Roziu napisał(a):
Zar2Roc napisał(a):
Niestety jedyni Polacy których jak dotąd spotkałem nie byli zbyt wychowani...
<Rangers_PL> czy jakoś tak - pod koniec rundy na EJOD, gdy pod główną flagę USMC zjechały się czołgi wszystko skutecznie blokowały, panom z tego klanu znudziła się gra i zaczęli TKować wszystkich naookół, po czym sobie wyszli

Jeszcze był jakiś pan o nicku Cpt. Sherman albo coś w ten deseń, który dobrze dał znać jak on to nie lubi gdy po 15m jazdy jakieś APC go rozwali (oczywiście k****, f*** etc były).
Szkoda.
Poza tym PR jest naaaprawdę świetny mod, wyczekuję 0.7 i JDAm

Hmm nie mozliwe, staje mi murem:P i bede bronic klanu. Ci ktorzy grali z nami poga z pewnoscia to potwierdzic.
Niestety muszę po części potwierdzić słowa Zar2Roka. Wczoraj na przykad dwóm z waszego klanu odbiło i przeklinali na ogólnym. Na szczęście po polsku, więc większość nie zrozumiała. Na ich szczęście tworzyliście całą drużynę i nie mogłem się wbić, żeby im wytłumaczyć, tak jak ja potrafię, dlaczego takie zachowanie jest nie na miejscu. Nie pamiętam niestety ich nicków.
Rozumiem przeklinanie, bo sam nie należę do purystów językowych i rzucam mięsem na VOIPie, ale nie trawię tego na ogólnym.
Zwróci uwagę klanowiczom, żeby tygo nie robili, bo jak widzisz odstraszają innych od przyłaczenia się do drużyny.
Jeszcze jedno. jeżeli część z was gra na TS/Ventrillo to kiedy jest wielu polaków załużcie dwa teamy, Dzięki zawnętrzynym prgramom bedzie łatwiej skoordynować atak dwóch drużyn.