Teraz jest 19 sty 2025, 21:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 cze 2008, 16:13 

Zainstaluj jeszcze raz sterowniki do karty graficznej :wink:

PostNapisane: 24 cze 2008, 12:06 
Spamer!

oraz patcha 1.41 :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 24 cze 2008, 20:15 

Patcha 1.4 od razu zassałem.. gdy gre instalowałęm.. bez przesady.. debilem nie jestem... i odrobine temacie sie znam.. lecz.. niektóre rzeczy mnie przerosły niespodziewanie.. a co do sterowników... zainstalowałem najnowsze.. directX też.... (mam xp:P więc 9c z czerwca).. nawet sterowniki karty dźwiękowej z updatowałem:P... kompletnie nic nie pomogło.. sprawdziłem pc-ta w zdłuż i wszeż pod kątem wirusów.. też nic.. (całe szczęście)... Kompletnie NIE WIEM CO JEST GRANE.. Gra sie haczy niemiłosiernie... szczególnie przy ruszanu łbem, lub otworzeniu mapy.. Dźwięk na low'ie (to jest nie do opisania, podobne odgłosy są chyba tylko przy skreczowaniu beztalencia DJ-skiego) może to wina wersji Deluxe? (wcześniej miałem zainstalowaną wersje BF2 (zwykła + 1.4) i wszystko cacy...

Dlatego też jestem tak zaskoczony.. coniemiara...

PostNapisane: 24 cze 2008, 20:22 
Redaktor Battlefield.pl

Miałem taki sam problem, kiedy miałem 512 ram... po dołożeniu wszystko znikło. Na pewno masz 2 gb? Może kość(ci) są uszkodzone, kliknij prawym przyciskiem na mój komputer i zobacz ile faktycznie masz ramu. Zrestartuj komputer i sprawdź w menedżerze zadań czy w 'idlu' nic Ci nie pożera pamięci / procesora

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 24 cze 2008, 22:39 

Stary.. heh... jak już mówiłem DEBILEM NIE JESTEM... Sam składałem swojego blaszaka.. i znam go od podszewki.. KOŚCI KINGSTONA (sorry jeśli źle napisałem) raczej sie nie psują... do tego wiem napewno ze mam 2gb ramu:P z ramem wszystko jest ok (dlaczego? ponieważ grałem w inne gry na swoim pc-ie dużo bardziej wysrubowane w wymaganiach niż BF.. i to na max detalach:P) Dlatego też jestem.. nielada wnerwiony.. gdy mój PC-t.. HACZY sie na grze która teraz ma z 4 lata:P.. (a może i więcej.. nie pamiętam) to potrafi zdołować:P... ostatnio nawet zainstalowałem starsze sterowniki.. (niektóre sterowniki (te najnowsze) nie mają zbyt dobrego wpływu starsze tytuły... miałem tak z BF 1942... ) i też nic... jestem w dołku dlatego też sie zgłosiłem.. z prośbą o pomoc.. a nie o DRWINY:P

PostNapisane: 24 cze 2008, 23:55 
Redaktor Battlefield.pl

El_QuaQ napisał(a):
Stary.. heh... jak już mówiłem DEBILEM NIE JESTEM... Sam składałem swojego blaszaka.. i znam go od podszewki.. KOŚCI KINGSTONA (sorry jeśli źle napisałem) raczej sie nie psują... do tego wiem napewno ze mam 2gb ramu:P z ramem wszystko jest ok (dlaczego? ponieważ grałem w inne gry na swoim pc-ie dużo bardziej wysrubowane w wymaganiach niż BF.. i to na max detalach:P) Dlatego też jestem.. nielada wnerwiony.. gdy mój PC-t.. HACZY sie na grze która teraz ma z 4 lata:P.. (a może i więcej.. nie pamiętam) to potrafi zdołować:P... ostatnio nawet zainstalowałem starsze sterowniki.. (niektóre sterowniki (te najnowsze) nie mają zbyt dobrego wpływu starsze tytuły... miałem tak z BF 1942... ) i też nic... jestem w dołku dlatego też sie zgłosiłem.. z prośbą o pomoc.. a nie o DRWINY:P

grze wczoraj stuknęły 3 lata, a ty mówisz że 4 lub nawet więcej :P Spróbuj podczas grania 'zalttabować' i zobaczyć w menedżerze zadań jakie jest obciążenie CPU, plik stronicowy itp

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 1 lip 2008, 13:16 

Yo ludzie.. w KOŃCU udało mi sie dojść od czego te problemy
.. po wymianie sterowników... ogólnym w spojrzeniu pod każdy kamień... doszedłem.. co jest nie tak...

Mianowicie KARTA DŹWIĘKOWĄ... po zainstalowaniu nowej... SB Audiogy (czy jakoś tak) problem ustąpił.. wręcz zauważyłem gigantyczny przyrost mocy... gra chodzi na FULL DETALACH... na największych mapach z 64 graczami bez ani jednej zacinki... (wcześniej ledwo zipała na low'ie.. )

raz jeszcze dzięki za całą pomoc..

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2