Teraz jest 10 sty 2025, 16:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: AIX
PostNapisane: 15 cze 2008, 14:24 

echelon_ napisał(a):
kj5 napisał(a):
Sciągnełen

WTF?

Gram już na modzie wystarczająco długo, żeby stwierdzić, że twórcy i admini muszą poświęcić mu duuużo czasu.
1. Strony nie są zbalansowane i taka hAmeryka ma ogromną przewagę technologiczną nad resztą. Na ogół na mapach mają więcej i lepszy sprzęt. To małe latające g*wienko jest po prostu stworzone do likwidowania piechoty a ta niestety nie ma skutecznej broni przeciw. Nawet 0.50 calówka zabiera mniej niż jedną kreskę.
2. Mapy nie są zbalansowane.
3. Admini na serwerach to gatunek wymarły za to noobów jest zatrzęsienie. Ile razy już k.... zdrowo na Gulfie bo Amerykanie przejęli prawie wszystkie flagi a Arabom ostała się tylko jedna. Pół biedy gdyby Amerykanie grali fair i po prostu przejęli mapę. Ale nie! Na ogół wygląda to tak, że co 15 sekund na łeb zwala ci się zawartość całego pokładu takiego A-10 a jak zdążysz uciec to dobija cię snajper siedzący na zbiorniku.
Pół biedy gdyby nooby były rzadkością ale takie manewry odwala cały team z czego nawet ludzie z klanowymi tagami robią takie rzeczy. Klniesz na capsie na wszystko na czym świat stoi a oni nic i jeszcze sobie piszą jaka to runda była wyborna.
4. O wiele bardziej grywalne są mapki inf gdzie jest po prostu większa 'kultura'. Niestety w MC takich jest mało a czystego serwera INF nie ma albo ja o nim nie wiem.

Ja już powoli tracę zapał do dodatku i chyba po prostu wrócę do podstawki. A szkoda bo potencjał się marnuje.

1.fakt pryznam to że USMC ma ogromną przewage.F-117,Harrier,Warthog i dalej mozna wymieniac.
2.Tego nie zauwazylem na zadanym serwie.
3.ADmina jeszcze zadnego nie widziałem.
3.1 Takiego problemu nigdy nie mialem.
3.2No fakt takie nooby to czasami i caly team.
3.3No bo co im top szkodzi oni wygrali...
4INF JEST GORSZE !!.Grałem inf i zadna przyjemnosc z tego.

PostNapisane: 16 cze 2008, 12:55 

http://planetbattlefield.gamespy.com/

Pierwszy filmik-niektóre animacje lepsze niż w vanilii ,a to pewnie jeszcze nie koniec.

PostNapisane: 17 cze 2008, 18:26 

to są granaty fosforowe. Zapalają sie i odbierają życie

PostNapisane: 17 cze 2008, 18:50 

pierwsze slysze dzieki za pomoc ja myslałem ze to flary sygnalizacyjne.Rzucasz i jakis player widzi to i podlatuje bomby zrzucić

PostNapisane: 17 cze 2008, 20:23 

Dokładne info na temat tych granatów jest na oficjalnej stronie AIX. Głównie przeznaczone są do likwidowania pojazdów.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2