Siema. Ja też mam problem z DDHC. Do 1.4 i 1.5 próbowałem się przekonać wiele razy, jednak, że jestem strzelcem na heli to po prostu nie mogę przejść na lepsze wersje, bo tam jest tylko coraz bardziej nerfiony helikopter.
W 1.4 rakiety mają krótszy zasięg, a w 1.5 to już jest całkiem idiotycznie zrobione, bo rakiety hellfire nie niszczą czołgów na raz. Ja rozumiem, że to gra i że tu się skrajnie odbiega od rzeczywistości, ale nie zamierzam specjalnie nerfić sobie helikoptera. Gra na 1.0 jest nieporównywalna z 1.4, gdzie każdy biega jak idiota i tylko rzuca granaty. Mnie to nie bawi. Na 1.0 jest normalna gra.
Aha. I nie ma 5 serverow, tylko 58 (z filtrami). A DDHC ma brak lagów, najlepsze mapy, dużo graczy i najlepsze konfiguracje (anty hax + anty base rape + anty teamkilling)
Odkąd zmienili hosta na GamingDeluxe.co.uk
![Obrazek](http://www.ddhc.co.uk/images/720x300.jpg)
to mam ping 999 i nie mogę się połączyć. Wszystkie inne servery działają normalnie, zupdatowalem PunkBustera i mam orginalną grę. Mój kolega z klasy może grać, a ja nie (on też ma orginała). Nie wiem co mam zrobić. Może ktoś wreszcie da jakieś sugestie, zamiast kłócić się która wersja gry jest lepsza?
Pozdrawiam.