Teraz jest 25 lis 2024, 08:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Bronie
PostNapisane: 10 maja 2008, 11:19 

Giermen nie wiem jak tam Twoje doswiadczenie w CM ale z tego co ja widze to co mecz wszyscy faluja zza przeszkod... inaczej przezyc sie nie da, a nawet jak nie ma przeszkody to bardzo czesto mozna zauwazyc jak ktos strzela i udaje zabe zeby nie dostac heda... taki urok beefa... mnie tez to kiedys wkurzalo ale wystarczyloby zeby zrobili ze po nacisnieciu kucniecia juz sie tak zostaje a po ponownym wstaje albo cos w tym stylu... byloby o wiele realistyczniej... takie moje zdanie

PostNapisane: 10 maja 2008, 12:13 

Giermen, jak nie umiesz zabić gościa, który "faluje", to się nie odzywaj. To jest podstawa grania na CM i w ogóle w większości meczy. Trening, trening i jeszcze raz trening. Ja w tej chwili nie mam większych problemów z zabiciem takiego "falującego" gościa. Dużo czasu potrzeba, żeby się tego nauczyć i jeżeli jeszcze tego nie umiesz, to wątpie, że się nauczysz przed premierą BF3...

PostNapisane: 10 maja 2008, 12:29 

Dobra, ale wracając do tematu...

Wszyscy mówicie, że podstawki są lepsze od Vossa czy Baura. Ale dlaczego?
Czy może taki SCAR zadaje większe obrażenia niż Voss? Jest celniejszy? Jest bardziej szybkostrzelny?
Czy po prostu SCAR jest pr0, a Voss dla noobów?
Wybieracie podstawki jedynie dla satysfakcji, czy może jakieś parametry mają wyższe?

Chciałbym to wiedzieć, bo jeśli chodzi o BF2142 to jestem początkującym graczem - mój żywioł to CoD 4.

PostNapisane: 10 maja 2008, 12:35 

Venator napisał(a):

otoz to a jesli dopiero zaczynasz grac w bf2142 to troche pozno...

PostNapisane: 10 maja 2008, 12:40 

Dlatego że gramy też mecze na CM(clan mod) gdzie są dostępne tylko bronie podstawowe. A dlaczego Voss jest dla nobów? Dlatego że to jest najlepsza broń w grze. Wcale nie trzeba mieć skilla żeby wymiatać tym ###**** Plus do tego magazynek Vossa mieści aż 40 naboi :omg:
Voss+ rakietki = mega noob :!:

PostNapisane: 10 maja 2008, 12:53 

zeetox, a co do tego ma premiera BF3?
i co tu dużo do nauki? Wstajesz, strzelasz, kucasz i tak cały czas... poprostu to dla mnie... :lame:

PostNapisane: 10 maja 2008, 13:54 

Maniek79 napisał(a):
Dlatego że gramy też mecze na CM(clan mod) gdzie są dostępne tylko bronie podstawowe. A dlaczego Voss jest dla nobów? Dlatego że to jest najlepsza broń w grze. Wcale nie trzeba mieć skilla żeby wymiatać tym ###**** Plus do tego magazynek Vossa mieści aż 40 naboi :omg:
Voss+ rakietki = mega noob :!:

niezgodzilbym sie z Toba... najlepsze sa krylov i scar xD

PostNapisane: 10 maja 2008, 14:09 

Venator napisał(a):

Czy może taki SCAR zadaje większe obrażenia niż Voss? Jest celniejszy? Jest bardziej szybkostrzelny?
Wybieracie podstawki jedynie dla satysfakcji, czy może jakieś parametry mają wyższe?

Chciałbym to wiedzieć, bo jeśli chodzi o BF2142 to jestem początkującym graczem - mój żywioł to CoD 4.

Niestety, takie pytania jak Twoje widze co tydzień i nie dziw się jeśli nie dostajesz konkretnych odpowiedzi, bo po 2-3 tłumaczeniach dlaczego podstawki są lepsze każdemu się odechciewa znowu tłumaczyć skoro i tak wszyscy grają podstawkami :) Ja ci powiem którko. Po pierwsze, jeżeli wszyscy lepsi gracze grają podstawkami to chyba coś w tym jest? W ten sposób ja przeszedłem na podstawki. Po drugie voss = malo celowania, liczenie na farta, w końcu takie coś nudzi. Może Ci się uda i zabijesz 2 strzalami, moze nie. Jak nauczysz się strzelać podstawkami to walisz dużo headów, a nawet jeśli nie to strzalow które szybciej zabijają niż voss czy baur. Po trzecie (poodne do pierwszego), jeśli w CM tego nie ma a wszystkie klany tam grają to chyba coś w tym jest?

Nejlepiej sam potestuj, wolisz vossa, prosze bardzo, ale daleko z nim nei zajdziesz, maxymalnie gra 4fun a i tak musisz się liczyć z tym że będziesz wkurwiać ludzi :)

Pozdro

PostNapisane: 10 maja 2008, 14:15 
Spamer!

proba przesiadka z podstawki - Scar i Krylov na Voss'a w moim przypadku jest meką; 2 rundy pogralem i sie dziwie jak tym mozna cos ubic tu widac, iz najlepiej grac 1-2 bronmi i je cwiczyc / ogarniac, przesiadka moze byc latwa, ale moze byc takze pieklem (vide me). Podstawki > Unlocki :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 10 maja 2008, 14:17 

DarthPol napisał(a):
Venator napisał(a):

Niestety, takie pytania jak Twoje widze co tydzień i nie dziw się jeśli nie dostajesz konkretnych odpowiedzi, bo po 2-3 tłumaczeniach dlaczego podstawki są lepsze każdemu się odechciewa znowu tłumaczyć skoro i tak wszyscy grają podstawkami :) Ja ci powiem którko. Po pierwsze, jeżeli wszyscy lepsi gracze grają podstawkami to chyba coś w tym jest? W ten sposób ja przeszedłem na podstawki. Po drugie voss = malo celowania, liczenie na farta, w końcu takie coś nudzi. Może Ci się uda i zabijesz 2 strzalami, moze nie. Jak nauczysz się strzelać podstawkami to walisz dużo headów, a nawet jeśli nie to strzalow które szybciej zabijają niż voss czy baur. Po trzecie (poodne do pierwszego), jeśli w CM tego nie ma a wszystkie klany tam grają to chyba coś w tym jest?

Nejlepiej sam potestuj, wolisz vossa, prosze bardzo, ale daleko z nim nei zajdziesz, maxymalnie gra 4fun a i tak musisz się liczyć z tym że będziesz wkurwiać ludzi :)

Pozdro

Dokładnie Darth.... jest tak jak napisałeś. Mi czasami też słabo się robi jak większość ludzi na serwerze używa Voss+rakietki.

PostNapisane: 10 maja 2008, 14:29 

Hahah blizzard ja z vossem miałem k/d poniżej 1.0 sporo, z rakietek na 80 prób może 1 osobe zabiłem :) Jak zacząłem pojedynczym z vossa strzelac to ledwo 1.0 przekroczyłem, ale polewki niezłe :)

Pozdro

PostNapisane: 10 maja 2008, 14:33 
Spamer!

czyli sie zemną zgadzasz :) ?

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 10 maja 2008, 14:35 

Ja tez nie ogarniam Vossa / Baura. Jak dla mnie są zbyt mało elastyczne i Baurem niewiele zrobisz na małą i średnią odległość, a Vossem na dużą i średnią. Podstawki mają najlepsze parametry, bo są: celne, silne, szybkostrzelne. Voss jest tylko szybkostrzelny, a Baur tylko silny

PostNapisane: 10 maja 2008, 15:52 

ProtoType napisał(a):
Venator napisał(a):

otoz to a jesli dopiero zaczynasz grac w bf2142 to troche pozno...

Ja zawsze gram 4fun, na klan nie mam czasu. A zacząłem prawie rok temu, ale na dłuuugi czas przerzuciłem się na CoD4. Teraz wracam do BF, bo już nieco mi się CoDziak znudził.

Dobra, to postaram się grać podstawkami :). I wypróbuję zwiadowcę. Ciekawe może być przechodzenie na tyły wroga za pomocą kamuflażu, a następnie strzelanie w plecy Lambertem :).

PostNapisane: 10 maja 2008, 16:21 

Venator napisał(a):
I wypróbuję zwiadowcę. Ciekawe może być przechodzenie na tyły wroga za pomocą kamuflażu, a następnie strzelanie w plecy Lambertem :).

powodzenia :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2