Teraz jest 27 lis 2024, 20:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 sty 2009, 15:37 

Wbijajcie na PL4FC ;). W tej chwili tez sa 32 sloty ale jezeli serw bedzie popularniejszy wroci spowrotem na 64...

PostNapisane: 9 sty 2009, 17:09 

Też wole PL4FC.
I jak powiedzial Seba zwiekszenie slotów to zaden problem.
Wystarczy tylko zebysmy go ciagle zapełniali ;)

PostNapisane: 9 sty 2009, 18:53 

(Dla mnie Aster ma jeden bardzo mocny argument ZA: Póki co nie wywala mnie z niego za skaczący czasem ping. Wykrakałam? ;) )

PostNapisane: 9 sty 2009, 20:56 

Cytuj:
Też wole PL4FC.
I jak powiedzial Seba zwiekszenie slotów to zaden problem.
Wystarczy tylko zebysmy go ciagle zapełniali

jeszcze nie grales na gromie wiec nie wiesz jak jest;]

PostNapisane: 9 sty 2009, 21:11 

Ban za bs jeszcze potrafię zrozumieć, ale za redline'a z jakimś oszołomem, który wskakuje do helika nie umiejąc z niego strzelać ani latać, to już przegięcie pały. Nawet na serwerach z wyraźnie zaznaczonymi zasadami nie dają za to kicków, no ale cóż... jak się ma adminkę to trzeba zaszpanować.

PostNapisane: 9 sty 2009, 21:24 
Redaktor Battlefield.pl

Za redlinea kickują wszędzie i tak powinno być... nawet skończone oszołomy mają prawo do helików itd... w takich przypadkach polecam załatwienie kolesia np nożem i szybkie powiedzenie 'sorry' na wypadek jakby robił screena (tzn sorry powinno być przed zabiciem :P )

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 9 sty 2009, 22:01 

prawo to mogą mieć na singlu z bootami. Później dzięki takim "kwiatkom" runda kończy się z bs w bazie i to właśnie im powinny być rozdawane bany w nagrodę.

PostNapisane: 9 sty 2009, 22:13 
Redaktor Battlefield.pl

A ty oczywiście latałeś najpierw wyłącznie z botami, dopóki nie nauczyłeś się strzelać z działa do ludzi i z rakiet do czołgów a nie odwrotnie, dopóki nie zacząłeś robić beczki helikiem gdy nadlatywała wroga tv missle itd. Daj spokój... ;) Tacy goście szybko giną więc nie ma sprawy

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 9 sty 2009, 22:33 

nie wsiadałem do helika jak widziałem, że jest duża kolejka do niego, a tylko jak był pusty. Nawet teraz, nie pcham się do jetów bo można powiedzieć, że jestem marnym pilotem. Zresztą nieważne, chodzi mi głównie o to, że ktoś bawi się w strażnika teksasu i wlepia bany za byle co.

PostNapisane: 10 sty 2009, 11:02 

Po pierwsze: Każdy ma prawo polatać nawet jak się rozbija, czy mu nie idzie. Po to kupił grę. Fakt jest to irytujące, ale każdy kiedyś zaczynał.
Po drugie: Patrząc z twojego punktu widzenia, to powinniśmy banować wszystkich snajperów, supportów, szturmowców, bo przecież są nieprzydatni drużynie i przez nich także możemy zostać na lotniskowcu, uncapie, czy ostatniej fladze. Wg Ciebie powinniśmy także banować tych, którzy używają nieodpowiednich profesji do sytuacji, innymi słowy medyka na czołg, komandosa na infantry itp. W takiej sytuacji to sam przyznaj, że raczej byś sobie nie pograł. Także twoje argumenty są śmieszne, bo to jest serwer ffa (free for all) co oznacza rozrywkę dla każdego nie tylko dla ciebie, dlatego też redline jest surowo zabroniony, a robiony notorycznie grozi banem czasowym, a następnie permanentnym. Chyba wystarczająco wyjaśniłem sprawę.

PostNapisane: 10 sty 2009, 11:12 

sajzor zgadzam się ;]
wkoncu ja latac sie uczylem hmm w wiekszosci nna singlu i na swoim servie sam :P ale pozniej(i tu nie wstyd mi sie przyznac :))na piracje ;] gdzie moim nauczycielem byl viper ;] ale jednak to PUB wiec tez pewnie pare osob sie denerwowalo ;], co do TK ;] tez sam robilem ;/ ale tylko jak wiedzialem ze ta lama poraz kolejny wejdzie pierwsza do samolotu i wyskoczy na pierwszej lepszej fladze!
co do banow na aster powiem tylko tyle , fajnie jest wejsc na server gdzie jest admin , ale tez orientuje sie troszke ;] chodzi mi tu o to ze caly czas przyklada oko do kto kogo zabija gdzie i jak . ;]

PostNapisane: 10 sty 2009, 11:40 

To raczej dobrze o nim śwadczy jeśli wyskakuje na fladze, kiedy zespół jest skampiony na lotniskowcu lub uncapie. Nawet jak spada do 20s, to nie zmienia faktu, że TK jest zabronione i karane.

PostNapisane: 10 sty 2009, 12:17 

fakt ;] faktem ;] ale kiedys jak dck byl u was w klanie i jak go raz strącilem i nie pozwolilem mu wsttac ;] nagle za hmm 10 min dostalem bana ;d ciekawe za co :D ale to bylo dawno ;] mam nadzieje ze te posty przeciwko i do adminow cos dadzą do myslenai , nie tylko adminom ale i graczom ktorzy tam graą i czytają te posty ! mysle ze zakonczymy spamowanie i nabijanie postow na tym temacie ;] oczywiscie niech temat bedzie dalej otwarty ale nie odchodzmy od tematow ;]

PostNapisane: 10 sty 2009, 19:14 

Sajzor napisał(a):
Po pierwsze: Każdy ma prawo polatać nawet jak się rozbija, czy mu nie idzie. Po to kupił grę. Fakt jest to irytujące, ale każdy kiedyś zaczynał.
Po drugie: Patrząc z twojego punktu widzenia, to powinniśmy banować wszystkich snajperów, supportów, szturmowców, bo przecież są nieprzydatni drużynie i przez nich także możemy zostać na lotniskowcu, uncapie, czy ostatniej fladze. Wg Ciebie powinniśmy także banować tych, którzy używają nieodpowiednich profesji do sytuacji, innymi słowy medyka na czołg, komandosa na infantry itp. W takiej sytuacji to sam przyznaj, że raczej byś sobie nie pograł. Także twoje argumenty są śmieszne, bo to jest serwer ffa (free for all) co oznacza rozrywkę dla każdego nie tylko dla ciebie, dlatego też redline jest surowo zabroniony, a robiony notorycznie grozi banem czasowym, a następnie permanentnym. Chyba wystarczająco wyjaśniłem sprawę.

no widzisz, to już jest nie jest mój "punkt widzenia", dodałeś do niego swoje wymysły i nic dziwnego że niby moje argumenty są śmieszne. Wydawało mi się oczywistym (ale najwidoczniej nie dla wszystkich), że moje rozumowanie ogranicza się tylko do pojazdów, które wymagają jakiegokolwiek obeznania w ich prowadzeniu (dla niekumatych jet i helik), a reszta sprzętu nie wpływa za bardzo na przebieg gry (mam tu na myśli oczywiście airmaps). A śmiesznym możesz nazwać banowanie bez powodu i na dodatek gdzie admin był ofiarą (w innym przypadku, wątpię żeby admin zaprzątał sobie głowę tak błahymi sprawami), kontynuując niby był to redline, ale podobno na asterze nie ma żadnych zasad? No chyba, że jedynym sposobem by je poznać to dostać bana na gorącym uczynku

PostNapisane: 10 sty 2009, 19:25 
Moderator forum

Redline to jest TK, tylko bardziej wymyślne nieco. A TK to TK i za to powinien być ban bez żadnych dyskusji. Wiem że czasem ciężko może grać się z ludźmi którzy nie ogarniają, ale powiedzmy szczerze - dzięki nim (po drugiej stronie) masz jakieś fragi. Poza tym to jest gra sieciowa - dla każdego kto ją kupił. Każdy ma prawo na publicznym serwerze do tego samego co inni (lepsi) gracze. I kropka. Chcesz się bawić w pro - do klanu marsz. Tam raczej lamki nie będą podbierać sprzętu. I kończmy temat ORBiT, bo nie masz kompletnie racji.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2