Cytuj:
To bys sporo przesolil ^^. Teraz Bf21 Deluxe 50zl w empiku
Oj sporo ^^. Ale deluxe mnie nie interesuje, bo NSa mam już na dysku. Wystarczyłaby sama podstawka.
Cytuj:
Wylacz firewalla. Jaki antyvir. Ja mam avasta i nigdy w zadnej grze nie "kolibowal".
Ja mam ArcaVira 2007 i jak 2 lata już gram, to też nigdy nie stwarzał problemów. Zresztą wyłączyłem i bez zmian.
Zaczynam się serio obawiać, że to może być coś z płytką. Choć jak patrzę, to żadnych poważnych uszkodzeń na niej nie ma. Już już przedtem kilka razy miałem tak, że po wsadzeniu płyty i odpaleniu gry, pojawiał się splashscreen, ale komp mielił płytę dalej i splashscreen nie znikał.
Kiedyś miałem identyczny problem, gdy z monitora panoramicznego (na którym i obecnie gram) wróciłem na zwykły 15 calowy. Gra również po chwili wywalała, bo ustawiona w grze rozdzielczość była za duża. Wtedy przeinstalowałem, choć teraz wiem, że wystarczyło zmienić ustawienia skrótu. Ale teraz nawet, gdy w skrócie wywalę widescreen i całą resztę, którą dodałem nic się nie zmienienia.
No cóż... Dziś przychodzi do mnie kumpel ze swoją płytą do BFa, zobaczymy czy z jego odpali

. Szczerze mam nadzieję, że też nie bo tak to by oznaczało, że moja jest już do niczego ^^. Jeśli nie to przeinstaluję i wtedy zobaczymy. Najwyżej potem będę musiał poczytać na forum, co zrobić, by móc grać w BFa bez płyty

.
Cytuj:
Wysyłasz maila do EA, w którym jest zdjęcie paragonu + płytki, a oni Ci przysyłają nowa płytkę
Paragon... ta... to może trochę potrwać ^^. Zresztą grę kupiłem 1,5 roku temu, więc pewnie już po gwarancji

.