Czy tylko ja mam wrażenie, że ta gra jest zrobiona jakoś tak na siłę (coś jak 2142)? Pograłem wczoraj parę godzin i jest parę fajnych smaczków, ale tak to nic ciekawego.
Plusy:
- fajnie, że można demolować prawie wszystko (choć czasem rypnę czołgiem w drzewo i nic)
- całkiem fajny hitreg
- stabilna
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ani jednego crash'a do tej pory
Minusy:
- mnóstwo mnóstwo dymu
- czasem na jednym magazynku pojadę 3-4 osoby, po czym wychodzę na nieruszającego się snajpera, załaduje mu cały mag w plecy i jeszcze zginę
- debilne noże ala Call of Duty, z bliska niektórzy nawet nie próbują walczyć tylko od razu liczą na kosę, jak ja tego niecierpię
- tryb rush gdzie połowa atakujących to lamusy ze snajperami na górce, więc jak się broni nieraz można iść spokojnie na herbatę bo i tak się wygra
- jeep c4 może rozwalać bombsite'y
- w helce będąc na gunie ciężko ogarnąć gdzie jest przód (chyba, że o czymś nie wiem)
- raj dla kamperów
- nie będzie samolotów
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- nie działa invert scrolla myszy (co za idiota wpadł na pomysł, że dół to góra i na odwrót
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
)
Jak narazie moja ocena 3-4/10.
Czy Wy też macie coś nie halo z muzyką? Ja mam jakby odwrócone kanały. Czołg stoi po mojej lewej a słychać jakby był po prawej. Nieraz dźwięki w ogóle się nie zgadzają i nie da się grać na słuch.