Teraz jest 30 lis 2024, 18:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: DO QUBIX-a !!!!
PostNapisane: 15 lis 2003, 00:48 
Moderator forum

Słuchaj no młody, krnąbrny i bezczelny typie.

Fakt, że korzystasz za magiczną zasłoną jaką jest internet nie upoważnia Twojej niedojrzałej emocjonalnie osoby do ubliżania innym.
W beszczelczny sposób nazwałeś mnie FASZYSTĄ http://forum.battlefield1942.pl/viewtopic.php?t=2748 w wyrwanym przez Ciebie i niejasnym dla mnie tego słowa znaczeniu.

Nie zdążyłem napisać swojego komentarza, gdyż admin zablokował wątek co uznałem za nie-fair.

Na żadnym z etapów naszej dysputy nie zniżyłem się do Twojego poziomu, tym bardziej nie będę tego robić w tym wątku.
Zakładam go tylko po to, aby kategorycznie zażądać przeprosin.

Najłatwiej jest "napluć" komuś w twarz i skrzętnie zmieniać kierunek dyskusji. Od samego początku, kiedy to skrytykowałem żartobliwie Twój "naiwny" wybryk przyklaskiwania hasłom z ulicznym murów.

Nie zważając na poglądy jakimi kierujesz się, atakując mojąc osobę w przypadku braku ludzkiej i rzeczowej argumentacji
WNOSZE O OFICJALNE PRZEPROSZENIE MOJEJ OSOBY.

W przeciwnym wypadku użyję wszelkich środków, wraz z wystąpieniem o logi do admina, znosząc przy tym każdy "cios" przyklaskujący Twojej osobie, wniose sprawę do Sądu z powództwa cywilnego za publiczne zniesławienie. Nie mam 15 lat i nie pozwolę sobie na pomiatanie moją osobą przez nastoletniego dzieciaka. Jeśli ktoś nie umie "rozmawiać" niech swoją chęć klepania klawiszami spożytkuje na czymś bardziej dojrzałym.

Może to nauczy Ciebie pokory i "ludzkiej" dyskusji.
Kolejny raz pokazałes, że nie jesteś wart jakiejkolwiek dyskusji.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 00:54 

:twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 01:00 

Żałosne... całe forum schodzi na psy... No i co teraz? 25 użytkowników opowie się za Tomym ilka za qubixem i zrobimy obozy? Czy scena BF musi się dzielic na dwa światy? CZEMY mamy słuchać urazów tomego i qubixa? CZEMU nie załatwicie tego prywatnie? Forum schodzi na psy bo kążdy lament musi być opatrzony własnym tematem, kążde słówko musi być znane w całej Polsce. Nie ośmieszajcie się... Jak macie urazy to na privie... No chyba że Tomy liczy że forum się opowie za nim, potępią Qubixa i będzie super... Ale czy tak się robi? Jedno jest pewne. Jeśli będziemy się łapąć za słówka nadal to scena BF nie dorzyje już drugiej rocznicy.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 01:00 

Nie moge,nie chce tego czytać,bo wiem ze riposte poleci ban.
Over and out,dodam tylko...moze jakaś psychoterapia w grupie???

Ostatnio edytowano 15 lis 2003, 01:08 przez qubix, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 01:06 
Moderator forum

Dowodca_Pawel napisał(a):
Ale czy tak się robi? Jedno jest pewne. Jeśli będziemy się łapąć za słówka nadal to scena BF nie dorzyje już drugiej rocznicy.

Spodziewałem się takiej reakcji.
Wierz mi, mam na codzień ważniejsze sprawy niż umoralnianie "niedojrzałych emocjonalnie" ludzi.
Nie licze na niczyje poparcie. Nikt tego nie musi robić.

Szanuję scenę BF-a, swoją osobą dałem szacunek swojej osobie, szanuję innych. Zostałem PUBLICZNIE wyzwany co równa się ze zniesławieniem, ściaganym karnie.
Jeśli to jest metoda na danie nauczki osobom, które nie potrafią lub nie chcą powaznie i po ludzku dyskotwać .. trudno. Mam czas ...
Efekt już jest mi znany.

Osoby, wmieszane w sytuację dziękuję za wsparcie i słowa krytyki i za ofiarowany mi czas.

Teraz to zostaje już kwestia między mną na Qubixem, który w taki sam sposób mógł swoją dogłębną krytykę przesłać na priv. Chce być dorosły ... prosze bardzo.

Admin może blokować wątek.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 01:11 

Tomy tutaj jednak przedstawiłem się dobrą stroną. Nie ma sensu walk otwartych bo to tylko źle zrobi i tak już dość słabej scenie Polskiej BF (czemu słabej? Coraz to nowe konfilkty się piętnują) i lepiej zamknąć ten temat niż wdawać się w bratobujczą waśń.

Może to co powiem jest bezsensu ale powiem:
Czemu połowa sceny ma się obrazić na drugą połowę przez dwóch użytkowników? To jak I WŚ w której zgineło miliony ludzi przez jednego człowieka. Nienawieść powinna być pomiędzy tymi dwoma i nie powinny się tworzyć obozy bo się nasza scena rozpadnie.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 01:13 

Thx DP za info,jednak przeczytalem
Kontynujemy ,ale na gadu gadu
Nie będę bajzlu na tym forum robil bo widze ze masz duze poparcie inie chce dostać bana...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 01:15 

Dla dobra sceny BFa,calm down mówie raz jeszcze...sam rozpoczoles ta glupia gadke...
GG :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 01:17 
Moderator forum

Dowodca_Pawel napisał(a):
To jak I WŚ w której zgineło miliony ludzi przez jednego człowieka. Nienawieść powinna być pomiędzy tymi dwoma i nie powinny się tworzyć obozy bo się nasza scena rozpadnie.

Cieszę się, że emocje opadły.
Gram fair-play i jeśli zostałem publicznie pomówiony o poglądy niezgodne z moimi tezami to publicznie żądam przeprosin.
Także mogłem użyć mocnych i dobitnych wyzwisk, jednak dojrzałość i znajomość prawa mnie powstrzymała.
Słowo jak miecz jest obusieczne, a nieznajomośc jego znaczenia jak i nieznajomośc prawa - szkodzi ...

Nie należy też porównywać dyskusji i całej pyskówy do walki dwóch stron.
To dotyczny tylko mnie i owego delikwenta, któremu do tej pory nie udało wyprowadzić się mojej osoby z równowagi. Cóż ...
Jest to jedyny i jednorazowy tego typu przypadek.
Może gdybym był o te kilka lat młodszy, zrozumiałbym lub chociażbym próbował.

Dobrze, już nie zaśmiecajmy, bo szaty zostały rozdarte.
Nikt tu nie będzie sypac banami.
Konsekwentnie żądam przepriosin.
Sam nie podejmę nawet próby kontaktu, nie warto.
Przyjdzie czas ....

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 02:30 

nie no panowie, przestancie sie klucic. jak go obraziles, tomy poczul sie urazony to go przepros, a nie wymigoj sie mowiac, ze on zaczol. z linka co tomy podal wynika inaczej! przeros go i po sprawie, jak nie umiesz sie zachowac to ban :[

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 02:35 

Przepraszam za to że nazwalem Ciebie faszystą.I tylko za to.
Bo jest to fakt że przesadzilem...
co do reszty uwazam ze zostalem sprowokowany i nie interesuje mnie twoje zdanie.
Tak samo przepraszam Kriza za za brutalne odniesienie sie do tematu "homo",on tez na to zasluguje.

Nie ma sensu prowadzić tej bezsensownej kłótni jak juz wczesniej pisalem.

Ps Tomy racz wiedziec iż twój kolejny atak na moją osobe oznacza riposte i licz sie z tym.W kwestji faszysty jednak uwazam ze masz racje(i nie mieszaj do tego sądów,bezsensowna strata mojego oraz twojego czasu,pisze to żebys nie pomyslal sobie ze mnie zastraszyles ,jezeli będziesz sie tym chełpił cofam przeprosiny które nie przecze iz sie Tobie jak i Krizowi należą ,zyjemy w Polsce,fakt jest prawo ale zastanów sie ...z tym bylo by więcej zachodu )

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 02:39 

dragon napisał(a):
nie no panowie, przestancie sie klucic. jak go obraziles, tomy poczul sie urazony to go przepros, a nie wymigoj sie mowiac, ze on zaczol. z linka co tomy podal wynika inaczej! przeros go i po sprawie, jak nie umiesz sie zachowac to ban :[

Co do faszysty to fakt,obrazilem go co nie ulega wątpliwosci...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 02:46 
Moderator forum

to jest klotnia?
To wy jeszcze klotni na tym forum nie widzieliscie :wink: za krotko tu jestescie...
EOT :!:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2