Ale po co Ci sprawdzić guid? Na Punksbusted.com masz zapisane tylko bany na klucz za cheaty, bany wew. (czyli nadawane przez administratorów serwera) nie są tam katalogowane.
Żeby sprawdzić tak jak ja to zrobiłem klucz, czy jest on czysty, musisz mieć dodatkowy streaming na serwerze i wtedy masz dostęp do rozszerzonej listy. Ty chciałeś sprawdzić guida na liście publicznej, gdzie są tylko bany za haxy, natomiast dostęp do listy rozszerzonej, gdzie możesz sprawdzić wszystkie nicki przypisane do klucza uzyskasz przez ustawienie streamingu do serwera NSZ. Jak wrzucisz odpowiednie pliki i streaming bedzie działał non stop na serwerze, to wtedy rejestrujesz się na Punksbusted i dodajesz tam wasz serwer. Po weryfikacji będziesz mógł przeglądać guidy kogo tylko będziesz chciał
.
Ostatecznie możesz podrzucić mi guid, który chcesz sprawdzić i sprawdzę, czy nie jest on zbanowany. Jeżeli nie jest a nadal nie możesz wbić na NSZ to na 100% jest gdzieś dodany do banlisty, jednak wtedy musisz szukać po nickach.