Teraz jest 29 lis 2024, 18:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 mar 2009, 16:30 

Cytuj:
Jeśli już mowa o "marzeniach" to chciałbym, aby usunęli statystyki (poza pingiem).

To już by była przesada - warto wiedzieć, który grasz ze squadu najczęściej ginie, a który jest najlepszy w strzelaniu.

Sposób naliczania punktów był opisany na stronie moda w dziale guide.

PostNapisane: 23 mar 2009, 16:30 

pan_michal napisał(a):
i niekoniecznie "ktos" vs rebel, ale armia vs armia, mysle ze byloby fajne,ale aby takie bylo to.... trzeba duzego duuuzego miasta ! to jest to czego mi brakuje najbardziej, naprawde duzego + sprzet pancerny (najlepiej czolgi) ( i jestem naprawde zadowolony). zapomnialem dodac,ze fajnie byloby np zobaczyc kanaly sciekowe pod ulicami itp,czolgi na ulicach...
w isurgency trzeba szukac pod ostrzalem skrzynek, w tym trybie trzeba byloby nie szukac ale powystrzelac wszystkich :twisted:

Czytając to na myśl przyszło mi powstanie warszawskie :P

A tak na serio, PR skupia przede wszystkim współprace między różnymi typami wojsk (pancernymi, piechotą, lotnictwem, może kiedyś marynarką :P) dlatego ogromna mapa z samymi czołgami czy miastem nie sprawdziła by się, stała by się istnym pobojowiskiem dla solo tankerów i innych vanilliarzy. Mnie tam się bardziej marzy to co powiedział Uncle, to Scenario. Mnóstwo zadań, każdy skład miałyby określone zadanie. Mogłyby to byś zadania typu: zniszczenia strategicznych mostów (co mogło by uniemożliwić przeciwnikowi użycie oddziałów pancernych na jakimś ważnym strategicznie terenie) i inne zadania które wpływałyby na sytuację naszą lub przeciwnika. Niestety coś takiego mogło by się nie przyjąć bo imo jedna taka bitwa zabierałaby sporo czasu (troszkę się przez ArmA rozmarzyłem :P ). W takiej sytuacji można by jednak organizować zamknięte "sesje" na serwerach dla graczy którym by się to spodobało. Marzy mi się też w PR taki porządny skoncentrowany desant na plaże z morza i powietrza, takie współczesne Omaha Beach :mrgreen:

PostNapisane: 23 mar 2009, 16:57 

$towarzysz$ napisał(a):
Marzy mi się też w PR taki porządny skoncentrowany desant na plaże z morza i powietrza, takie współczesne Omaha Beach :mrgreen:

Operation Barracuda?

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 23 mar 2009, 19:16 

W moim wymarzonym teatrze wydarzeń jesteśmy w europie. Jest to nasza polska wieś i typowa metropolia. Lecz to marzenie jest o tyle mało prawdopodobne ze względu na brak modeli europejskich budynków. Osobiście dostrzegłem znaczny ruch na forum PR, co chwile wyskakują nowe modele budynków broni itp. można wśród nich znależć kilka na arenę eu lecz to ciągle za mało a zeby pomarzyć o ciasnych miejskich uliczkach. Osobiście nie potrzebne są dla mnie czołgi czy samoloty, Im więcej składów infantry tym więcej zabawy piechotą i lepsze zgranie.

PostNapisane: 23 mar 2009, 19:44 

Europejskie mapy sa juz zrobione przez chlopakow z German Forces i bardzo mozliwe ze juz w 0.9 zostana dolaczoną razem z ich frakcją! Sa duze i maja czolgi jednym slowem wypas :)
Poza mapkami typowej europejskiej wsi mają rowniez niesamowite mapy Afganistanu w trybie insurgency tylko ze zamiast skrzynek obrona terenu z flagami! Cos podobnego o czym pisal PanMichal "powystrzelac wszystkich" !

PostNapisane: 23 mar 2009, 23:24 

Wiem ze Sąsiedzi zrobili już mapki i to z obiektami europejskimi ale to są tereny wiejskie bądź jakieś przemysłowe. Nadal czekam na mapkę która będzie osadzona w europejskim mieście. Co do Omaha to też z chęcią bym zobaczył taką mapę, jedna plaża i klify dla utrudnienia zdobycia brzegu... bez transportu powietrznego mogło by to wyglądać bardzo ciekawie... :roll: to by była prawdziwa rzeźnia :twisted:.

Trzeba przyznać ze powstaje kilka fajnych modeli np. Toyota HILUX i Toyota Sprinter Carib :roll: , Mercedes "beczka", VW Corrado, nowe budynki np. taki nowoczesny biurowiec i jak by nie patrzeć ten mod staje się co raz to większy... dojdą nowe frakcje tj PL, GER, CAN czy ISR to sama gra będzie warzyła już sporo ponad 10giga... tydzień ściągania :roll: :evil: ale to odległa przyszłość.

PostNapisane: 24 mar 2009, 00:13 

GoLyPL napisał(a):
Co do Omaha to też z chęcią bym zobaczył taką mapę, jedna plaża i klify dla utrudnienia zdobycia brzegu... bez transportu powietrznego mogło by to wyglądać bardzo ciekawie... :roll: to by była prawdziwa rzeźnia :twisted:.
Ale był by problem kto chce być zabijany jak na rzezi.

PostNapisane: 24 mar 2009, 00:34 

Niedługo tak "zapompują" tego moda, że dorzucą konieczność korzystania z potrzeb fizjologicznych;]. Ciekawe jakby to wyglądało jakby co 10min trzeba było iść w krzaczek walnąć kloca, a zamiast field dresing'ów byłaby "srajtaśma" ;]

PostNapisane: 24 mar 2009, 03:07 

Zar2Roc napisał(a):
$towarzysz$ napisał(a):
Marzy mi się też w PR taki porządny skoncentrowany desant na plaże z morza i powietrza, takie współczesne Omaha Beach :mrgreen:

Operation Barracuda?

$towarzysz$ napisał(a):
Marzy mi się też w PR taki porządny skoncentrowany desant na plaże z morza i powietrza, takie współczesne Omaha Beach

:mrgreen:

PostNapisane: 24 mar 2009, 13:14 

Damian>|PL napisał(a):
Ale był by problem kto chce być zabijany jak na rzezi.

dlatego odpadła mapa HoH a była właśnie taką omahą fajnie się nią grało :)

PostNapisane: 24 mar 2009, 16:25 

hah, pamietam jak raz gralem na HoH supportem w US. to byly moje pierwsze godziny grania w tego moda i polecialem z moja ARka w srodek akcji. po 30 minutach przejelismy ostatnia flage, fajne natarcie bylo, to czyszczenie umocien chinskich a pozniej zdobywanie samej fortecy metr po metrze ahh :)

PostNapisane: 25 mar 2009, 09:29 

A ja pamiętam, że to właśnie na tej mapie zaczęło się snajpienie z HAT do atakującej piechoty. Szybko zostało zakazane na serwerach, w następnych wersjach zostało prawie zlikwidowane przez zmiany w tym kicie, ale przez te pare tygodni gra na tej mapie była horrorem. O ile się nie mylę, to w tej praktyce lubowało się :iGi:. Na szczęście to chyba jednyny niechuby okres w ich działalności. :D

PostNapisane: 25 mar 2009, 17:43 

Wlasnie sciagam PR. Czy jest jakas roznica miedzy core, a leveling ?

PostNapisane: 25 mar 2009, 18:37 

Obrazek

PostNapisane: 25 mar 2009, 18:45 

:lol: Pytam sie bo nie chce dwa razy sciagac.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2