Teraz jest 24 lis 2024, 06:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 lut 2010, 01:59 
Redaktor Battlefield.pl

qwakU napisał(a):
Przydałby się Clan Mod na którym każdy miałby odblokowane wszystkie unlocki (tak jak to jest np w BF2142).

Zapomnij, zero modów w tym momencie. Chyba, że chłopaki z bfeditor.org znajdą sposób na zaimplementowanie obsługi modów i packowanie plików .fbrb, to wtedy tak :D. DICE udostępni odpowiednie narzędzia umożliwiające rozgrywanie meczy, gdzie prawdopodobnie będzie można ustalić poziom unlocków od razu odblokowanych (np. do wykorzystania defibrylator itp.). Na razie zero informacji na ten temat.

Co do sparingów / meczy: 4v4 - Squad Rush, 8-12 Rush / Conquest, no i o ile Squad Deathmatch się przyjmie to 4vs4vs4vs4.

PostNapisane: 7 lut 2010, 02:04 

Kurcze, fajnie by wygladalo takie spotkanie 4 klanow, 4v4v4v4.

PostNapisane: 8 lut 2010, 00:44 

Blizzen napisał(a):
Kurcze, fajnie by wygladalo takie spotkanie 4 klanow, 4v4v4v4.

Tylko i wyłącznie jeżeli EA dało by możliwość na własnym systemie granie takich klanówek. Wątpię aby o jednej porze w ladderach chciały grać na raz cztery klany ;>

PostNapisane: 8 lut 2010, 09:15 

Po 4? Raczej wiekszego problemu nie bedzie, jezeli powstana takie laddery w ESL (czyt. squad rush, po 4 osoby) to jestem pewny ze druzyn bedzie grubo ponad 100.

PostNapisane: 11 lut 2010, 03:23 

Właśnie, co do wszelakich lig, mam pytanie.
Mianowicie nie grałem w żaden z battlefieldów klanowo, więc nie mam zielonego pojęcia jak to było rozwiązane, a mianowicie, co z unlockami?
W sensie, jeśli będzie jakaś klanówka, to czy bronie tam są wszystkie odblokowane, czy może dostępne są tylko te z 1lvl, jak to jest/było(w bf2np.) rozwiązane, i czy ktoś ma pojęcie jak rozwiązne to będzie na BC2? Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić sytuację gdzie jeden klan ma przewagę dlatego ze ma level xxx i szybsze bronie.

PostNapisane: 11 lut 2010, 13:00 
Moderator forum

Na pewno mecze będą bez unlocków, w BF2 i BF2142 ich nie było :> Pewnie powstanie jakiś clan mod, albo na serwerze można wyłączyć unlocki.

PostNapisane: 11 lut 2010, 16:25 

Czyli w grę będą wchodziły tylko 1 bronie? m24, sieszny karabinek z 20nabojami i tłumikiem, kalachopodobne cos i pkm to jedyne bronie jakimi bedzie sie prawdopodobnie gralo? Dobrze zrozumiałem?

PostNapisane: 11 lut 2010, 16:41 

Piospi napisał(a):
Na pewno mecze będą bez unlocków
Szczerze wątpię, med bez defi? Engineer bez repair tool? To by się kupy nie trzymało. Coś pewnie wymyślą, wyjdzie gra powstaną laddery to i pojawią się rulesy.

PostNapisane: 11 lut 2010, 17:21 

Cytuj:
Na pewno mecze będą bez unlocków, w BF2 i BF2142 ich nie było :>

Tak swoją drogą w BF 2142 na pewno się grało mecze klanowe bez unlocków? Nigdy nie uczestniczyłem w czymś takim, ale brak unlocków w 2142 to także brak defi, granatów, czyli nawet podstawowych rzeczy. Nie wyobrażam sobie takiego grania.

W Bad Company 2 czy BF 2 podstawowe rzeczy jak granaty czy defi są dostępne od początku.

PostNapisane: 11 lut 2010, 17:29 

maties7 napisał(a):
W Bad Company 2 czy BF 2 podstawowe rzeczy jak granaty czy defi są dostępne od początku.
Nie są, to znaczy są ale tylko w becie. W pełnej wersji będzie trzeba defi/repair tool odblokować.

PostNapisane: 11 lut 2010, 18:29 
Moderator forum

NoAim napisał(a):
Piospi napisał(a):
Na pewno mecze będą bez unlocków
Szczerze wątpię, med bez defi? Engineer bez repair tool? To by się kupy nie trzymało. Coś pewnie wymyślą, wyjdzie gra powstaną laddery to i pojawią się rulesy.

No to napisałem o clan modzie, który umożliwi to. Logiczne, że unlocki (bronie) nie obchodzą klanowiczy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2