To może i ja napiszę swoje małe słóko, no bo przecież zły Placek nadał koledze bana za nick.
Uwierz mi bądź nie ( jeżeli nie, to mi osobiście lotto) wyrzuce na zbyty ryj każdego, którego nick źle będzie odnosił się do innych, ma treść obraźliwą, wyrażającą rasistostką wypowiedź itp. Dającą zgorszenie grającym na serwerze.
A propo swojego bana jednego dnia dostałeś ostrzeżenia abyś łaskawie zmienił nick na bardziej kulturalny. Nie zadziałało oki.
Dnia drugiego znowu zauważyłem Ciebie na serwerze i ponownie wykopałem z prośbą o zmiane nicka. Wcześniej nagrodziełem 2 warnami abyś zauważył. Skoro byłeś ślepy to komunikat z kicka powinien dać Tobie do myślenia, ale nie uparty jak baran i dalej chce obejść panujące zasady.
Jak jeden z forumowiczów dobrze zaznaczył celowe napisanie fack to próba obejścia obraźliwego słowa jak n00b pisane przez zero, o małe, o duże i tak wszyscy wiedzą o co chodzi.
Skoro masz pretensje do EA to po cholere grasz w tą grę?? Nie rozumiem tego.
Napisałeś odwołanie od bana. Jasno zostało powiedziane, zmienisz nick i zobowiążesz się że na nim nie zagrasz na serwerze. Skoro Tobie na tym nie zależy, to proszę PRZESTAŃ płakać jak małe dziecko, któremu mama pozwoliła a tatuś zabronił.
PS. Eddie też miał bana, przyszedł, pogadał, wytłumaczył. I bana nie ma. Ciężko przyjść pogadać? Nie lepiej naszczać na innych i pokażać że to oni są źli.
Komar sam doświadczył, że wiele wiemy o graczu mimo, że w plackach wcześniej nie był.
Temat wałkowany a propo Twojego Bana
http://forum.pl4fc.net/index.php?showtopic=9785Myślałem ze gracze PRGK są bardziej rozumni a ty dajesz złe tego świadectwo.