Teraz jest 27 lut 2025, 17:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 gru 2008, 22:32 
Redaktor Battlefield.pl

Sir_Randal napisał(a):
Za to kocham scenę bf, zadasz pytanie i wszystko wiedzący ci skarcą.

Nie, nie o to chodzi żeby skarcić. Zwracam tylko uwagę na to, że m.in. latanie w kółko to jakiś element gry jak i walki samolotami. Gdyby było tak bardzo lamerskie, byłyby kicki z serwerów albo EA by to zablokowała w jakims tam patchu :lol:.

Ja twierdzę, że to wojna z wiatrakami. Możesz mówić komuś, ze jest "lamerem", jednak on nadal będzie robił swoje. Jak chcesz może trochę bardziej realizmu itp. to może jakiegoś LockOn'a się przerzuć? :)

Żeby nie było, Peace & Love i żebyś tego nie brał do siebię, że to jakiś "pojazd" ale takie są fakty.

PostNapisane: 8 gru 2008, 22:48 

Skoro lamer lata tylko w koło, to kim jest ten kto go nie potrafi zestrzelić?.
jeśli na kogoś takie latanie wystarcza to czemu tego nie robić?

I na koniec, kto okazuje się bez umiejętności?
skuteczny uciekający, czy bezsilny atakujący?

PostNapisane: 8 gru 2008, 22:59 

Bezsilność atakującego w powietrzu to znak firmowy tej gry... :P Dlugo mialem takie wrazenie. A na krecacego lamera trzeba znalezc sposob, zeby go tego oduczyc, bo nazywanie go "lamerem" tylko "zapetli kolko" lub "wkreci" go jeszcze bardziej... ;)

PostNapisane: 8 gru 2008, 23:33 

ja szczerze mam sposobow pare , jezeli ta lamka lata do okola to w pewnym momencie odbijam w druga strone i podchodze jeszcze raz , w wiekszosci przypadkow dziala.
co do ciebie 90s uwierz mi ze dalbym J10 noobowi i kazal latac w kolko i dal bym uberPro wybitnemu pilotowi F35b i ten nigdy nie wejdzie mu na dupe w taki sposob aby mogl go namierzyć. Oczywiscie i tu są zlote środki ale dzialają tylko na lamy i przecietniakow wiec jak by mcmt latal w j10 nie dal bym rady mu wejsc na tyly w ten sposob abym go mogl namierzyc i klasycznie zestrzelic . Wtedy wchodzą Nolocki ktorych staram sie na pub nie urzywac jedynie w 1vs1 lub na meczach . ale to juz inna bajka.

PostNapisane: 9 gru 2008, 12:25 

No to kiedy na youtubie pojawi sie mcmt vs EDDIE_PL? :) albo EDDIE_PL vs mcmt?

Chętnie pooglądam :)

PostNapisane: 9 gru 2008, 16:44 

raczej nigdy :P mcmt jest legendą i nie zamierzam nagrywac naszych dogfightow ;] chyba ze on o to poprosi :P btw zawsze jak nagrywam pytam sie o zgode uploadu lub mowie ze frapsuje ;] , jeszcze jedno mcmt nie lata juz w bf2 Podobno :P . Chcialbym ze by wystartowal w turnieju dogfight 3 sty. 2009* ;p

PostNapisane: 9 gru 2008, 21:39 

A ty Eddie grasz dość często?? Bo polatałbym z jakimś polakiem a nie same niemce w koło xD. Jakby co to gram na serwerze BBUK z mapką Wake island. :D
P. S.
Zauważyłem że lepiej jest latać f35 to ze względu na to że łatwiej go zdobyć XD. Bo do j10 wszyscy się pchają jak 1 osoba go weźmie to w oczekawianiu na drugiego j10 zbombarduje cie f35 dostaniesz artylerią. Ale jak w końcu ci się go uda zdobyć to latasz do końca rundy :P. J10 nie jest tak trudno ściągnąć gorzej jest uciec. EDDIE_pl nie wiem czy wiesz ale jesteś na 132 miejscu w bf2 kategoria JET :shock:

PostNapisane: 9 gru 2008, 21:52 

Chciałem przy okazji spytac o coś. Mianowicie zawsze bardziej interesowałem sie inf. niz cq (co wiąże sie również z tym że bardzo mało grałem cq) z tego powodu nie słyszłem za dużo o Mcmt oprócz tego że jest super pilotem, a bardzo chciałbym dowiedziec sie o nim czegoś więcej i chodzi tu oczywiście o jego osiągnięcia ( nawiązuję tu tez do tego, że Eddie nazwał go "legendą" :) ). A może odpowie mi sam Mcmt :P

PostNapisane: 9 gru 2008, 22:01 

To czlowiek, ktory potrafi zrzucic bomby na wroga w takim momencie, ze zanim spadna bedzie juz nad swoim lotniskiem bral nowe ;)

PostNapisane: 9 gru 2008, 23:21 

Harry to mam dla Ciebie propozycje :D zrobimy zakładzik na grubą kasę. Ty vs 132 miejsce w JET- lamaEddie. Co ty na to ?

PostNapisane: 10 gru 2008, 00:01 

kolego nie patrze na rankingi i nie patrze na statsy ;] F35b to moj ulubiony samolot itd. btw jestemm nadal 2 na swiecie w DF i jakos nie boje sie o to miejsce bo jak narazie moze mi zagrozic ACAO i (na szczescie Bodeek z POlski) ;p jak chcesz sie wykazac swoim lowem lub skillem zapraszm do 1vs1 szukaj na forum ;] GL HF

PostNapisane: 10 gru 2008, 00:09 

bodeek jest low xD

PostNapisane: 10 gru 2008, 01:25 

Haha Seba dobry tekst xD

PostNapisane: 10 gru 2008, 18:49 

Wiem że statsy nie są takie ważne.. Tylko mówię bo moim zdaniem to z ciebie prędzej jest legenda.. czas w jecie k/d. Na 1vs1 no nie wiem może za jakiś czas ale możemy się kiedyś umówić. Co do ulubionego samolotu- f18.
P. S. co to df?

PostNapisane: 10 gru 2008, 19:25 

EDDIE_PL napisał(a):
kolego nie patrze na rankingi i nie patrze na statsy ;]

I bardzo dobrze. Ze statsow to tylko czas przebywania w samolocie. Z aktualnym skillem, wchodzac na serwer do ktorego teamu sie zjoinujesz; tego co wygrywa czy przegrywa?

Walka w wygrywajacym teamie to nuda i BaseBombing. Pamietam czasy norweskich 64-slotowych serwerow, tylko czekalem az USMC zaczna lockowac lotnisko, wtedy jak sie udalo wziasc Miga, losy rozgrywki sie odwracaly momentalnie: Spadaly 2 F35, 1 heli nastepnie czolg po czolgu. :) Team zaczal nagle zdobywac flagi. Niestety, tylko KDR=2... Who cares? :wink:

@slayer: jakie osiagniecia? Skill i miejsce w ladderach dogfightu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2