Teraz jest 23 lis 2024, 14:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1309 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 88  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Update
PostNapisane: 19 cze 2008, 10:16 

Na razie myślą raczej o 1-2 pick up kitach na późnych mapach afrykańskich (jak Mereth). Oraz niestety nie przewidują Paka 40 i MG42 w 2.15... dopiero wejdą z Normandią... chyba że im sie koncepcja zmieni ;)

PostNapisane: 19 cze 2008, 10:27 
Redaktor Battlefield.pl

Na Filefroncie pisza tylko o MG42, zresztą PaK40 jest na screenach w malowaniu tak europejskim jak i afrykańskim. Było by miło, bo 88 nawet przy szybkostrzelności praktycznej ograniczonej przez dym wystrzału, jest czasem za silna :)

PostNapisane: 19 cze 2008, 11:34 

MG42... grrr... Zza krzaka serią pociągnąć w kolesia... ahh... MG42 jaki i PaK40 prezentuje się znakomicie :wink:

PostNapisane: 19 cze 2008, 13:07 
Redaktor Battlefield.pl

Ja tam tylko czekam na to jak MG42 będzię brzmiał 8)

PostNapisane: 19 cze 2008, 13:24 

Mi podobał się odgłos tego karabinu w filmie Szeregowiec Ryan 8) Odgłos ten jest podobny do japońskiego Typ92 z MoH: PA. Taki mi by się bardzo podobał lecz gdyby dać jedną malutką poprawkę to dodać trochę więcej niskich dźwięków do tego :wink:

PostNapisane: 19 cze 2008, 20:10 
Redaktor Battlefield.pl

Hehe coś w tym stylu. W każdym razie na ten dźwięk chciałbym znów odruchowo schylać sie przed monitorem i pod gradem smugaczy rozpaczliwie szukać drogi jak go zajść z boku i posłać mu nasadkowy :twisted:

PostNapisane: 21 cze 2008, 08:15 

Obsluge MG, tak samo jak snajperow, najlepiej zabija sie bagnetem, i koniecznie musza wiedziec ze nadchodzisz, inaczej nie ma zabawy:)
Mam nadzieje, ze Normandia rozrusza FH2 do tego stopnia, ze zaczna dzialac jakies klany i rozpoczna sie rozgrywki clanbase lub innej ligi.

PostNapisane: 21 cze 2008, 10:26 

nie licz na to że jakiś nowy teatr czy mapki nagle przyciągną szeregi graczy,free play teraz to max dwa serwery w europie co jest śmieszne,nowy patch wyszedł i znowu wszyscy grali przez jakiś czas i znowu cisza

PostNapisane: 21 cze 2008, 14:15 

Szczerze mówiąc, wolę te dwa serwery pełne tylko w godzinach szczytu, niż napływ graczy vBF2.

PostNapisane: 21 cze 2008, 14:24 

własnie sęk w tym że lameria i dzieci neostrady to większość co można spotkać na serwach

dwa pełne..hmm to raczej żadkość

PostNapisane: 21 cze 2008, 15:13 

Jeśli o mnie chodzi to raczej rzadkość.

A na serwerach wcale nie jest najgorzej (dzięki bogu).

PostNapisane: 21 cze 2008, 15:28 
Redaktor Battlefield.pl

spitfire05 napisał(a):
Szczerze mówiąc, wolę te dwa serwery pełne tylko w godzinach szczytu, niż napływ graczy vBF2.

Hehe chyba wiem co masz na myśli: schyłek FH na BF 1942 i masa dzieciarni spragniona nowych zabawek, których trzeba przyznać była tam masa. Podobne wrażenie odniosłem gdy jakiś czas temu po raz kolejny przymierzałem się do FFA w PR - mam wrażenie że większość graczy na publiku wybrało ten mod dla tego że modeli pojazdów jest więcej niż w BF2 :roll:

Jednak gra w mody o bardziej złożonych zasadach gry jak PR, czy FH2 zaczyna się dopiero w turniejach - bynajmniej nie w klanówkach

Na szczęście jest na publiku sporo turniejowych graczy: F|H w europie i WaW w USA, do tego sporo weteranów ze starych klanów FH, więc można sobie spokojnie pograć wieczorem i w nocy, ponieważ znajdą się 2-3 squady z prawdziwego zdarzenia po każdej stronie. A bez tego nie ma mowy o grze w FH2 - bo tu indywidualne umiejętności mają zdecydowanie mniejsze znaczenie niż w FH.

PostNapisane: 24 cze 2008, 18:14 

MK napisał(a):
nie licz na to że jakiś nowy teatr czy mapki nagle przyciągną szeregi graczy,free play teraz to max dwa serwery w europie co jest śmieszne,nowy patch wyszedł i znowu wszyscy grali przez jakiś czas i znowu cisza

Oprocz Normandii szykuje sie wczesniej jeszcze jeden patch. Poprzednia lata przyciagnela kilku nowych graczy, ale licze ze to wlasnie dzieki Normandii FH2 nabierze nowego rozpedu, czas pokaze. W sumie to chyba zaleta, ze widac znajome twarze na serwerach i ludzie grajacy na ffa prezentuja jakis poziom, niz gdyby trzeba bylo scierac sie z banda znudzonych graczy szukajacych czegokolwiek. Na dzisiejsze zapotrzebowanie miejsca do gry, dwa w miare pelne servery w zupelnosci wystarczaja, w lepiej zoorganizowanej rozgrywce mozna wziasc udzial dzieki turniejom, trzymam jednak kciuki za rozwoj FH2 i nowych graczy:)

PostNapisane: 26 cze 2008, 03:12 

Nie ma się co martwić, będzie dobrze gdy tylko wyjdzie Normandia. Na przykład kumple ode mnie z klanu to weterani FH1, którzy nie grają w FH2, bo im średnio leży Afryka :) a Normandię wszyscy lubią. Poza tym przy premierze Normandii i kolejnych miejmy nadzieję nakręci się trochę szumu w mediach, będzie buzz i tak dalej i ludzie ściągną masowo (a potem masowo odejdą jak się znudzą, ale i tak zostanie więcej niż było). Tak samo było z Project Reality - pamiętam jak wieczorem był tylko jeden serwer i to w Stanach, w wersji 0.2 bodajże jeszcze i cieszyliśmy się jak dzieci, gdy zebrało się więcej niż 16 osób, bo wtedy wskakiwały mapki 32 osobowe i było trochę sprzętu do zabawy - a teraz jest to naprawdę popularny mod z liczną i wierną community. FH2 jest w o wiele lepszej sytuacji niż był PR.

edit: swoją drogą, jak już dają Tunis, to mogli by dać też Kasserine i Tygrysy :D

PostNapisane: 26 cze 2008, 12:29 

Ja za przeproszeniem rzygam już tą afryka (nawet w CoD4 pustynia). Teraz to w FH2 gram tylko na FH Tournament albo WaW, bo na FFA te mapy się po prostu nudzą szybko i nie mają klimatu jak dla mnie. Gdybym miał XPka a nie Viste to już bym grał 5 rok w FH1 a tak to czekać tylko na Normandię.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1309 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 88  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2