JAK DOBRZE LATAĆ GUNSHIPEM(+TRICKI) CZYLI ZAKOŃCZENIE RUNDY MAJĄC STATY 20/4Szukalem na szybko i nie znalazlem tematu ktory by mi pomogl. Niedawno zaczalem latac gunshipami (lepiej lata mi sie Doragonem [jasny kolor, KPA]) i za dobrze mi to nie idze
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
moze po prostu nie nadaje sie na pilota... Chcialbym uslyszec pare porad na poczatek. Ogladalem filmiki na youtubie, szukalem w google czy na jakims forum sa porady ale nic nie znalazlem wiec postanowilem zrobic nowy temat. Gdzies czytalem na forum ze "klawisz S powoduje ustawienie silnikow w dol co przydaje sie w wielu trikach" moje pytanie to jakie tricki i jak je wykonac, ogolnie chodzi mi o wszystkie tricki np. latanie do gory nogami (i o nie mi glownie chodzi bo kiedy juz sie ustawie odwrotnie to raczej nie wracam do starej pozycji
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
). Milo beda widziane takze porady co zrobic kiedy wrog "siedzi nam na ogonie i jestesmy namierzani" bo zwykle wtedy mysle w ktorym momecie wcisnac klawisz E
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
, a tak na serio to staram sie bezskutecznie uciec. Czesto tez wrogowi mi uciekaja( wlatuja za budynek; lece za nimi i kiedy juz sie tam znajde nie widze ich
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
wiec co zrobic odlatuje a pojakims czasie slysze odglos namierzania; sekunde potem widze odliczanie do respa
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
. Moze jest jakis poradnik do zoltodziobow
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
jak tak to prosze o linka.
Z GORY DZIEKI ZA POMOC