Teraz jest 14 maja 2025, 13:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 cze 2008, 11:15 

"kierowca to podstawa"- Pewnie był gunnerem w APC

PostNapisane: 28 cze 2008, 18:13 

buuuuu cheater!!!

:P

PostNapisane: 28 cze 2008, 20:36 

dzisiaj musze to powtorzyc :)

PostNapisane: 29 cze 2008, 16:25 

ja bylem pilotem kumpel strzelcem : P

Obrazek

pod koniec rundy o jakiejs 5 rano wiec serwe zaczal sie oprozniac : P

PostNapisane: 29 cze 2008, 18:38 

Niedawno ktos pytal mnie o screena z bitwy na Thors Brigade. Prosze bardzo oto i on :D

Obrazek

Ale tego nikt nigdy nie przebije! Ariel pogromca jankesow :lol:

Obrazek

PostNapisane: 29 cze 2008, 19:21 

niczego sobie staty :o
ale to na thors musiało być zacięte :!: 13-3 :!:

ładny bug :shock:
pamiętam jak o nim gadaliście na 7Gates
gdy próbowaliśmy zrobić rp za mapą :lol: *
a Ariela wyrzuciło w powietrze :lol:
po tym jak pod nią wpadł i postawił morderczego dla nas rejliego :P :lol:
[*kierując się w przeciwnym kierunku do rozkazów kommandera by szybciej przegrać mapę co za skutkowało wpadnięciem i odparciem brytoli oraz nawet się nie starając wygraniem mapy 8)]

PostNapisane: 30 cze 2008, 18:08 

Tak oczywiscie ze te staty sa wynikiem bledow PR. Pozatym nie o punkty w PR chodzi a o dobry teamwork !

Lt Mic napisał(a):
ale to na thors musiało być zacięte :!: 13-3 :!:

Chyba admin zrestartowal serwer jak zobaczyl ze cos nie tak jest :)
Pamietam ze na nastepnej rudzie dolaczyl do naszego squadu zeby sprawdzic co robimy :lol:

PostNapisane: 2 lip 2008, 13:28 

http://img369.imageshack.us/img369/4623/bf220080702123724am0.png
http://img91.imageshack.us/img91/5923/bf220080702130705kb8.png
(na fotach jest u nas w 7 lub 1sq us)
Dzisiaj (chyba na 10th) był gościu "PaderHamster" ...
gdy ja patrzyłem był 7 w naszym składzie w amerykańcach,
jednocześnie mógł nas bezkarnie teamkilować
widziałem jego pozycje na mapie jako us i niebieski nick
raz był w mundurze us raz chiniolii
gdy patrzył nasz squad leader(Blood) PaderHamster był w chiniolach...
jedyny plus był taki że widziałem gdzie się respi ...
i gdyby nie to że naprawdę uświadomiłem sobie że jest chiniolem dopiero w ostatnich minutach można by ich wytłuc bez problemu...
wytłumaczy mi to ktoś? czy to cheat czy bug mój lub jego?

a i inny typ "wumwuts"
http://www.xfire.com/profile/wumwuts/
http://pl.youtube.com/user/wumwuts
jak się bliżej filmikom przyjrzeć to nick tego debila to "qnitmai04" niestety słaba jakość filmów
może mylić tak że q może być g -a- i może być l

PostNapisane: 2 lip 2008, 13:48 

Cytuj:
wytłumaczy mi to ktoś? czy to cheat czy bug mój lub jego?

Bug, jego, wszyscy najprawdopodobniej widzieli go w drugim teamie

PostNapisane: 2 lip 2008, 13:52 

Taak to bylo bardzo dziwne bo u mnie na liscie gosciu byl w przeciwnej druzynie i ani przez chwile nie widzialem go u nas tym bardziej zeby byl 7 w squadzie. Moze to byl cheater a moze jakis bug na serwerze adminia niestety nie bylo.

PostNapisane: 2 lip 2008, 14:58 
Moderator forum

To jest bug o ile mi wiadomo, w bf2 też był. Widziałem kilka razy taką sytuację. Koleś jest dodatkowym członkiem drużyny ale z bliska wygląda jak z drużyny przeciwnej. Jeśli go odstrzelisz to masz napisane że zrobiłeś TK, ale z tego co pamiętam to tylko ty widzisz ten komunikat (przeciwnik nie może cię za to chyba ukarać.... chyba), a koleś tak naprawdę jest w drużynie przeciwnej w jakimś innym oddziale. Dzieje się tak czasami chyba wtedy gdy grasz jest przerzucany do drużyny przeciwnej przez serwer. Widziałem gdzieś screena gdzie w oddziale był 9 osób :)

Wumwuts, scubadivesteve, leopulse i ci wszyscy popaprani debile powiązani z myg0t community powinni dostać mocno w twarz (conajmniej raz, zaciśniętą pięścią)... na szczęście dostają bana w ciągu 48h na większości popularnych serwerów jak tylko się ujawniają... Jakby ktoś chciał pooglądać więcej popisów tego idioty podaje linka http://pl.youtube.com/user/wumwuts

Nie patrzcie na jego nick na filmiku bo ciągle je zmienia... musicie być po prostu czujni i uważać na kolesi o idiotycznych nic nie znaczących nickach.

PostNapisane: 2 lip 2008, 15:51 

Nie rozumiem was o co wam chodzi z tymi wumwutsami itp. Oprocz beznadziejnej grafiki to nic nie widzialem na tym filmiku z XF.

PostNapisane: 2 lip 2008, 18:11 

To zobacz jego filmiki z Youtuba :)

PostNapisane: 5 lip 2008, 10:54 

Cytuj:
We are coming at you today with the much anticipated second portion of our US Army media update. Due to some unforeseen server issues we encountered last week, we are bit late with this update and for that we would like extend our deepest apologizes. Our tardiness aside, it's time to fasten your seat belt, lock your tray table up, and return your seat to its upright position because we got one hell of an update for you!
If you paid close attention to the first US Army update, you may have noticed there was a render included that was neither shown in game nor discussed. For those of you who didn't catch it, it was the M4 with M68 Aimpoint. This is the final weapon rounding out our newly added M4 family. It will be standard issue to several classes, including the combat medic, engineer and some rifleman, while the M4 with iron sights will be issued to the crewman and heavy anti-tank classes. The phenomenal model and import for the M4 was completed by [R-DEV]Katarn and the outstanding texture was done by [R-DEV]Chuc.
Next in line, we have the updated M1126 Stryker, which was re-skinned to have a more realistic camouflage scheme. Initially, we were under the impression that the Stryker would obtain a desert camouflage within a few years, but after receiving a bit of community feedback and input from our very own [R-CON]MikeAP (a Stryker crewman in the US Army), we confirmed that it will in fact remain CARC green. Adios Mr. Desert Camouflage. You don't have to go home, but you gotta get the hell out of here!
With the UH-60 Black Hawk being the primary transport helicopter of the US Army, we were left with no choice but to completely overhaul the sub-par vanilla Battlefield 2 Black Hawk. We performed a few model tweaks, but more importantly the texture was revamped to bring it as close as possible to its real life counterpart. With the assistance of personal reference photos provided by [R-Con]PirateX (a UH-60 pilot with experience flying in Iraq) and our military advisor team, the UH-60 has finally evolved into a Project Reality worthy asset. The model tweaks performed include all new hand rails, the "disco ball" counter measures unit, and its appropriate air filters, which where all modeled by exec_4ever, UV mapped by [R-DEV]ohnomelon, and once again textured by [R-DEV]Chuc (yea, he's been busy).
Last, but defiantly not least, we have the infamous M2A2 Bradley IFV. The crew from the US Intervention Mod team kindly allowed us to use their superb M2A2 model, which was re-skinned by our very own [R-CON]Shiftys1023. You will be able find the M2 on the various heavy armor maps that will be included in Project Reality v0.8, such as Kashan.
Well, that wraps up the second portion of the US Army media update. Of course that isn't all the new features you're going to find in the Project Reality v0.8 release, just enough to get you salivating. Be sure to keep a close eye out on the Project Reality website for more information on PR v0.8. You never know what new information or sneak peeks might appear…
http://media.realitymod.com/news/pr08/usarmy2/m2a2_bradley01.jpg
http://media.realitymod.com/news/pr08/usarmy2/uh60_blackhawk01.jpg
http://media.realitymod.com/news/pr08/usarmy2/uh60_blackhawk02.jpg
http://media.realitymod.com/news/pr08/usarmy2/m1126_stryker01.jpg
http://media.realitymod.com/news/pr08/usarmy2/m4_m68aimpoint03.jpg
http://media.realitymod.com/news/pr08/usarmy2/m4_m68aimpoint01.jpg

update!!! fajnie że ten nowy hummer będzie miał płytę osłony (nie tak jak ten obecny 5 osobowy)
a Bradley będzie apc nie p-plot(chyba lepiej by było)
już tylko czekać na 0.8 8) tylko jak długo :?: 8)

PostNapisane: 5 lip 2008, 11:43 

No świetnie xD tylko pytanie co będzie AAV u US, bo z pewnością Tungusta po stronie mec-u zostanie.
Może się dowiemy w US Army Update part 3... Pozostaje nam tylko czekać.
Ten nowy model BH jest poprostu boski, już nie mogę się doczekać żeby go zobaczyć na polu walki :D .

PR-ON

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2