dziadek61 napisał(a):
wygląda tak jak opisuje:w w czystym systemie instaluje BF-2 ijest ok ale gdy zainstaluje patcha 1.41 gra sie blokuje i nie moge jej odpalić.po reinstalce znowu jest ok.alejestem ograniczony do paru serwerów które aktualnie sie wyświetlają w grze i defakto są z reguły przciążone także mało kiedy moge pograć.a co do PB to próbuje go uaktualnić tak jak w 1942 klikając na ikone PnkBstrB ale nic sie nie dzieje.dodam jeszcze że w programie Firefox jest mnóstwo polskich serwerów ale ten programmnie nie łączy tylko wrzyca mnie do pulpit gry gdzie jakjuz pisałem jest tylko pare serwerów i tak samo mam z the all seyem..gra jest oryginalna zakupiona w sklepie help!
miałem podobny problem zresztą czasem tak mam nadal , spróbuj aktualizowac pb ,jak włączysz bf2 i nic sie nie dzieje to ctrl+alt+del zakończ zadania pb i bf2 - wszystkie czasem są podwójne i odpal bf2 jeszcze raz jesli nie pomoze powtórz to i jeszcze wyczysc rejestry u mnie to pomaga choc jest to denerwujące cóż bf2 jest delikatny na rózne zmiany , pozdrawiam