Teraz jest 24 lis 2024, 00:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 sty 2009, 15:38 

Problem jest dla mnie niezrozumiały, szukałem rozwiązań juz w tym forum i nie do końca jestem w stanie znaleść rozwiązanie.

pudełkowy bf2142, oryginalek of kors, prosta instalacja i wszystko grało niby (w trybie 1 gracz) potem znajac sytuacje wyszperałem patche, najpierw 1.5 i zainstalowałem. potem wyzerkałem na forum aby wszystko grało trzeba najpierw instalowac patcha 1.4 a potem 1.5 wiec odinstalowalem gre i zaczalem wszystko od poczatku.
najpierw kulturalnie gra, a potem zainstalowalem patcha 1.4 a potem chcialem zainstalowac 1.5 ale mi mowi ze juz mam nowsza wersje patcha i nie chce go instalowac a jak wchodze i próbuje sie logowac to mi mowi zeby na EA LINK lesc i sciagac aktualizacje.
co gorsza moge sie logowac i mam dostep dpo ustawien ale ale jak chce wwłączyc jakakolwiek mape w trybie nawet 1 gracz to mnie po chamiaku wywala niemówiac nic co i jak.

PK buster jest zaktualizowany oczywiscie.

ZAKTUALIZOWALEM STEROWNIKI (nvidia gf 260) komp w miare swierzy i nienajgorszy wiec o co tu kurde biega?

prosba o pomoc

PostNapisane: 4 sty 2009, 18:34 

Usuń grę i wszystkie związane z nią pliki.
Potem wyczyść rejestr (możesz zrobić to programem Ccleaner)
Zainstaluj grę i patcha 1.50 full (nie musisz się bawić w instalowanie patchy po kolei chyba że chcesz zainstalować dodatek NS ten wymaga instalowania patchy w odpowiedniej kolejności).
To chyba wszystko pamiętaj tylko że patch 1.50 full waży ponad 500mb :wink:

PostNapisane: 5 sty 2009, 02:20 

za 3 razem udało sie ;)
co prawda wywala mnie z tzw "jednego gracza" ale sieciowo hula na maxa. sorki ale chyba battlefield jest jedyna gra z ktora mam problemy. pomijam błedne klucze w secret weapon w bf42, i inne hocki klocki ale gra sie zajebiscie. watek oczywiscie do kasacji.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2