a bo to forum jakieś zdechłe takie, jak ja tu nic nie napisze to już nikt nie pisze..
Poza tym ja teraz przechodzę okres, który Wy mieliście rok-dwa temu; fascynacji tym tytułem i wszystkiego co z nim związane, więc w stosunku do Was pod tym względem mogę być lekko opóźniony
więc chcąc nie chcąc musicie pewne rzeczy mi wybaczyć..
A na serio to jest masa tematów, które są już od dawna nie aktywne a mam ochotę w nich pisać (tematów nie zakładam bo mam już jedno ostrzeżenie
) ten temat jest dobry bo właśnie zaczynam grać komendantem.
Co do reguł na serwerach to chyba dawno nie graliście bo coraz rzadziej się spotyka aby były one przestrzegne, commander don't fight
-ta jest najlepsza, dowódca w mechu na pierwszej lini ognia, nikt nie protestuje nikt nie "kikuje"
Co do gry komendantem to zawsze przymierzam się jak jego nie ma (przeważnie w połowie meczu jako dowódca drużyny proszę o zaopatrzenie i wtedy się dowiaduje, że z powodu braku komendanta żądanie nie może zostać zrealizowane), lub jak gram trzecią rundę na tym serwerze. Czasem się ktoś burzy że on chciał być, ale jeszcze nigdy za to wykopany nie byłem.
Co do Bizza to ma się chłopak ze mną, na gg jakoś tak mi ostatnio niechętnie pisze..
Co do nabijania to posty bym pisał średnio po 20-30znaków a nie takie jak ten..