Teraz jest 22 lut 2025, 17:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 gru 2008, 13:07 

Jeśli chodzi o Bf'a to niestety wątpię, aby zależało to od refleksu itp. Jak wyskoczy ci osoba co ma ping 10 a ty 60 to refleks nic nie da. Na lanie co prawda może się przydać. Slayer ja wątpię aby ktoś z polskiej sceny miał aima, no bo kto ? Odrazu było by to widać.

PostNapisane: 29 gru 2008, 13:11 

Cytuj:
lol bredzenie z tym muzgiem i informacjami wysylanymi do miesni rąki !!! nie chce mi sie nawet czytac do konca tych bredni !!!
nie ma nic wspolnego refleks do skilla w bf2 i nie bedzie mail !!!
stary nie czytalem cie do konca bo bredni nie czytam ;] ale na inf. wiekszosc razy strzelam 1 i co ? gine bo wystrzelam caly magazynek w leb nooggi klatke i co ? gosc po zastrzeleniu mnie jeszcze zabija 3 innych bez wyrzucenia apteczki !!!

eddie, z całym szacunkiem, sam brzmisz trochę jakbyś bredził :)
jeśli mózg i mięśnie w graniu to brednie, podziwiam że ich podczas grania nie używasz :) rozumiem, że ręka ci się rusza sama, w losowych kierunkach, i dlatego nie potrafisz zabić przeciwnika?
refleks, nawet w bfie, to podstawa. co z tego, że potrafisz świetnie leżeć bez ruchu, skoro nawet nie nadążasz celować w głowy przebiegających graczy..
najedziesz, strzelisz, przeciwnik się zadymi i pobiegnie dalej? albo, o zgrozo, zabije cię i 3 innych? configowiec, regfixer, aimer? najpierw zastanów się, może ma lepszy net niż ty. albo, co jest najgorsze na świecie w graniu online, ty sam masz neostradę, lub providera jakościowo porównywalnego do tpsa, ze stratami pakietów i drżącym pingiem. dobry net - to jest najlepszy 'konfig' do bfa.

co do prawdziwych configów - ciężko jest zrobić porządny cfg, i chyba większość gra jednak na defaultach. ja, naiwny, w to wierze. rzadko spotykam ludzi, którzy dymią się jak pustynia. na tsie to raczej ja sam często słyszę, że się dymię (porządny provider, na nsz mam ping ~5, we francji - do 50, brak strat pakietów itp, config = default).

jeśli masz się stresować graniem inf, zmień net i sobie poćwicz mięśnie, chociażby graniem na aimach, lub czymkolwiek innym :) jeśli jednak nie masz możliwości zmiany netu - poćwicz movement, pozwoli ci przeżyć dłużej.
tak czy siak, powtórzę raz jeszcze: refleks w bf2, proszę pana, to PODSTAWA.

pozdro,
no hard feelings :)

PostNapisane: 29 gru 2008, 13:25 

Aim to nie tylko koleś biegający z sawem i walący heady na stojąco. Są ludzie którzy korzystaja z niego dośc rozsądnie żeby nie dac sie zlapac jesli pb tego nie zrobi. Ja nikogo nie zmuszam żeby mi wierzył, przyznawal racje itp. Jeśli ktoś sam nie potrafi dostrzec kto oszukuje to nie mój problem.

Do Szatana: reflex jest ważny ale nie bardziej niż dobry net i reg.

PostNapisane: 29 gru 2008, 14:06 

z tego co pamietam na publiku wygrywa sie laczem ;)

PostNapisane: 29 gru 2008, 14:16 
Redaktor Battlefield.pl

to posadź Mamę przy serwerze np. Aster, daj jej laptopa i zobaczymy jak jej pójdzie :D

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 29 gru 2008, 14:21 

[MISS]Team AimMap2 Public Server.pl

IP:91.121.120.101:16569
MAP: aimmap2

PostNapisane: 29 gru 2008, 15:30 

Refleks mzna sobie wyrabiac ale jak ma sie skamieniale paluchy :>
W Bf2 najwazniejszy jest reg(dobry internet,bez packet lossow,obnizania transferow okolo godziny 20...).
I podrzedne rzeczy to dopiero configi,hitfixery(syf),ustawianie servera pod dust (=p)
Eddie=100% raccyji

PostNapisane: 29 gru 2008, 15:38 

Idź z tad rolbi bo umiesz grac tylko na swoich favorit serverach xD
Tez macie problem z tym regiem ja zawsze jak strzelam to macham mycha na lewo i prawo cos sie zawsze trafi xD

Heh ja jestem bardzo ciekawy kto ma tego aima, nie ma to jak rzucanie słów na wiatr. Tak samo moge powiedziec ze pewne osoby czytajace to forum własnie kupe zrobiło w gacie (NA PEWNO!!!!) ale nie powiem kto bo i tak wszyscy podejrzewają i wiedza o kim mowa.
Tak Eddie md5check jest tak nie zawodny i nigdy nie kickuje bez powodu ze to jest najlepszy dowód ze ktos jedzie na cfg. Nie mówie ze nie jechał ale rzucanie takimi screenami jest po prostu śmieszne.

PostNapisane: 29 gru 2008, 15:40 

Niestety Grubber,md5 JEST w 100 % niezawodny.
:(

PostNapisane: 29 gru 2008, 15:45 

Eddie true true.
Fragment o mózgu i ręce to faktycznie trochę naciągane bo jeśli dobrze kojarzę to tylko u lam tak to wygląda. U pr0 i innych takich wytresowanych ludzi większość funkcji przejmuje rdzeń kręgowy.

PostNapisane: 29 gru 2008, 15:46 

O rly? Czyli chcesz mi powiedziec ze Fulgrim jest na tyle durny że mimo iż wie że na plackach go kicknie wchodzi tam 3 krotnie ze zmienionym cfg? Moze fulo do najmądrzejszych nie należy ale nie przesadzajmy xD

PostNapisane: 29 gru 2008, 15:46 

Eddie a ja kocham jak zaczynasz bredzić w ten sposób ala mój gb esl xD
Człowiek zrozum aim-movement-iq-reg to się liczy a nie pieprzenia TYLKO o regu.
Skoro z tego co widać nie posiadasz żadnej z tych rzeczy to po co grać?
By płakać tylko na "kunfingi i cziteruf"?
Wiem ze nie masz aima bo widzieli jak grałeś w cod4 i nie mogłeś nawet trafić teamkilla xD.
Wiem że nie masz iq po tym co przeczytałem.
Movement to ty może masz w f18,zostaje reg którego sam przyznajesz ze nie masz.Wychodzi ze jesteś zwykłą lama która płacze na wszystko zamiast brać się w garść i przyskillować na gatherach i pcw.Aaaa niee sorry! Tam same kunfingi z missu są i cziterstwo kwitnie! Lepiej napisać posta na bf.pl i się wyżalić na okrutny świat.Żałosne... :/ Poczytaj tym razem z 5 razy DO KOŃCA to co Dywano napisał, MOŻE ci to pomoże.Tak jak mi dawno temu gdy sam znajdywałem te informacje na necie.A screen?Na zdrowy rozum: po co wchodzić z cfg na serwer który wiadomo jest przed nimi chroniony?Jak zwykle po wykasowaniu w ogóle def usersettings wróciłem bez problemów na serwer.

Grubber{PL} napisał(a):
Moze fulo do najmądrzejszych nie należy ale nie przesadzajmy xD

Naprawdę nie musiałeś tego dodawać. xDD

Pokor napisał(a):

Powiedział to słynny def hero polskiej sceny :D

PostNapisane: 29 gru 2008, 15:59 

Z tego co wiem grubber to postronna osoba powiedziala kto umie grac tylko na swoim serverze ;) I jak powiesz mi ze wasz server jest jakosciowo lepszy to ja nie wiem, moze wasz sprzet ,,jest przyzwyczajony" do nadawania stosownych priorytetow do servera(bo czesto na nim gracie, i moze wam nie tnie,skacze pingi itp.)
A w zwiazku z tym ze flejm sie zaczyna proponuje zalozyc temat i w nim niech kazdy powypisuje alfabetycznie wsyzstkich graczy i po myslniczku wypisuje to co mu sie nie podoba.Nawet o spamie na GB w eslu,o tym ze ktos ma rega dobrego tylko na swoim servie (o0), i o tym ze nie moze grac bez localization i ze inni sa lepsi a jednak on jest lepszy.

PostNapisane: 29 gru 2008, 16:16 

Fulgrim napisał(a):
Pokor napisał(a):

Powiedział to słynny def hero polskiej sceny :D

Czy "hero",to juz pozostawmy ocenie kazdego z nas,natomiast nad "def" nie ma co dyskutowac ;)

PostNapisane: 29 gru 2008, 16:31 

SATAN nie mowie ze refleks nie jest wazny w strzelankach . przyklad CS. ale jezeli ty trafiasz w kolesia ktory stoi w bez ruchu i nic ;/ to nawet jak bede szybszy niz wszyscy to nic mi to nie da bo poprostu mi nie wejdzie a jemu tak. Moj internet (sprzet) sprawi tak ze jeden pocisk wejdzie 3 poleci gdzies dalej.
Fulgrim !
co do samolotow znalazlem sposob na rega, jednak nie da sie go przeniesc na INF. bo Jednostka jaką jestes ty lub jakis inny ppl jest duzo szybsza i bardziej nie przewidywalna wiec triki tu sie nie przydadza.
co do CFG szczerze nie obchodzi mnie to ze grasz na CFG czy grales ;] tylko szkoda ze ludzie ktorzy nie grają nie przyznadza sie do tego , tylk o twardo mowia ze mają default !!!

Bez urazy ale juz lepiej sie sprawdzi trening by Kayohi.
co do Aimbotow ;] czasami warto wejsc na PTT server ;] dziwne rzeczy się tam dzieją ;] nie exavsy ? ;]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2