_CuBe_ napisał(a):
sir olo napisał(a):
Kumpli do grania nie mam, nowa karta dojdzie w piątek a z kupnem się wszczymam jeszcze pare dni bo tak czytam forum i piszą wszyscy że gra ma dużo błędów ale na pewno nie tak dużo jak nowy cod. Kumpli chyba można poznać na polskich serwerach.
Lol? Ile bledow ma nowy CoD? MW2 bije na glowe BC2 w poprawnosci napisania kodu, jest milard razy lepiej zoptymalizowany i nie ma jakichs glupicj, niewdziecznych bugow... EA/Dice po prostu zaczeli sobie jaja z ludzi robic.
Zgadzam sie z przedmówcą. MW2 miażdży BC2 pod względem optymalizacji, poprawności działania itd. Dodatkowo single player w MW2 to mistrzostwo, połyka sie tą grę w kilka godzin bez odrywania od monitora, a fabuła gry to jakby jeden zaj%$#sty film akcji z nami w roli głównej. Natomiast single w BC2 przeszedłem z obowiązku i ani raz podczas rozgrywki nie pomyslałem ze to fajna gra. Jest tak nudna ze powinna dostac nagrode za jagorszą fabułe w historii gier. Gdyby nie ścieżka dzwiekowa to wyłączyłbym to gówno po 15 minutach. No ale nadrabia multi i pod to głównie została napisana więc tak czy siak warto kupić tą gre.