Teraz jest 25 lut 2025, 00:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lut 2008, 15:20 

Witam Forumowiczów

1.Od kilku dni jestem posiadaczem nowego internetu chello 2Mb/s wiem że ten temat był już poruszany ale ja nie mogę znaleźć wyjścia z tej sytuacji ponieważ mam bardzo wysoki ping od 150 do 300. Mam wszystko powyłączane łącze jest sieciowe ( dane komputera Procesor 2,53 Pentium IV, karta graficzna Nvidia 6200N 128MB, 1024MB RAM) Gra nigdy mi się nie zawiesz działa bardzo płynie. Przez ten wysoki Ping nie mogęgrać na większości serwerów bo jak tylko wejdę do rozgrywki to odrazu mam Bana. (płyta orginalna)

2. Drugi problem dotyczy Battlefielda 2 Euro Force . Sciągnąłem go legalnie za pomocą EA downloader zarejestrowałem i wogóle postępowałem wdł. instrukcji załączonej do pudełka Booster Pack-a. Instalcja przebiegła bez komplikacji i zakończona była całkowice. Gdy chcę zagrać w trbie jednoosbowym bądź wieloosobowym wyskakuje mi błąd ,że aby stworzyć bądź zagrać w tąmapę należy kupić dodatek Battlefield EF i link do strony za jedyne 9,99$ co mam robić?

3. Ten temat też był poruszany wiele razy ale nie do końca go zrozumiałem. Mam wszystkie orginalne dodatki do Battlefield 2 oprócz BAttlefield 2 AF wiem że jest możliwość odblokowania bronii w BFHQ wdł nie których forumowiczów następuje to po zdobyciu następnej rangi. Zdobyłem już starszego szeregowego ale nic się nie stało czy mógłby ktoś mi pomóc.

ZA WSZELKĄ POMOC SERDECZNE DZIĘKI.

PostNapisane: 28 lut 2008, 15:46 
Spamer!

1. lacze kabelkiem rozumiem ?
2. masz firewalla/antyvira ? byc moze one Ci blokują " neta w BF2 "
3. masz antyvira ? tak ? przeskanuj kompa mozesz miec wiry..., nie ? to skorzystaj z http://www.mks.com.pl/skaner/ ;)
4. dodatkowe bronie, mozesz zdobyc graja w SF - Special Forces .
5. musisz miec 3 range aby zdobywac unlocki - 500 pkt
6. Aby grac w EF musisz grac na tym koncie w BF2:EF, na ktorym ( ten sam e-mail ) zarejestrowales i sciagnoles EF z EA

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 28 lut 2008, 16:20 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 28 lut 2008, 16:18 

Dziękuje ci bardzo za porady jestem ci dłużny :D

PostNapisane: 28 lut 2008, 17:02 

6. Aby grac w EF musisz grac na tym koncie w BF2:EF, na którym ( ten sam e-mail ) zarejestrowałeś i sciągnoles EF z EA , Blizzard jak nie wiesz to nie pisz bzdur po połowa nowych graczy będzie płakać na forum że nie działa. Chcesz to zmienię w koncie i wpiszę Twój nick , to sobie pograsz w któregoś booster packa. W opcjach konta na EA można zmieniać nicki do woli i tylko ten będzie działał który jest aktualnie wpisany tutaj
http://img147.imageshack.us/my.php?imag ... 001ar8.jpg

PostNapisane: 28 lut 2008, 18:20 

Dzięki ale co mam zrobić kiedy już mam konto na tym e-mailu a nie zapisałem sobie hasła i loginu a musiałem odinstalować BF2 i znowu zainstalować to konto zniknęło a drugiego konta na tym samym mail-u nie można zrobić.

PostNapisane: 28 lut 2008, 18:27 

Już sobie poradziłem dzięki Wam!!! :mrgreen:

Strefa czasowa: UTC + 2