Teraz jest 22 lis 2024, 22:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 sty 2010, 23:28 

hermand napisał(a):
wole pociagnac calym magazynkiem i zabic, niz tak jak ty walic seriami i uja zrobic.

1x w grze typu battlefield ktos mi zarzuca ze nie strzelam całym magazynkiem xD

......................
Reon
-Dość ciekawie, mam 116% Celności, czyli trafilem każdy strzał "SERIAMI", najwidoczniej nie poszły w niebo, tyle ze to chyba chodzi o celnosc granatem. Ale niestety to bug.
Screen: http://img215.imageshack.us/i/bfbc2game ... 13101.jpg/

Ostatnio edytowano 30 sty 2010, 23:40 przez ReonX, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 30 sty 2010, 23:34 
Oldboy Battlefield.pl

kosa45 napisał(a):
kosa45

gdy załaduje się mapa i już mam iść do gry gra się wiesza znaczy dźwięki są mogę nawet strzelać i ogólnie grac tylko :) mam przed sobą cały czas okno ładowania z zamarzniętym kółkiem tym co jest po prawej na dole.

może ktoś zna rozwiązanie?

wgraj najnowsze sterowniki do karty graficznej,
chyba ze masz ati... tam cos innego nawala ---> http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... 2-pc-beta/

PostNapisane: 31 sty 2010, 00:46 

ReonX napisał(a):
hermand napisał(a):
wole pociagnac calym magazynkiem i zabic, niz tak jak ty walic seriami i uja zrobic.

1x w grze typu battlefield ktos mi zarzuca ze nie strzelam całym magazynkiem xD

......................
Reon
-Dość ciekawie, mam 116% Celności, czyli trafilem każdy strzał "SERIAMI", najwidoczniej nie poszły w niebo, tyle ze to chyba chodzi o celnosc granatem. Ale niestety to bug.
Screen: http://img215.imageshack.us/i/bfbc2game ... 13101.jpg/

Heh, w poprzednich bf'ach nie strzelam ogniem ciaglym, ale w BC2 jakos mozna ;p. Pamietajmy ze to BETA, wiele przed nami ;')

PostNapisane: 31 sty 2010, 01:24 

Ogólnie statystyki coś się rąbią, np.:
- mialem 16 moderstw z Thompsona, a tabelka z ogólną ilością wskazywała 11
- kilka razy pokazuje mi ujemne doświadczenie (np. że mam poziom 11 i -611 expa, a tak naprawde miałem 10 i ~17k doswiadczenia)

PostNapisane: 31 sty 2010, 01:48 

Może to nie bug ale chciałbym aby do tej "paczki" która wyslecie do forum EA UK był dodany tryb SPECATOR , wtedy bedzie mozna zareklamowac scene i w tv typu BFZone TV lub HSTV . Najlepiej zaspamujcie ich w tej sprawie :D

PostNapisane: 31 sty 2010, 02:31 

Blizzen

- rozpierducha na maksa, medyk ze squadu pada, no to raz dwa chce podleciec i podniesc jego kit zeby go reznac, podnosze, boom, widze pulpit. Juz z dobrych kilkanascie razy tak mialem, nie moge sie oduczyc tego zmieniania kita w trakcie gry.

PostNapisane: 31 sty 2010, 09:31 

mi podnosi bez crasha.

Przydała by sie optymalizacja gry. Wiele osob ma dobre maszyny mimo wszystko malo kto na High ma 60 FPS'ow.

PostNapisane: 31 sty 2010, 10:03 

Wujek_WilQ

- Przyłączam się do prośby o Specatora bez tego ani rusz, bez tego robienie / oglądanie relacji z meczy to istna katorga i tak już od x lat ...
- błąd z "szybkim przybliżeniem i kucnięciem" znowu występuje ( minimalizacja do pulpitu ) nie często ale zdarza się
- jeszcze jedno błąd niczym z BF2142 z dronami , można wskoczyć sobie na śmigło UAV i nim polecieć : D

Proszę filmik do tego :P ( nie mój )

http://www.youtube.com/watch?v=LQmI2MV8FpQ

PostNapisane: 31 sty 2010, 12:28 

Mój pierwszy post na battelfield.pl :D , z góry przepraszam ale nie wertowałem każdej strony więc przepraszam jeżeli któryś z bugów się już pojawił więc zauważyłem:
-Po dołączeniu red dot'a do assault rifle a potem zmianie gadżetu na coś innego (np. light weight) a następnie wyborze granatnika w modelu broni pojawia się red dot o0
-Model medyka trzyma dwa defibrylatory w jednej ręce tak jak apteczkę, wygląda to strasznie głupio.
-Czasami gdy się naprawia pojazd a ten się cofa lądujemy w środku modelu
-Po minimalizacji i powrocie do gry widać duże czarne plamy, jednak znikają po pewnym czasie.
-Na ekranie podsumowującym rundę czasem nie można przesuwać pola z odznakami żeby je zobaczyć (blokują się na jakiejś jednej)
-Jakimś cudem nie pamiętam jak to się stało dostałem red dot'a po wyborze snajpera mimo że nie mam jej jeszcze odblokowanej (zaraz po respawnie nie podnosiłem żadnych kitów)

Jak na razie to chyba tyle co wychwyciłem ;)

PostNapisane: 31 sty 2010, 14:21 

- Brak statsów na serwerach (parę razy zdarzyła się taka sytuacja) - wszyscy mają po 0, żadnej rangi, ani unlocków. Co prawda wyskakują komunikaty o zdobyciu punktów za różne rzeczy, ale punktów na liście wyników nie ma (choć na wyświetlaczu od G15 widać np. liczbę zabić).
- Dodani znajomi raz są na liście, innym razem już nie - trzeba restartować grę.
- Gra jest bardzo wrażliwa na działanie komunikatorów typu Spik czy gg - ktoś coś do nas napisze i gra przeskakuje w tryb okna.

PostNapisane: 31 sty 2010, 15:32 

Okota napisał(a):
kosa45 napisał(a):
kosa45

gdy załaduje się mapa i już mam iść do gry gra się wiesza znaczy dźwięki są mogę nawet strzelać i ogólnie grac tylko :) mam przed sobą cały czas okno ładowania z zamarzniętym kółkiem tym co jest po prawej na dole.

może ktoś zna rozwiązanie?

wgraj najnowsze sterowniki do karty graficznej,
chyba ze masz ati... tam cos innego nawala ---> http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... 2-pc-beta/

Witam ponownie. Chodząc po rożnych forach zagranicznych w końcu znalazłem sposób na mój i innych graczy posiadających karty ATI X1900 X1950
Rozwiązanie dość proste trzeba zainstalować sterowniki Omega z tej stronki
http://www.omegadrivers.net/ati.php
i wszystko hula przynajmniej w moim wypadku.
Mam nadzieje że innym to tez pomoże
Pozdrawiam.

PostNapisane: 31 sty 2010, 15:52 

ciezko to nazwac bugiem ale engowie maja jeden uniwersalny skin tzn. ruscy zawsze maja na plecach rpg niezaleznie od wybranej broni anti tankowej a usa zawsze law'a

PostNapisane: 31 sty 2010, 16:35 

- W XM8, okno wyrzutowe łusek jest po lewej, zamiast po prawej stronie.
- Ammo box czasem nie działa - mimo, że leży obok nas, trzeba rzucić nowego.
- W czasie rundy, parę razy wyleciałem do pulpitu bez żadnego komunikatu. Jak wróciłem na ten sam serwer, mimo, że na długo przed końcem, miałem wyzerowane statsy.
- Gąsienice w czołgu czasem się nie poruszają.

PostNapisane: 31 sty 2010, 19:56 

-voip w grze CHYBA nie działa(pod lalt)
-Raportowanie czasami nie działa(pod Q na celu-czasami raportuje czasami nie)

PostNapisane: 31 sty 2010, 20:05 

-kiedy mamy celownik optyczny na np. F2000 i zmieniamy na granatnik zamontowany pod karabinem, z karabinu znika wspomniany na początku celownik , co wygląda trochę jakby się miał dwa karabiny , jeden z celownikiem optycznym , a drugi bez...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2