Na początek witam jako nowy.
Moje pytanie:
Wymagania na rangę Master Sergeant to 20000pkt - ok zdobyłem, ale patrzę, że ranga First Sergeant wymaga tylko dodatkowo "podstawowe odznaki walki - nożem, pistoletem, szturmowcem, grenadierem, snajperem, komandosem, żołnierzem wsparcia, inżynierem, medykiem". Brakowało mi pistoletu i noża. No to wszedłem jak maniak najpierw na serwer z nożami a później z pistolami, zdobyłem odznaki a awansu nima. Resztę odznak mam prócz ground defence, aha i właściwie na basic knife potrzeba IAR 7 kills a na veteran 50 globalnych, miałem 49. Na serwerze z nożami zdobyłem te 7 i dostałem podstawową odznakę, potem wszedłem na pistol i też dostałem, a na koniec na TV2 server i zaraz po wejściu otrzymałem veteran knife i jakiś medal. Może ta ranga to jakaś ściema?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nie mogę znaleźć w głowie jak taki pagon wygląda w statystykach w grze, tam wyglądają trochę inaczej niż te z BFHQ (po lewej przy nicku albo nad głową).
Szukałem w tym temacie odp ale powiem szczerze, że tak raczej na szybko, bo trochę dużo tych stron. Mam nadzieję, że nie przeoczyłem.
Pozdrawiam i przepraszam za ilość tekstu.
Edit: Jeszcze małe szybkie offtopowe pytanie, wczoraj ściągnałem sobie jakieś losowe demko z TV2, chodzi o to, że nie chodzi najpłynniej, pojazdy trochę skaczą, a amortyzacja w buggy ma skok pół metra
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
To normalne? Dodam, że piechota w sumie ok. Nie chciałem zakładać osobnego tematu specjalnie...