Teraz jest 28 lis 2024, 13:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 467 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 32  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy patch
PostNapisane: 26 kwi 2010, 21:37 

Ciekawe czy poprawią coś z tymi fpsami... Po za tym jak pisałem wcześniej, wył antywir i wyłączyłem zapore i śmigało spoko (ale i tak mniej fps) a tu nagle dzisiaj mimo że wyłączone to zdarzały się (rzadziej ) znowu przycinki do 1-2fps na kilka sekund wrrrrrrrrrrrr !

PostNapisane: 26 kwi 2010, 22:01 

jaki balans broni ? .... taraz tak jest wypasnie zbalansowane że każdy gra AN94 ( szturm ) i T88 ( medyk ) pomiędzy broniami jest zbyt duża przepaśc , nie ma czegoś takiego że każda broń w czymś jest dobra , a w czym innym zła .... jest AN94 dobry na dystans w zwarciu jak i ma dużą siłe ognia ... to samo T88 , dlatego w tej grze nie ma balansu broni!! Innymi niż te co wymieniłem grają chyba tylko masochiści lub twardziele ... do tego shotguny ... wtf ... z N2000 potrafie ustrzelić gościa 2 trafieniami ( naboje " slug " ) , a jest tak daleko że go ledwo widze .... o jakim balansie tu mowa

PostNapisane: 26 kwi 2010, 22:17 

ja bym wolał już w tym całym paczu limity klas jak w starym ET ;d

PostNapisane: 26 kwi 2010, 22:33 

Balans broni jest dobry na + dla tych, ktorzy graja wymienionymi przez Ciebie bronmi. Wreszcie moga byc w czyms dobrzy.
Jednak nie ma to jak widok ich wkurzajacych sie jak sie ich zabije czym innym.

PostNapisane: 26 kwi 2010, 22:45 

gladky napisał(a):
N2000 potrafie ustrzelić gościa 2 trafieniami ( naboje " slug " ) , a jest tak daleko że go ledwo widze .... o jakim balansie tu mowa

No wlasnie o to chodzi, do tego ma sluzyc ta amunicja...

PostNapisane: 26 kwi 2010, 22:46 

gladky napisał(a):
jaki balans broni ? .... taraz tak jest wypasnie zbalansowane że każdy gra AN94 ( szturm ) i T88 ( medyk ) pomiędzy broniami jest zbyt duża przepaśc , nie ma czegoś takiego że każda broń w czymś jest dobra , a w czym innym zła .... jest AN94 dobry na dystans w zwarciu jak i ma dużą siłe ognia ... to samo T88 , dlatego w tej grze nie ma balansu broni!! Innymi niż te co wymieniłem grają chyba tylko masochiści lub twardziele ... do tego shotguny ... wtf ... z N2000 potrafie ustrzelić gościa 2 trafieniami ( naboje " slug " ) , a jest tak daleko że go ledwo widze .... o jakim balansie tu mowa

Tak to już jest w grach że z biegiem czasu każdy wychaczy która pukawka jest najlepsza w danej klasie i żaden balans tu nie pomoże , jak zmienią to po krótkim czasie wszyscy i tak przerzucą się na najlepsze bronie po "zbalansowaniu"
Po kiego grać inną bronią niż najlepszą? po co sobie zmniejszać szanse? (chyba że gwiazdki chce się pozdobywać)
co by nie robili, co by nie balansowali i tak jakaś pukawka będzie najlepsza na którą się wszyscy rzucą, coś nie rozumiem tego narzekania, w ten sposób myślenia to nigdy każdemu się nie dogodzi.
Co z tego że z n2000 można ustrzelić heda snajperowi z połowy mapy jak w zwarciu po jednym niecelnym strzale dupa zbita... i na respa.
Z t88 też bym już tak nie przesadzał, aż takiego wygaru to to nie ma m60 dalej lepsze, no i g36 też śmierć niesie, dlatego próbuję szybciorem na g36 platynę strzelić, bo jak poprawią to już się pewnie nie postrzela :wink:

AN94 ...no cuż wymiata :D

Cytuj:
z N2000 potrafie ustrzelić gościa 2 trafieniami ( naboje " slug " ) , a jest tak daleko że go ledwo widze .... o jakim balansie tu mowa
hmm...widzę że dopiero 5 killi masz, a już takie śmiałe opinie, jak by to było regułą to mógłbyś ponarzekać, a tak możesz co najwyżej na farta zgonić :wink:

PostNapisane: 26 kwi 2010, 23:02 
Redaktor Battlefield.pl

xagon napisał(a):
gladky napisał(a):

Tak to już jest w grach że z biegiem czasu każdy wychaczy która pukawka jest najlepsza w danej klasie i żaden balans tu nie pomoże , jak zmienią to po krótkim czasie wszyscy i tak przerzucą się na najlepsze bronie po "zbalansowaniu"
Po kiego grać inną bronią niż najlepszą? po co sobie zmniejszać szanse? (chyba że gwiazdki chce się pozdobywać)
co by nie robili, co by nie balansowali i tak jakaś pukawka będzie najlepsza na którą się wszyscy rzucą, coś nie rozumiem tego narzekania, w ten sposób myślenia to nigdy każdemu się nie dogodzi.
Co z tego że z n2000 można ustrzelić heda snajperowi z połowy mapy jak w zwarciu po jednym niecelnym strzale dupa zbita... i na respa.
Z t88 też bym już tak nie przesadzał, aż takiego wygaru to to nie ma m60 dalej lepsze, no i g36 też śmierć niesie, dlatego próbuję szybciorem na g36 platynę strzelić, bo jak poprawią to już się pewnie nie postrzela :wink:

AN94 ...no cuż wymiata :D

Cytuj:
z N2000 potrafie ustrzelić gościa 2 trafieniami ( naboje " slug " ) , a jest tak daleko że go ledwo widze .... o jakim balansie tu mowa
hmm...widzę że dopiero 5 killi masz, a już takie śmiałe opinie, jak by to było regułą to mógłbyś ponarzekać, a tak możesz co najwyżej na farta zgonić :wink:

Piwo mu piwo :)

PostNapisane: 27 kwi 2010, 00:16 

gladky napisał(a):
jaki balans broni ? .... taraz tak jest wypasnie zbalansowane że każdy gra AN94 ( szturm ) i T88 ( medyk ) pomiędzy broniami jest zbyt duża przepaśc , nie ma czegoś takiego że każda broń w czymś jest dobra , a w czym innym zła .... jest AN94 dobry na dystans w zwarciu jak i ma dużą siłe ognia ... to samo T88 , dlatego w tej grze nie ma balansu broni!!

no to chyba zaliczam sie do masochisty :D
IMHO g...o to powinno kogo obchodzic kto czym gra to jest inywidualna sprawa jesli kogos boli ze zabil go koles z m60 to tez niech go w lapy wezmie itd...
sorki ze tak brutalnie wyrazilem swoje zdanie ale juz sie mi rzygac chce do tekstow typu wszyscy biegaja z m60 i an94....
jesli kogos urazilem jeszcze raz sorki:)

PostNapisane: 27 kwi 2010, 07:44 

Jak z kazdym nowym patchem dadza "kopa" innej broni, to sobie latwiej platynki nabijemy :) przy okazji. Nie ma co plakac na giwery,bo najgorszym killerem jest spadek FPS. Nie pozostaje nic innego jak czekac.

PostNapisane: 27 kwi 2010, 09:42 

Satyr napisał(a):
Jak z kazdym nowym patchem dadza "kopa" innej broni, to sobie latwiej platynki nabijemy :) przy okazji. Nie ma co plakac na giwery,bo najgorszym killerem jest spadek FPS. Nie pozostaje nic innego jak czekac.

Podpisuję się poda całą wypowiedzią kolegi z szczególnym naciskiem na FPS

PostNapisane: 27 kwi 2010, 09:55 

Powody do narzekania odnośnie broni mogą mieć co najwyżej klanowcy i to tylko z tych kiepskich klanów bo oni nie mają do dyspozycji w rozgrywkach wszystkich broni tylko te najbardziej podstawowe. Gra taki na publiku bo trenować skilla gdzieś musi i płacze że jego, członka wspaniałego klanu aspirującego do wygrania pucharu ESL pojechał jakiś nieopierzony noob z m60 czy z An94. "Powinni Tego zakazać! Śmierć EA i frajerom z Gustavem lub m60!"
Mnie osobiście nowy balans broni nie przeszkadza bo każdą jestem w stanie kogoś zabić. Problem z łapaniem fragów mam tylko jak są duże lagi czy też spadek FPS co ostatni patch niektórym udostępnił za darmo razem z innymi poprawkami.

PostNapisane: 27 kwi 2010, 10:04 

Może mam jakiąś magiczną konfigurację, ale u mnie żadnego spadku fps'ów nie dostrzegłem O.o

PostNapisane: 27 kwi 2010, 10:20 

No niestety, zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie płakał że bronie są niebalansowane. Jakby DICE/EA słuchało tych graczy, to każda klasa miała by 7 takich samych gunów, tylko inaczej by brzmiały i wyglądały. Pewnie wtedy też by narzekali - że celowniki są różne albo, że odgłos strzału jest głośniejszy i nie słychać jak ktoś chodzi. :mrgreen:

PostNapisane: 27 kwi 2010, 15:47 

Ogólnie patcha oceniam na +. Poprawili sporo bugów. Poprawili AKABANA i teraz asfalt nie jest koszony jak jakieś mięsko armatnie. M60 dalej jest zabójczą maszyną do zabijania, ale przynajmniej 90% moich deadów to nie sprawa rambo z M60. I największy plusik: przed patchem moje k/d ratio w meczu to było ok. 0.60, a teraz ok. 1.50-2 :D MAGIA. Z minusów mogę wymienić zepsutego nożyka :x , nie kosze tak dużo z niego, bardziej opłaca się walić z biodra. Teraz nożyka używam tylko na kamperów i jak kogoś zajdę od tyłu.

PostNapisane: 27 kwi 2010, 17:01 

W sumie - statystyki broni przed patchem bardziej mi pasowały(nie, nie grałem nagminnie z m60), teraz jakoś nic ustrzelić nie mogę. Spadku fps'ów nie zauważyłem, dalej wahają się między 60-80. Pomijając zmianę statystyk niektórych broni, to patch na plusik - zdecydowanie :s. nie chce mi się od nowa przyzwyczajać do an :<.

Grę w BFBC2 rozpocząłem 26 marca :).

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 467 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 32  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2