Teraz jest 25 lis 2024, 21:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 cze 2009, 11:28 

OMG...

Nie mogę uwierzyć, że Wy naprawdę denerwujecie się na typa , który gdy widzi lizaka w sklepie to zamiast wejść do środka liże szybę ? Czego się spodziewaliście po kimś takim ? ;-)

Prowokacja? Przecież wiecie nie od dziś wszyscy, że Skolio to demon taktyki i przebiegły w swoim wyrachowaniu , wyrafinowany mistrz manipulowania ludzką psychiką... :- ) Rotfl.

PostNapisane: 3 cze 2009, 11:50 

Cytuj:
Mathew...a jeśli trafi nam się jakiś wyjątkowo dziwny team?Zawsze furtka do wykluczenia baserape z meczu jest otwarta...

A widzisz jakies dziwne team'y tam : D ? Wątpie by jakis nie ogarniety team sie zapisal bo by po prostu nie zdarzył, no jak widać tak się stało ;)

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 3 cze 2009, 12:03 

Po przeanalizowaniu faktów, konsultacji z "górą", która potwierdziła moje wątpliwości i luźnej dyskusji z pewnymi osobami z TP, oświadczam:
Uprasza się UnR + Grubcia (w tym wypadku ich SL-a Skolia, zwanego w nomenklaturze ESLowskiej Team-ownerem) o dokonanie niezbędnych zmian, o których poinformowałam zainteresowane osoby. Jeśli tego nie zrobią (nie zrobicie) grozi drużynie usunięcie z listy chętnych na Cupa.

Oświadczenie półoficjalne: Nie każdemu musi być w smak oglądanie, jak ktoś spoza oficjalnie uznanego składu utożsamia się z drużyną, czy - dosadniej mówiąc - podszywa się pod nią. To, że wam, drodzy Państwo, jest wesoło, nie znaczy, że panom z TP czy jakiegokolwiek innego klanu również musi być. W dobrym tonie jest pozostawienie znaków rozpoznawczych (takich jak nazwa, logo czy tag) innych klanów w spokoju, nawet jeśli nie ma na to całej góry dokumentów poświadczających zastrzeżenie sobie tych rzeczy. A czy muszę się odwoływać tutaj do stwierdzenia takich faktów, że prawem zwyczajowym na naszej scenie jest nietykalność klanów w zakresie nazewnictwa? Jeśli owa nietykalność nie jest prawem zwyczajowym jeszcze - powinna być.

Proszę o uszanowanie woli panów z TP - mają do tego święte prawo, aby w stosowny wg nich sposób dbać o swój wizerunek.

Pozdrawiam. :)

PostNapisane: 3 cze 2009, 12:17 

Acha spoko nietyklanosc teamu (to nie klan nawet) ktory grał ostatni raz dwa lata temu (?). Poza tym wolność słowa? Rozumeim jak by był team w stylu HailHitler czy cos. No ale ok ja nie musze grac w tym cupie, przynajmniej juz teraz bedzie wiadomo kto wygra. Zobaczymy co zrobi eCLipsE.
Co do TP nigdy nie pchałem do skladu widać nie byłem potrzebny skoro nie dostałem zaproszenia od wielkiego A (czyt. Arju) zresztą uniknąłem przynajmniej pojechania przez wszystkich i wszedzie xD W czasie 1 nationcupa to ja nawet nie widzialialem co to ESL wiec ciezko zeby mi bylo żal nie dostania sie do squadu teampoland?
Pozdrawiam wszystkich napinaczy których dume uraziliśmy robiać fake teampoland jest mi przyrko z tego powodu i bardzo żałuje. Prosze o wybaczenie "góry" (?)

Zrobmy Nie team poland i wszyscy beda happy

NAturalnie mam szacunek do starego TeamPoland z Mohamedem Solimem itp w skladzie ale jakos nie speclajalnie do teog ostatniego ;)

Ostatnio edytowano 3 cze 2009, 12:24 przez Grubber{PL}, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 3 cze 2009, 12:22 

Słuchaj, na razie wasz team w takim składzie jak ustaliliście ma zaklepaną miejscówkę w Cupie. Wyedytujecie pewne dane - po sprawie. GL & HF, Grubciu, słoneczko. :)

PostNapisane: 3 cze 2009, 12:24 

Może jeszcze pociągniecie ich do odpowiedzialności karnej :wink:
No dalej piszcie do naszego bohaterskiego ministra spr. :D

PostNapisane: 3 cze 2009, 12:31 

Funiu, to, że napisałam posta poprawną polszczyzną (a przynajmniej mi się tak wydaje...), nie oznacza, że mam grobową minę.
Jak chcesz, mogę to przetłumaczyć na bardziej luzacki język:

Ludzie, kisimy się we własnym sosie, te same twarze, krążące legendy i inne podania ludowe.
Jeśli są jakieś zgrzyty - może to banalnie zabrzmi - pogadajmy o tym, co jest nie tak.
Ale na spokojnie.Obiecałam sobie, że będę oazą spokoju.
Może czas na podobne deklaracje z waszej strony? ;)

PostNapisane: 3 cze 2009, 12:35 

Ten cały flame i spam, jaki sami robicie wokół tego cup'a powoduje, że mi (i nie tylko) juz teraz odechciewa się grać... Ludzie zrobili dla nas cup'a aby razem pograc, a wy sie kłócicie o nazwe teamu : D ?

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 3 cze 2009, 13:13 

ehmm dla mnie to już jest debilstwo...
jestem młody i ja też wymyślę coś głupiego ale bez przesady...
po prostu polska scena bfa ma kilka osób m.in tarasov, grubber, lub eclipse grających w klanach które nie są polskie i nie mogą wziąść udziału w cupie^^ więc założyli na esl konto team Poland żeby te osoby co wymieniłem mogły sobie zagrać.
Po cupie prawdopodobnie eclipse usunie ten team.

Podobnie założyli team Czterej pancerni :wink: tylko tam się zbierają Polacy którzy są w polskich klanach a ich klan nie może zagrać...

PostNapisane: 3 cze 2009, 14:04 

Ludzie ale wy macie problemy ,aż zal to czytać moja kobieta mniej marudzi od was zajmicie się cupem a nie bzdurami kto ma jaką nazwę.Chciałby zobaczyć tych wszystkich internetowych bohaterów z tego forum jak w realu opluwają się wzajemnie. Temat miałbyć o Cupie ESL a 4 strony są o Team Poland :evil:

Ostatnio edytowano 3 cze 2009, 15:18 przez Huzar, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 3 cze 2009, 14:20 

Pozabijajcie się najlepiej.Ja rozumiem,żeby to był jakiś "normalny" cup,to wtedy nazwa Team Poland byłaby kontowersyjna,ale to jest zwykłe 4vs4 o którym pare dni po zakończeniu nikt nie będzie pamiętać.

PostNapisane: 3 cze 2009, 15:17 

Ok, koniec tematu, misie pluszowe, bo się zrobiło ponuro jak na cmentarzu...

A w ramach przerywnika:
http://www.esl.eu/pl/bf2/news/89206/Bat ... Dogfight-/

[Edit] by Carnophage[PL] - W zwiazku z tym, ze czesc "uzytkownikow" tego forum nie jest w stanie "ogarnac" swoim umyslem slow "koniec tematu", informuje ze dalsze proby dyskusji, w tym temacie, o nazwie pewnej ekipy od razu leca do kosza, a ich autor udaje sie na zasluzony "odpoczynek" od forum.

Kobieta organizuje dla Was rozgrywki, a Wy jak zwykle ponizej poziomu "piaskownicy"...

Dziękuję pięknie za słowa otuchy, Carno... :D

Podsumowanie obecnego etapu:
- na Infantry Cup obecnie miejsc brak,
- Jet Cup - zapisy otwarte (byłyby wcześniej, ale coś nie wyszło) ;)

Zaczynamy w poniedziałek, jeśli ktoś jeszcze nie zadbał o odpowiedni kontakt ze mną (w celu płakania, jakby się coś działo) - proszsz o peemkę. :)

PostNapisane: 3 cze 2009, 21:34 

Kiedy dowiemy się kto z kim gra w pierwszej rundzie ??

PostNapisane: 3 cze 2009, 22:45 

Roba_PL napisał(a):
Kiedy dowiemy się kto z kim gra w pierwszej rundzie ??

...I czy jest to losowe,czy zależy od administracji?
gdzie mam przelać kasę?

PostNapisane: 4 cze 2009, 13:24 

http://www.esl.eu/pl/bf2/4on4inf/rankings/

Proszsz....
Rozlosowane z automatu, więc nie wrzeszczeć "czemu nas tak ustawiłaaaaś?!"

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2