===Tomy===[PL] napisał(a):
qubix napisał(a):
Uliczny ? Ty najwyraźniej, albo się nudzisz, albo rzeczywiście lubisz prowokować.
Ręczę Ci, gdyby kto kolwiek pisał tu wyrażając swoje poglądy poprzez komentarze w sposób jaki Ty zwykłeś praktykować nie pozostawiłbym na nim suchej nitki, tym bardziej jeśli używanie "ulicznego stylu" jest jak najbardziej niezasadne.
Jesteś "świeżym" forumowiczem i daleko Ci od tego typu przyrównań.
Zapeniam Ciebie, gdybyś znał Kal-a chodź w 25% w jakich znam go ja, wszelkie jego "wylewne treści" odbierał byś z dozą typowego poczucia humoru dla tego typu osobistości.
Gdybyś chciał poznać źródło tej "wylewności" odczytaj sobie wszystkie "twórcze" anonsy osoby, która jest tu źródłem ataku, a u wielu powoduje szeroki "uśmiech" na twarzy.
Więc tym razem znowu pudło, ale jak to mawiają do 3-razy sztuka.
Qrde Tomy Ty to jesteś jakis nawiedzony normalnie
,zaczelo sie od mojej opini na temat wojny w Iraq,pojechhales po mnie pomimo ze poparlem swój(jak ty to tam nazwales,slogan czy jakos....nieistotne)faktami,ISTOTNYMI!!!!Ty za to najechales na mnie otaczając sie ta swoją piekną polszczyzną,nie podales mi ani jednego argumentu który by wskazywal ze to jakies brednie(ja tak mysle Ty durny faszysto i to jest moje zdanie do którego mam prawo-zdanie poparte faktami-sorry ale przeginasz także,tylko w druga strone....)
Co do Kal el to napisalem ze to bylo niehonorowe,nie wyrazilem sie o nim zle bo niby jakim prawem????Jest graczem tak samo jak i ja i jak my wszyscy,razem gramy i naszym polem bitwy są serwy Bfa...poprostu niezgodzilem sie z tym ze tak pojechal po Maciejku...żal mi sie go zrobilo,podjechalo mi to pod deptanie podeptanego...a to...ok anyway....jestem tu od miecha i pozatym ze jego posty "przyprawiaja o usmiech na twarzy" niezauwazylem jakowych dzialań destrukcyjnych z jego strony.....a ty na to nic,pomimo ze na mój styl uliczny zareagowales hmm...niewazne....
Co do moich prowokacji to takowe nie istnieją,nikogo nie prowokuje,czuje sie związany z Polską sceną BFa,spotaklem sie nawet ostatnio z czolowymi przedstawicielami Polskiej sceny BFa,i jakoś nikt mnie o "prowokacje" nie oskarżal...
so calm down...i nie "score'ój" prosze ,cokolwiek mialo by to oznaczać....
PS.Mam nadzieje ze wreszcie zreozumiesz to co do Ciebie pisze i sie odczepisz odemnie....bo mam juz dosc tej gównianej i infantylnej gadki,która Ty sprowokowales....