Dosłownie nie mogę czytać co niektórych zdań bo aż mnie razi w oczy:
Wyspa napisał(a):
My dalej jesteśmy chętni i gotowi jednakże wszystko zależy od was.
Od nas? Chłopie ogarnij się. Od nas? Żarty sobie stroisz. Wszystkie 3 terminy, w których mieliśmy grać były podane przez was i nagle się okazało że żaden nie pasuje? I to wszystko zależy od nas?
Wyspa napisał(a):
GCA ze swojej strony stara się jakoś to wszystko upakować w kalendarzu i niestety jeżeli ktoś zarezerwował termin przed wami nie możemy nagle stwierdzić.
Bajzel macie w tym kalendarzu i dziury w łańcuchu informacji.
Na koniec konkluzja.
Na dzień dzisiejszy średnio chce mi się grać jakikolwiek mecz z GCA nie wiem czy reszta ludzi, którzy już poświecili (czyt. zmarnowali) swój czas na wielogodzinne planowanie rozgrywki podziela mój głos ale takie jest moje stanowisko. Nie wiem jak dla was ale zebranie 32 graczy z 3 klanów i osób niezrzeszonych to nie lada wyczyn. Przypominam 3 terminy podaliście Wy. My staraliśmy się dostosować. Generalnie nie chodzi mi o problem z wybraniem kolejnego terminu ale o to, że nie traktujecie nas poważnie. My się naginaliśmy dla was dlaczego nie mielibyście naginać się dla nas? Nie wiem jak wy tam w GCA ale ja wychodzę z domu i prowadzę dość realne życie i nie mam zamiaru zmieniać co chwila planów bo panowie z GCA mają bajzel w kalendarzu. A na koniec Wyspa napisze, że to zależy od nas. Jak narazie to Wam ciągle coś nie pasuje.
(się uniosłem)