pchajcu palcu o ile mi wiadomo to nie było 3 banów a zaledwie 2, bo kropcio bana nie dostał. a co do "configów" to widze ze tylko w polsce takie czary mary,
jak sie wejdzie na forum ESLa to takie typy jak Kaktus mówią tylko n1 hitreg like in fragmaster movie, a nie od razu config, zreszta zapraszam do przegladania forum esl;a fajnego screena tam wrzucił ze swoim netem

i co, config? Zresztą zapytajcie SOFu co myśli bo z tego co piszą widze że duzo z nim grali i jakoś nie widziałem od nich stwierdzenia "config".
edit: ctrl + c ctrl + v by kropek :
Cytuj:
siema

, cieszy mnie że piszecie " nie postarałeś się kropek" do yaxy, mowi ze fajnie byc flejmowanym i czuć się jak twórca fma

. Tak btw: nie interesują mnie takie wypowiedzi jak pcjajcie palcem i spółki (btw: dwulicowy dagodness? Chyba, bo tylko on jest jedynym który długo ze mną przesiedział na TSie i potrafi pitolić kacapały : ]) Ten FM nie trafił na to forum z mojej inicjatywy, ale nie musicie go zamykać chętnie popatrze.

Bardziej interesują mnie wypowiedzi na ESLu, gdzie jak narazie każdemu sie podobały te fragi i od ludzi którzy coś osiągneli i potrafią grać (kaktus, raven etc).aronia : No tak, używałem configa przez cały film. Aha, msx padł ale mam 187ci w całym filmie mozna zauważyć jak mi rzuca celownikiem po całej mapie i zabijam strzelając w noge. Szkoda że zabiera mi hp po 2 sekundach jak ktoś do mnie strzela. A co do Adasi'ego - widzę motyw Roby, Roba jest w porządku gość obok Metza i Fryzjera chyba najbardziej w SOFie. Ale jeżeli chcesz flejmować tylko dlatego że pojechałem cie z defi (ego 2 low?) to hf, mnie to nie rusza. Dobijam tylko huh? Szkoda że widze tylko 2-3 akcje takie w swoim FMie. Co do reszty komentarzy : Wiem, efektów za dużo jest. Jak to Fraguś<3 napisał, to jest fragmovie a nie vegasskillsmovie. Do bodaj komara, nie pamietam kto to napisal i nie chce mi sie sprawdzać : niem pojdem stond, Enjoy, ale nie flame a normalne komentowanie. Jak ktoś nie ma zamiaru napisać czegoś mądrego czyt. ocena FMa a tylko poflejmować (pan kropeczek?) wysyłam na czat.onet.pl.
btw : kropek programista - tekst roku?
aha, no ofc - pod***ałem pomysł tigersharkowi, szkoda że te intro widział np jason juz miesiac temu, przed wydaniem FMa "tigershacka"