Teraz jest 16 kwi 2025, 15:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 20:14 

No panowie, widze ze zaczol sie czas wytykania, kogo wiecej razy wytykali/kickowali/banowali za cziterstwo, ciekawe kto pobije rekord, w koncu ten, ktory byl wiecej razy uznawany za czitera est najlepszy.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 20:35 

Witam,

A nie lepiej traktować to jako pozytyw? Przecież sam wiesz że czitów nie masz... ja skromnie powiem że mnie tylko raz ostatnio o czity oskarżyli, i poczułem się jakbym dostał serię złotych medali albo co ;-)

Leim

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 20:48 

massca napisał(a):
coż, jestem wyrozumiały, bo wiem że można sie zbulwersować, kiedy złoty medal zgarnia jakiś typ ktory przez całą runde siedzi na statku, strzela w chmury paląc spokojnie jointa, ma na koniec kill/death ratio na poziomie 18:0 i w dodatku jakis totalnie zjebany nick :twisted:

a to mul cholerny :)...pewnie przy okazji je chipsy, wali bronxy i ogląda tv...
a my piechota....męczyc sie musimy...biegac, czolgac...czlowiek czas ma na oddech tylko gdy go liczą....

PS.Ale szczerze Wam powiem ze czasem mnie dobijają ludzie którzy za powaznie do sprawy podchodzą,w tym swoim pędzie za fragiem za wszelką cenę ,psują troszkę zarys gry teamowej...ale nie będę podawal przykladów...programisci z EA dali takowa mozliwosc więc nie ma sie o co czepiac....

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 20:52 

i po co w ogole sie martwicie co jakies lolki pisza grajcie swoje oni wiedza swoje wy swoje. olal ich cieplym moczem :twisted:

pozdrowka BEEP BEEP! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 21:02 
Oldboy Battlefield.pl

ja bym olal zimnym.. czemu by omi mieli miec jakies wygody jeszcze :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 21:05 

Okota napisał(a):
ja bym olal zimnym.. czemu by omi mieli miec jakies wygody jeszcze :lol:

To może bardzo gorącym? Co ty na to? :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 21:05 

ja powiem tyle jak jestem w pierwszej 10 to sie ciesze no chyba ze gram z takimi na moim poziomie to nawet raz udalo mi sie 1 miejsce ale jezeli chodzi o kick to wyrzucili mnie raz jakies niemce za pl na koncu al;e sie wkur**** wiecie co to jest prawdziwe hamstwo co (moze maja żal ze utracili gdansk :D) a jeszcze jedno jak zobaczycie Nabuchomodozora{PL} to chetnie pogadam lub naucze sie czegos od ludzi z wyrzszym skile :D wlasciewie jedyne w czym jestem dobry to w lataniu samolotami ale tylko walko bo bombardowanie :? a i w DC to nie umiem smiglowcami wiec trenuje ich zestrzeliwanie 8) .

PostNapisane: 5 lis 2003, 21:58 
Moderator forum

Fakt.
Tydzień temu zaszalałem na niemieckim serwerze DC.
Ulubiona mapa EL Ala i ulubiony sprzęt typu Mirage :D
16 vs 16, tickety na 200% i ponad godzinę masowego kilim.
Kilku co bardziej aktywnych z jakiegoś "Germańskiego klanu Trabanta" wiodło prym, jednak szybko dogoniłem wynikiem 82-78-24.
kilku krnąbrnych "german szpilerów" nawyzywało mnie od cziterów, po czym próbując wzajemnie głosować chcieli mnie "wykikować" z serwera.
Po raz kolejny spotkałem ludzką głupotę i brak wiedzy .. jak głosować.
Podpowiedziałem im co i jak, reszta "graczy" lolowała przez kolejne 5 minut panicznie uciekając przed moim skrzydlakiem. Po chwili, mniej ambitni "fruwacze" spasowali i ... polecieli w kierunkach mi bliżej nieznanych poztsawiając rundę 5vs6.

Fakt, człowiek głupio się czuje jak go nawyzywaja od chiterów.
Za karę na Gazali było jeszcze większe kilim :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 23:11 
Moderator forum

Celem tego topicu nie bylo pokazanie jaki jestem macho na Stalinie, albo jacy to na zachodzie sa ludzie..
Celem tego topicu bylo pokazanie ze ostatnio problem cziterstwa dochodzi do nieprawdopodobnych rozmiarow...
Moga na mnie krzyczec ze jestem cziterem i kiedys mi to nawet pochlebialo ale czy nie zauwazacie ze wszystko zaszlo troche za daleko??
Teraz domniemane cziterstwo jest pretekstem do wywalania ludzi z servow, banowania i mieszania z blotem...
Cytuj:
i po co w ogole sie martwicie co jakies lolki pisza grajcie swoje oni wiedza swoje wy swoje. olal ich cieplym moczem

Tak Kal-El ale problem zaczyna sie kiedy w srodku gry kiedy idzie ci jak nigdy w zyciu dostajesz w morde kickiem...na prawde sie czlowiekowi odechciewa grac...
Ciesze sie z moich postepow jako medyk(tylko ta profesja mi nie szlo za bardzo...) i mam sytuacje ktora wpedza mnie znowu w siedzenie w krzaczorach z luneta...
Przestroga raz jeszcze do WSZYSTKICH grajacych na pl czy innych servach: nie sadzcie po pozorach!
Wiem ze ciezko cos udowodnic delikwentowi ale nie popadajmy w paranoje i nie kopmy wszystkich lepszych od nas!

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 23:27 

Pewien klanik wszedl na swoj serwerek. potem zaczeli sie zchodzic na ten serwerek inni gracze. Wszedlem i ja pograc sobie. Na poczatku wszyscy z tego klanu, przeszli do jednego teamu i wywalali kazdego kto poszedl do nich. To pierwsza rzecz. Druga rzecz jaka zaobserwowalem to wywalali przez adminka graczy, ktory zaczynal miec duzo fragow i ten klanik nie mogl sobie poradzic z goscmi. No i kick wywalili i mnie, plus otrzymalem bana, pewno dlatego, ze nie chcieli, zebym juz tam wrocil i ich siepal dalej, podobnie jak inni gracze. Nie weim co chcieli przez to osiagnac, moze nabic sobie punktow do bftracks. I gdy looknalem jeszcze raz w allseeingeye zobaczylem po przeciwnej druzynie byli same bolki. A ten wszechobecny klanik ich kosil rowno. Zaden gracz z przeciwnego teamu nie mial wiecej fragow, niz najcienszy graczyk z tego klau. lolerskie dupki ;]

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2003, 00:41 

Garet !
jak sam wiesz takie biadolenie i tak nie ma sensu przecierz wiadomo ze nikomu kantowania sie nie udowdni, chyba ze bedzie to lan party :lol:
wiec po co poruszac ten watek poraz Nty olec to jak ktos czituje to jego sprawa jest wydymancem i tyle. to fakt ze dobrych graczy odrazu sie posadza o kantowanie ale czy tez odrazu jest powiedziane ze ni kantuje :?: np w danej chwili

wiec dajcie sobie looooooooooz

Tytuł: ehh
PostNapisane: 6 lis 2003, 02:10 

Może ogłosimy konkurs kto ma najwecej banów na serwach :)

A co do cheatowania no to niezła psychoza się zrobiła, ale jak tak nie ma być skoro EA po paru dniach ogłasza że jest nowy exploit w patch 1.5 ( narazie nie podali co , ale niektórzy gracze go juz znaja) i jak tu żyć nie umierać :)

możecie tu o tym poczytac :)

http://www.bf42.com/forums/showthread.p ... post584512

gosciu z EA powiedział że to poważny bug :) ( BYŁ SUPERMAN TERA BEDZIE BATMAN ) :)
Ale przynajmniej wiemy że nic sie dalej nie zmnienia w grze , trzeba żyć z bugami :)
nie liczac bugów na mapach Battle of the bulge i Berlin ( nie bede mówił co , ciekawy znajdzie :)

a wy tu sie martwicie że was cheaterami nazywaja:)

AHA DO WSZYSTKICH LAM I NIETYLKO NIE MĘCZYĆ MNIE BO I TAK NIE WIEM / NIE POWIEM JAKI TO BUG (niepotrzebne skreślić)

CU ON SERVERS :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2003, 02:23 
Oldboy Battlefield.pl

Zaraz Zaraz... po Supermanie mial byc Spiderman!!! :evil:

Tytuł: ehh
PostNapisane: 6 lis 2003, 02:29 

może to będzie połaczenie Spider-bat-HE MANA :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2003, 02:34 
Oldboy Battlefield.pl

albo cos w stylu gwiazdgi smierci:D SSSRRRRRRRRRUUUUUUUUU i nic nie ma :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2