % :) , patrz na PS2 - BLACK , God of War 2 , Burnout Dominator i parę innych ;] - grafa jak na PS2 bardzo ładna ten sprzęt ma już 7 lat :!: :) .

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2007, 23:14 

Więc mówicie ,że nie opłaca się kupować ani X'a ani PS'a??

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2