Teraz jest 5 lis 2024, 07:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 mar 2010, 20:22 

ok dzieki :o :o :o

a tak jakby co... moglby ktos podrzucic linka ze strona gdzie moge kupic (tak wiem "EA" ale wbijam i nie moge znalzezc... nie orientuje sie tam..)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.takeagift.pl/polecam:107353 <-- darmowe nagrody za minute uwagi dziennie... pomozcie mi i sobie zarobic :]

PostNapisane: 17 mar 2010, 23:20 

Pożyjemy zobaczymy może coś więcej będzie za ten kod.

PostNapisane: 18 mar 2010, 18:09 

To czyli że żadnej kartki z kodem nie ma ???? kupiłem grę wersja limitowana mam kod seryjny i kartkę z kodem na Unlocki i to wszystko co ma być żadnej karteczki KOD VIP ?? To ja na swoim koncie mam tak jakby ten kod ??

PostNapisane: 18 mar 2010, 18:48 

@kamks - kod VIP jest tylko dla konsol, jeśli grasz na PC to numer seryjny jest tak jakby kodem VIP i wszystkie dodatki na PC masz za free.

PostNapisane: 18 mar 2010, 18:50 

aha dzięki :D

PostNapisane: 19 mar 2010, 22:32 

a poda ktos adres internetowy jakiegos sklepu sprzedajacego te VIP CODy albo link do EA bo nie moge tam znalezc... :/

plx :)

http://www.takeagift.pl/polecam:107353 <-- darmowe nagrody za minute uwagi dziennie... pomozcie mi i sobie zarobic :]

PostNapisane: 20 mar 2010, 14:44 

@RazzoZ - masz xbox'a i według info jakie znalazłem, kod vip można zakupić w sklepie zintegrowanym z grą.

PostNapisane: 21 mar 2010, 13:03 

wlasnie narazie nie :/ moze dopiero zamierzaja to wrzucic... ech... czekac musze...

PostNapisane: 24 mar 2010, 16:43 

to ja mam pytanko - kupiłem preordera na gram.pl i jak sie okazało preorder sie niczym nie roznil po za przybyciem wczesniej czy tam w dniu premierey (wow, wiem ze to preorder)... ale czuje sie wprowadzony w blad bom myslal ze otrzymam i te gadgety ktore pisalo ze dodaja do preordera.. mam rozumiec ze niezaleznie od wszystkich zakupilem wersje standardowa a vip i wszystkie darmowe bonusy sa w edycji kolekcjonerskiej? to wprost cudownie =="

PostNapisane: 24 mar 2010, 18:20 

Derudo napisał(a):
to ja mam pytanko - kupiłem preordera na gram.pl i jak sie okazało preorder sie niczym nie roznil po za przybyciem wczesniej czy tam w dniu premierey (wow, wiem ze to preorder)... ale czuje sie wprowadzony w blad bom myslal ze otrzymam i te gadgety ktore pisalo ze dodaja do preordera.. mam rozumiec ze niezaleznie od wszystkich zakupilem wersje standardowa a vip i wszystkie darmowe bonusy sa w edycji kolekcjonerskiej? to wprost cudownie =="

Nie, Po prostu limitowanii nie muszą odblokowywać kilku rzeczy.

PostNapisane: 25 mar 2010, 15:22 

zgaduje ze M1911, THOMPSON (M1A1) i to by bylo chyba na tyle...
dalem 10 zeta wiecej za limitke i po co ? pistol dobry ale obejsc sie mozna, thompson do kitu.... a oba szybko sie odblokowywuje....

PostNapisane: 30 mar 2010, 15:46 

Kupiłem grę w samym pudełku DVD BOX (sklep RTV Euro AGD). Czy bonusy z kodu VIP są w tym wypadku od razu na koncie czy muszę je kupić w EA Store (kod VIP)?

PostNapisane: 30 mar 2010, 16:26 

kod vip jest tylko na konsole, w wersji pc vip mappack dostaniesz przy aktualizacji gry, są to 2 updaty:
1. był po wyjściu gry i dodawał 2 mapki
2 wyszedł dzisiaj, też dodaje 2 mapki

z tego względu zrobili tak na konsole, żeby ograniczyć wtórny rynek, ponieważ jak ktoś kupi używkę i taki vip code został użyty na innej konsoli, to może go sobie dokupić za 15$/1200 ms points,
jesli natomiast sprzedasz gre w wersji pc, to musisz mu dać także konto ea do którego przypisany jest klucz gry, wiec ta osoba, która kupi również ma dostęp do aktualizacji

jeżeli chodzi o dodatkowy kod w wersji PC, to jest to tylko kod z edycji limitowanej, jak dla mnie zbędny dodatek ponieważ daje tylko:
Cztery unlocki dla walki pojazdami:

* Ulepszone opancerzenie
* Zwiększenie siły ognia pojazdu
* Czujnik ruchu pojazdu
* Pistolet - znacznik pojazdów

Dwie klasyczne bronie z Battlefielda 1943:

* Karabin M1A1
* Pistolet M1911

w podstawowej wersji te "dodatki" z edycji limitowanej poprostu musisz samemu odblokować, mam nadzieje, że teraz bedzie wszystko jasne

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2