Teraz jest 26 lip 2025, 21:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 mar 2009, 21:04 

Ta server dla samych noobow ;] tak samo jak hmmm ToB ? :D taki zal ze aż mnie w oczy kolą te nazwy :D szkoda tylko ze ea nie wpadla na pomysl zakladania klanow za zgodą jakiegos admina :D No chyba ze ten admin byl by noobem jak ci z tob lub wilk ;d to wtedy nie bylo by tak znakomitych Polskich klanow jak SoF CqF MISS itd ;]
Wiec duzego dorobkow i szybkich 4 gwiazdek clashh

PostNapisane: 3 mar 2009, 21:13 

Jeszcze nigdy na tym servie nie grałem. Czy polecacie takiemu noobkowi jak ja? :D

PostNapisane: 4 mar 2009, 04:23 

Ja polecam wszystkim serwery typu WAIB jeśli chodzi o inf ;)

P.S. Tylko nie przychodźcie zaraz z płaczem, że te serwery są unranked xD

PostNapisane: 4 mar 2009, 09:38 

Moze sie ustawimy na jakies pobijanie rekordów? Wbijemy wszyscy na jakis super fejkach i zobaczymy kto pierwszy poleci za haxy lub "miejsce na admina" xD

PostNapisane: 4 mar 2009, 16:37 

bodeek napisał(a):
Ja polecam wszystkim serwery typu WAIB jeśli chodzi o inf ;)

P.S. Tylko nie przychodźcie zaraz z płaczem, że te serwery są unranked xD

Akurat serwerów typu WAIB nie musisz mi polecać, bo nie raz tam grałem i wiem, że te serwery są spoko(można się szybko nauczyć grać :wink:) .
Ale ja się pytam czy na Wilku można sobie spokojnie pograć i czy admini są na poziomie(chodzi mi o to, czy nie wywalają bez powodu) :wink:

PostNapisane: 4 mar 2009, 19:12 

Spokojnie to raczej nie pograsz bo przy kd 20;0 (co na wilku jest chyba najlatwiejsze na swiecie) dostaniesz 4 kicki pod rzad (jak ja kiedy ostatni raz tam gralem ( b.dawno)) m.in za vehicle stealing na inf.

I bana za czity masz od razu :P

PostNapisane: 4 mar 2009, 19:44 

Ok to wchodzę, muszę sobie poprawić KDratio w statach xD
A na poważnie dam sobie spokój z tym serwerem :)

PostNapisane: 6 mar 2009, 10:18 

Nikt Nie Będzie Was Zmuszał, Żeby Wchodzić Na Nasz Serwer !! Nie Podoba Się Wam To Macie Innych Serwerów, Pod Dostatkiem, Więc Grajcie Tam !!
Na Marginesie Grubber Przyjdź Jak Są Pojazdy Na =wilk-u=, Zobaczymy Jaki Z Ciebie "Kozak" , Tylko Ty Nie Przyjdziesz, Z Powodu Takiego, Że Ci K:D , By Spadło , A Tak Ciężko Zapracowałeś Na Nie, Grając Na Karkandzie Grając Medykiem !! :lol:
A Ty Eddie, Wyzywasz Nas Od Noob-ów, A Ty Co Lepszy ?? Masz 100 k Punktów Na Górkę, I Masz Co ?? Nadal Orzełka, Zamiast 3 Gwiazdeczki !! :lol:
Zanim Coś Napiszecie Się Zastanówcie !! :idea:
I Przypominam My Gramy Na =wilk-u= Dla Przyjemności !! A Jak Komuś To Nie Pasuje To Niech Sobie Idzie Na Serwery Klanów "Pro" ,A Nie Na Nasz Jak Wy To Go Nazywacie "Noob-owski" !!
pozdrawiam =wilk= tomiangelo88

PostNapisane: 6 mar 2009, 10:47 
Redaktor Battlefield.pl

O Lol Człowieku Ale Im Dowaliłeś Nie Wiem Jak Bardzo Trzeba Być Nienormalnym Żeby Każdy Nowy Wyraz Rozpoczynać Z Dużej Litery To Musi Boleć A Może Byś Się Ustosunkował Do Zarzutów A Nie P Glupoty
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 6 mar 2009, 11:53 

Powiem Tyle Nikt Nikogo Nie Zmusza, Aby U Nas Grał !! Jak Się Nie Podoba Grajcie Gdzie Indziej !! Amen

[Edit] by Carnophage[PL] - nastepny Twoj post pisany "pokemonowym sposobem" (kazdy wyraz z duzej litery) poleci do kosza.

PostNapisane: 6 mar 2009, 12:16 

A ja tam widzę wzajemnie wykluczające się stwierdzenia w poście tomiangelo88: bla bla bla... MY gramy dla przyjemności! Bla bla bla - Eddie, dlaczego jeszcze nie masz trzech, ba! czterech gwiazdek? :lol:
Co się Grubcia i Eddiego tak czepiasz o statystyki? Troskliwy Miś? ;) Jak grasz 4f, to co Cię obchodzą staty innych graczy? Boli coś? Brakuje jakiegoś medalu? :lol:

PostNapisane: 6 mar 2009, 15:40 

Jakby co to ja was od noobów nie wyzywałem, napisałem tylko, że nie będę grał na waszym serwerze :wink:
tomiangelo88 napisał(a):
A Ty Eddie, Wyzywasz Nas Od Noob-ów, A Ty Co Lepszy ?? Masz 100 k Punktów Na Górkę, I Masz Co ?? Nadal Orzełka, Zamiast 3 Gwiazdeczki !! :lol:

Wątpie, żeby dla Eddiego miały znaczenie te gwiazdki :D

PostNapisane: 6 mar 2009, 16:40 

Cytuj:
A Ty Eddie, Wyzywasz Nas Od Noob-ów, A Ty Co Lepszy ?? Masz 100 k Punktów Na Górkę, I Masz Co ?? Nadal Orzełka, Zamiast 3 Gwiazdeczki !!

Jak widać Ty zamiast mózgu masz 3 gwiazdeczki. Nie ma to jak definicja skila i doświadczenia według statsiarza.

PostNapisane: 6 mar 2009, 17:21 

Na prośbę Eddiego

Nie mogę sam odpisać z przyczyn wiadomych :]
znajomy mi napisał na xfire o moim lamerstwie :D i noobostwie :D no bo jak to inaczej nazwać , przecież nie mam gwiazdek ;/ wiec jestem
noob ^^
Pewnie mnie kolego nie znasz tak do końca .
W sumie wygrałem tyle godz. w BF2 ze raczej jak bym był statsiarzem takim jakim (ty nie jesteś :D ) miał bym dwa konta z 4 gwiazdkami.
Raczej nie gram na sile jakąś specjalizacją , gram tym czym lubię , mam małe grono znajomych do których raczej wilki itd nie zaliczają się ;]
i lubię z nimi grać ;] To właśnie jest gra For Fun.
Jeżeli mam złe K/d nie zmieniam servera.
Raczej nie podnoszę swojego K/D po przez granie inf.
Możesz się upewnić czy jestem statsiarzem wchodząc na astera lub inne servery na których gram , lub porozmawiać z ludźmi którzy przeciwko mnie latali lub grali.
-Poproś statsiarza żeby odpuścił a tego nie zrobi.
-Poproś eddiego żeby odpuścił i on to zrobi.

Pozdrawiam administracje forum:
Moim założeniem nie była uraza forum , No ale skoro administracja tak postanowiła nie zamierzam podważać decyzji. ;]
GL HF ALL

PostNapisane: 6 mar 2009, 19:22 

Dobra Panowie proponuję, zakończyć tą nic nie wnoszącą do tematu dyskusję !! Nie będziemy się kłócić, bo nie ma po co !! Się nie podoba na =wilk-u=, to poprostu jedynym wyjściem jest nie wchodzić na Nasz serwer !! Nikt nie będzie płakać z tego powodu, bo na brak graczy nie narzekamy !! Więc na zakończenie tego sporu, życzę wszystkim dobrej zabawy, bo po to chyba każdy z Nas spędza wiele godzin przy BF 2 :) Pozdrawiam

PS. mam nadzieję, że to koniec tego bezsensownego sporu, a jeżeli kogoś uraziłem to PrZePrAsZam :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2