Teraz jest 28 lis 2024, 07:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 maja 2010, 18:23 

Witam dostałem perma na serwerze na którym grałem za to że jechałem adminów. Teraz pytanie czy jest jakaś możliwość aby zgłosić ich do EA? Bo takie rozdawanie permów to chyba przesada, oto screen!

http://screenshot.xfire.com/s/97644772-4.jpg

PostNapisane: 17 maja 2010, 18:28 

a ty się chwalisz czy żalisz? mało jest serwerów ? :stupid:

PostNapisane: 17 maja 2010, 18:43 
Zbanowany

tHcSq.dz1q napisał(a):
a ty się chwalisz czy żalisz? mało jest serwerów ? :stupid:

jesli nie masz nic do dodania, nie spamuj...

Jednoczesnie /chyba/ musisz odwolac sie do baranow co nie umieja grac i banuja w ten sposob, jak i do pbbans... 'Appeal this ban'

PostNapisane: 17 maja 2010, 18:55 

Można oczywiście spróbować się odwoływać ale pytaniem jest sens takiego działania. W końcu dostałeś bana na jeden serwer a nie na wszystkie.
Ale fajnie by było gdybyś podał nazwę tego serwera, można by tam wpaść i podenerwować tych (zapewne nastoletnich) adminów. Tak na marginesie to dostać bana na serwerze za wysokie K/D to raczej wyróżnienie niż jakaś dotkliwa kara. Pod warunkiem, że się nie cheatuje oczywiście.
W każdym bądź razie gratuluję venom17

PostNapisane: 17 maja 2010, 19:19 

Głównie miałem na myśli to by dostali jakąś nauczkę za dawanie takich banów, lecz jest to chyba mało prawdopodobne. A co do serwera, to nie wiem który to jest, sprawdziłem te co mam w historii, lecz kilka jest "szarych" i dopiero później będę mógł sprawdzić jak będą działać.

PostNapisane: 17 maja 2010, 19:23 
Zbanowany

Nauczki moze nie dostana, ale zawsze to milo kiedy prawda gora!

Serwery sa szare: np dlatego, ze wyszukiwarka jest nastawiona na hc, a te szare nie sa hc... lub na sdm a te szare nie sa sdm itp itd :wink:

PostNapisane: 17 maja 2010, 19:27 

Jezeli to serwer klanu jakiegos to sie mozna odwolac na stronie klanu.
Btw raczej nie da sie zreportowac takiego typa, to On placi za serwer i to On decyduje kto ma miec adminki..
Takze przykro mi moj ulubiony lowskilu ^^

PostNapisane: 17 maja 2010, 19:49 

Po długich poszukiwaniach znalazłem ten serwer.

Obrazek

Informacje na temat serwera:

http://ifotos.pl/img/serw2_nqashp.jpg

Co śmieszne w zasadach nie ma czegoś takiego jak za wysokie KD, tak więc ten ban był bezprawny oO, ach ci Niemcy, największe czituchy to chyba oni wraz z amerykanami i ruskimi.

PostNapisane: 17 maja 2010, 20:34 

No sniper camp... coś mi się obiło o uszy, że zakazywanie takich rzeczy jak właśnie kampienie reconem,czy zakaz używania niektórych broni na serwerach rankingowych będzie przez dice karane ;P

PostNapisane: 17 maja 2010, 20:40 

Dodam sobie do ulubionych i będę tam czasami wpadał denerwować adminów. W końcu nie można bezczynnie stać jak krzywdzą naszych. :D

PostNapisane: 17 maja 2010, 20:58 

sidh77 napisał(a):
Dodam sobie do ulubionych i będę tam czasami wpadał denerwować adminów. W końcu nie można bezczynnie stać jak krzywdzą naszych. :D

Myslisz ze jakis admin sie tym przejmuje ? Dostaniesz perma i po ptakach, hehehe
/cry more

PostNapisane: 17 maja 2010, 21:52 

Cytuj:
Myslisz ze jakis admin sie tym przejmuje ? Dostaniesz perma i po ptakach, hehehe

Dokładnie. Nic nikt nie zdziała, nie ma nawet co próbować, bo nie ma to najmniejszego sensu, serv jest wykupiony i właściciele mogą na nim robić co im się rzewnie podoba. Koniec kropka.
Na MW też kiedyś miałem server przez pół roku, jak ktoś mnie drażnił wklejałem jakikolwiek powód z listy dostępnych kick i koniec. Każdy może powiedzieć że to noobstwo, ale wykupiam server z kolegami po to żeby sobie na nim potrenować, a nie męczyć się kimś innym, męczyć to się mogę na publikach, tu mamy dwa teamy, TS i trenujemy, wejdziesz, grasz odpowiednio (moim zdaniem) to graj , nie to mykaj kickiem, komu mam się tłumaczyć...

Ostatnio edytowano 17 maja 2010, 21:59 przez xagon, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 17 maja 2010, 22:13 

Zarrik napisał(a):
/cry more

A mnie nie interesuje czy jakiś admin się tym przejmie czy nie. Dla mnie ważne jest że będę miał przez chwilę zabawę.
xagon napisał(a):
Na MW też kiedyś miałem server przez pół roku, jak ktoś mnie drażnił wklejałem jakikolwiek powód z listy dostępnych kick i koniec. Każdy może powiedzieć że to noobstwo, ale wykupiam server z kolegami po to żeby sobie na nim potrenować, a nie męczyć się kimś innym, męczyć to się mogę na publikach, tu mamy dwa teamy, TS i trenujemy, wejdziesz, grasz odpowiednio (moim zdaniem) to graj , nie to mykaj kickiem, komu mam się tłumaczyć...

Ja rozumiem dostać kicka z serwera bo ktoś akurat sobie trenuje. Ok, w porządku. Ale szczerze powiedziawszy może sobie robić jakieś treningi na zamkniętym serwerze a nie na publiku, czy za niego zapłacił czy nie. Powód wyrzucenia za wysokie K/D jest po prostu śmieszny. Nawet jak ustalasz sobie jakieś zasady na serwerze i ktoś je notorycznie łamie to jestem za tym żeby dostał kicka, a jak jest uparty i znowu włazi to nawet perma ale dać komuś bana za wysokie K/D? Niskie poczucie wartości miał ten admin skoro musiał usuwać z serwera lepszych od siebie.

PostNapisane: 17 maja 2010, 22:43 

venom17 napisał(a):
Witam dostałem perma na serwerze na którym grałem za to że jechałem adminów. Teraz pytanie czy jest jakaś możliwość aby zgłosić ich do EA? Bo takie rozdawanie permów to chyba przesada, oto screen!

http://screenshot.xfire.com/s/97644772-4.jpg

tez dostałem takiego bana :] na polskim servie
jak jest się lepszym to przeważnie jest się hackerem i juz jest wytłumaczenie na bezpodstawnego bana (bynajmniej w moim przypadku ;] )

PostNapisane: 17 maja 2010, 22:46 

Przecież gra tu wielu graczy w wieku nastu lat. Mnie nawet nie dziwi takie zachowanie. Zabolało go, że dostał w pupę i wykorzystał "władzę". Gdyby płacono mi 10zł za każdy taki przypadek byłbym cholernie bogaty :omg: Podejrzewam, że każdy choćby przyzwoity gracz powie to samo. O tych bardzo dobrych to szkoda gadać ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2