Teraz jest 12 gru 2024, 04:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 mar 2008, 01:49 

Heh żeczywiście nie zaóważyłem jej... mój błąd żecywiście wygląda naprawde super..

PostNapisane: 18 mar 2008, 11:59 

ja tez chwilke pogralem, nowej mapki nie sprawdzalem,ale za to bi ming jest super. ogolnie wg mnie duzo lepsze jest to wszystko teraz :) amunicja, bandaże ... to wszystko nie turla sie i nie wnika w ziemie,super! nowego smigla jeszcze ne widzialem, snajpa poprawiona,efekty tez super :) podoba mi sie to co piszecie, jeden rpg i ten nowi heli sie rozwala... black hawk to co innego,ale ten mniejszy to powinien chyba pasc od razu.... :) niestety popsuly mi sie dwie kosci 2x 512 RAM ktore kupilem rok temu i dlatego mam tylko 1gb :/ wiec ciut mi sie przycina wszystko...

p.s. wiecie jak moge wykorzystac tą dodatkową gwarancje? sklepu w ktorym kupowalem juz nie ma, goodram ma gwarancje na wiecznosc.... jak moge je wymienic? :roll:

PostNapisane: 19 mar 2008, 00:05 

Update miodzio, dodali moje ukochane śmigło - Hueya (i to w wersji morskiej - 2 silniki) , latałem już, czuć różnicę , bardziej spływa jak mu się puści stery niż w BH. Napis po lewej na dole że ma się kit pod nogami też o wiele wygodniejszy niż napisy do całej drużyny "IVE ALLOCATED YOUR..." snajperki i w ogóle walki inf nie sprawdzałem (zazwyczaj latam) Jedyne co mnie wkurza to ten efekt po dostaniu kulki pod nogi, za bardzo wszystko zaciemnia, jest za długi, jak ktoś wspomniał teraz ci z rpk to będą pany.

PostNapisane: 20 mar 2008, 21:57 

a sprawdzałeś długość takiego zasypania oczu przez piasek w realu? może tak jest realniej a PR wkłada w realizm nie grywalność :PP dla mnie tamto stare było lepsze i co do tego realizmu wydaje mi sie ze przynajmniej podstawowe klasy powinny mieć jakis pistol... a już 100% sniper

PostNapisane: 20 mar 2008, 22:51 

mam problem, gdy próbuje odpalić PRa od exe pisze "bf2.exe does not exist.: i musze odpalać PRa z ... Xfire :P Wiem że rozwiązanie jest pewnie banalne ale mnie jakoś ciężko przychodzi, a gry reinstalować mi sie nie chce za bardzo.

PostNapisane: 20 mar 2008, 23:54 

Musisz przy instalacji patha zaznaczyć, że chcesz aby pojawiła ci się na pulpicie ikonka. Wtedy, żeby nie wysakiwał taki błąd będziesz musiał odpalać PRa z tej właśnie ikony. Wystarczy jeszcze raz zainstalować patha i zaznaczyć. :)

PostNapisane: 21 mar 2008, 10:45 

Ja mam mega jol banalny problem ale jeszcze nie wiem co jest... mianowicie... tak tak!.... nie umiem rzucać granatów w nowej wersji PRa! jak to zrobić??!

PostNapisane: 21 mar 2008, 13:48 

Tak jak wcześniej :)

Tylko że teraz zasięg rzutu jest sporo mniejszy, tak samo jak zasięg i siła wybuchu. (dzisiaj przez to miałem podwójnego tk ponieważ na Mesti próbowałem jak zawsze wrzucić granat do bunkru a tu się okazało że granat teraz nie dolatuje ;/)

PostNapisane: 21 mar 2008, 14:09 
Moderator forum

jozi02 napisał(a):
Tylko że teraz zasięg rzutu jest sporo mniejszy, tak samo jak zasięg i siła wybuchu.

Od siebie dodam że do granatów dodany został także efekt rozrzutu (podobnie jak przy broni). Więc jak będziesz rzucać granat w biegu to możesz nie trafić tam gdzie chcesz :wink: ;)

PostNapisane: 21 mar 2008, 19:14 

taa, biegniesz rzucasz i wpada ci do plecaka na plerach :/

Po dłuższych badaniach stwierdzam że Huey to najgorszy helik w PR. Nie wiem co oni mu zrobili w każdym razie bardzo ciężko się nim wychodzi z lotu nurkowego. Opiszę sytuację która mi się kilka razy zdarzyła. Jabal, lecę Hueyem z załogą na którąś z plaż, wpadam pod ostrzał, szybki zawrót w BH zawsze wychodził idealnie i mogłem latać na jednym heliku prawie całą rundę, w Hueyu zawrót kończy się zaryciem dziobem w wodę lub w piach, po prostu nie chce mu się podnosić z nurkowania :/ Kilka razy spadłem też po prostu chcąc przyspieszyć, w Littlebirdzie można wyjść z lotu nurkowego 10 metrów nad ziemią(i to ostrego) a Huey nie podniesie się i z 40 metrów jak się mocno pochylimy. Ble :/

PostNapisane: 21 mar 2008, 22:08 

co do tych granatów- wczoraj nie działało dziś działa... hmm Pogramy razem któregoś dnia? bo dziś były pustki na serwerach [chodzi mi o Polskich graczy]

PostNapisane: 22 mar 2008, 00:08 

ze huey to shit wiedzialem od poczatku ale z tym lotem nurkowym to koniec. jednak martwi mnie tez bardzo fakt ze na jabalu sa te huey'e.. z jakiej paki ? czemu nie BH? przeciez o ile sie nie myle huey jest dla armii amerykanskiej a balck hawk dla marines. w koncu atak jest z lotniskowca i myslalem ze to sa navy black hawki... sam juz nie wiem, musze zaczerpnac jakiegos zrodla wiedzy 8)

PostNapisane: 22 mar 2008, 01:35 
Moderator forum

Bad1n napisał(a):
przeciez o ile sie nie myle huey jest dla armii amerykanskiej a balck hawk dla marines. w koncu atak jest z lotniskowca i myslalem ze to sa navy black hawki

Ja słyszałem coś wręcz odwrotnego :mrgreen:

PostNapisane: 22 mar 2008, 12:00 

Niestety Bad1n, wszystko się zgadza :/ Nawet zadbali by Hueye w PR miały 2 silniki - czyli wersja morska tylko dla marines. Ale wolałbym Sea Knighta. A zamiast BH pownien być Chinook któremu można wepchnąć do tyłu jeepa :)

PostNapisane: 22 mar 2008, 12:40 

kiedys nawet gadalismy z Ragnim na ten temat... mowiles cos o seahawkach. mysle ze z lotniskowca powinny atakowac wlasnie one. tak czy inaczej powinny byc hawki bo to sliczny i wrecz kultowy smiglowiec do walki ;) cos co mnie odpycha od hueya to ta rdza na spojeniu przedniej szyby widoczna od srodka xD

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2