Teraz jest 19 kwi 2025, 18:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 maja 2010, 22:50 

Generalnie tego typu przypadki wplywaly na mnie budujaco 8) , dzialo sie to czesto, takze nie wklejalem screenow na forum Obrazek

Odnosnie screena to uwazam, ze:
Obrazek

PostNapisane: 18 maja 2010, 00:29 

Ja się wypowiem tak... Jeśli Grałeś powiedzmy na podboju i kampiłeś to też bym tak postąpił
Jeśli grałeś normalnie a oni wyrzucali każdego lepszego gracza... Świadczy to o ich neostradowym podejściu do gry

Ja osobiście uważam że ratio to najważniejsza rzecz w grze... Tylko dlatego że gram only DM

PostNapisane: 18 maja 2010, 00:44 

mcmt no ale Ciebie banowano zasłużenie. Tyle czasu gry w Bf2 i nigdy nie osiągałem samolotem takich wyników jak ty :p Czit jak nic :wink:

Żadna ze statystyk nie dodaje "jakości" gracza. Można mieć dobre statsy a nie wykonywać celu misji, lub ignorować drużynę. Można padać jak mucha ale zanim się zginie odpalić rakietę we wrogi czołg pozwalając reszcie drużyny posunąć się naprzód. Nie bierzcie tych cyferek na poważnie

PostNapisane: 18 maja 2010, 07:16 
Moderator forum

Lailonn napisał(a):
Przecież gra tu wielu graczy w wieku nastu lat. Mnie nawet nie dziwi takie zachowanie. Zabolało go, że dostał w pupę i wykorzystał "władzę". Gdyby płacono mi 10zł za każdy taki przypadek byłbym cholernie bogaty :omg: Podejrzewam, że każdy choćby przyzwoity gracz powie to samo. O tych bardzo dobrych to szkoda gadać ;)

Niestety Lailonn - nagminne jest korzystanie z siły adminki młodych, gniewnych pokrzywdzonych przez los, którzy dostają manto i doszukują się wszelkiej maści cheat'erskich metod gry.

Rada? Omijać takie serwery z daleka ... Jest masa innych gdzie admini są na poziomie.

PostNapisane: 18 maja 2010, 07:57 

Ogolnie jesli chdzi o serwy to rozwalił mnie jeden serw... co 2 minuty wyskakiwała informacja o tym serwie (na srodku) do tego polskie serw (max play cz jakoś tak)

I to bardzo rozpraszało podczas gry

PostNapisane: 18 maja 2010, 08:34 

mariiox napisał(a):
Ja osobiście uważam że ratio to najważniejsza rzecz w grze...

kamper :P

PostNapisane: 18 maja 2010, 10:01 

venom17 napisał(a):
ach ci Niemcy, największe czituchy to chyba oni wraz z amerykanami i ruskimi.

Staraj się unikać porównań jacy to Niemcy, Amerykanie czy Rosjanie są źli, bo pójdziesz sobie na polski serwer i też masz szansę na podobną akcję.

Admin tego serwera zadbał o swojego e-peena (jakie to teraz modne określenie :D) i zbanował gościa, przez którego spadało mu k/d ratio. Przecież dzięki takim statystykom ta gra sprowadza się tylko i wyłącznie do k/d. Olej ten serwer i tyle.

Swoją drogą, pamiętam jak raz też miałem hacki, uśmiałem się po pachy, ale co zrobić, jak masz dobrą passę, a przeciwnik na odwrót to oczywiście oszukujesz. Jakie to wygodne... no ale to tylko gra?

PostNapisane: 18 maja 2010, 10:29 

===Tomy===[PL] napisał(a):
Niestety Lailonn - nagminne jest korzystanie z siły adminki młodych, gniewnych pokrzywdzonych przez los, którzy dostają manto i doszukują się wszelkiej maści cheat'erskich metod gry.

Zgadzam sie w 100%. Zly admin jest gorszy niz brak admina. Bywaja tez admini, ktorzy napisza cos milego w stylu: "Please leave, you unbalancing the game" - ale do tego admin musi dorosnac. W BC2 kiepsko mi idzie, ale w BF2 sie to zdazalo.
Lailonn napisał(a):
Żadna ze statystyk nie dodaje "jakości" gracza.

Zgadzam sie w 100%. W BF2 czesto wchodzilem sobie na serwery TV2, gdzie byl dozwolony BC, do teamu, ktory przegrywal. W oczekiwaniu na JET'a moglem zaliczyc nawet 10-15 smierci na runde. Na takich serwerach uczysz sie szacunku dla posiadanego JET'a 8)

PostNapisane: 18 maja 2010, 10:30 

a tak z ciekawości, to za jakie ratio się wylatuje z takiego serwera? ;)

PostNapisane: 18 maja 2010, 10:49 
Moderator forum

madeno napisał(a):
a tak z ciekawości, to za jakie ratio się wylatuje z takiego serwera? ;)

Nie ma czegoś takiego. Usunięcie z gry za gorszego (rzadkość) lub lepszego (99.9% odsetek wywaleń poza problemami i rulesami Punkbuster) zależy tylko i wyłącznie od gracza władającego orężem jakim jest panel administratora danego serwera.

Zdarza się, że jak notorycznie admin zalicza od Ciebie headshoty ... wylatujesz z gry.

PostNapisane: 18 maja 2010, 11:08 

Jemu chyba chodzi o to jakie ratio miał autor tematu,że uznano go za czitera :idea:

PostNapisane: 18 maja 2010, 11:12 

sorki że nie zacytowałem wypowiedzi autora tematu, ale uznałem że to oczywiste

PostNapisane: 18 maja 2010, 13:02 

W bad company już kilkanaście razy pisano że jestem hacker, cheater itp, więc się przyzwyczaiłem (czasem nawet dostawałem kicki chociaż nie mieli na to dowodów :lol: ). Co jest śmieszne, że jak zabije się admina kilka razy, to leci ban (oczywiście mówię o adminach z mojego przykładu), wiem że są admini w porządku. Oby takich adminów i serwerów było jak najmniej.

Pozdrawiam

PostNapisane: 18 maja 2010, 13:56 

jak dla mnie temat nic nie wnosi...takie akcje przewijaly sie od samego poczatku...koles przyszedl sie tylko pochwalic i zasmieca forum ale skoro moderator ciagnie off top :shock:

PostNapisane: 18 maja 2010, 13:58 

gabcio napisał(a):
jak dla mnie temat nic nie wnosi...takie akcje przewijaly sie od samego poczatku...koles przyszedl sie tylko pochwalic i zasmieca forum ale skoro moderator ciagnie off top :shock:

Ta ja zaśmiecam forum, kto tu nic nie wnosi? Ty pro playerze

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2