Teraz jest 28 lis 2024, 20:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 cze 2010, 15:38 

Ramka napisał(a):
A ja bym to opisał bardziej w takiej formie:
Wczoraj po raz kolejny trafilem na gościa jo nicku "IolloI" ( teraz na 50lvl - kiedyś go spotkałem na 42lvl) co zamiatał jak głupi
Wygraliśmy z nim 4 rundy po kolei z statami 60/2; 65/5 itd. cała przeciwna strona wyzywała go od cheaterów, noobów, wzywała admina itd. ale niestety admina nie było więc koleś szalał po mapie i zamiatał.
Czego używał nie mam pojęcia ale większość gry zamiast grać latałem za nim i nie mogłem uwierzyć własnym oczom.
Potrafił wejść na vendeza i zanim wylądowałem po stronie atakującej mieć 6 zaliczonych, zanim dobiegłem z nim do pierwszego m-coma już 13 zabitych itd. Ja nawet nie byłem w stanie nikogo dojrzeć a on kille jak szalony zaliczał. generalnie wczoraj zaliczyłem więcej zgonów niż zabić ale trochę podreperowałem staty w W/L :P
Sorr za "zboczenie" z tematu :)

To ja jeszcze trochę zbocze z tematu ale te staty są NIEREALNE. Gość musi oszukiwać. Ma headshoty ma więcej niż 50% w 90% broni a platyny trzaska do 3h. Niekiedy uda mi sie zagrać z eZPk1337 prawdziwym generałem armii. Gość na prawdę wymiata i często jest najlepszy na serwerze jednak jego staty nie są takie cudowne jak poprzednika.

PostNapisane: 8 cze 2010, 15:52 

Ramka napisał(a):
Jeśli często zmieniam/cie serwer to naszykujcie się że po wejściu na 75% aktualną rundę przegracie:)
Czyli im częściej zmieniamy serwery tym częściej nasze W/L spada.
Nie ma co brać pod uwagę wszystkich statów z tej gry bo popadniemy w stres:D a to tylko gra i ma sprawiać przyjemność.

Wczoraj po raz kolejny trafilem na gościa jo nicku "IolloI" ( teraz na 50lvl - kiedyś go spotkałem na 42lvl) co zamiatał jak głupi
Wygraliśmy z nim 4 rundy po kolei z statami 60/2; 65/5 itd. cała przeciwna strona wyzywała go od cheaterów, noobów, wzywała admina itd. ale niestety admina nie było więc koleś szalał po mapie i zamiatał.
Czego używał nie mam pojęcia ale większość gry zamiast grać latałem za nim i nie mogłem uwierzyć własnym oczom.
Potrafił wejść na vendeza i zanim wylądowałem po stronie atakującej mieć 6 zaliczonych, zanim dobiegłem z nim do pierwszego m-coma już 13 zabitych itd. Ja nawet nie byłem w stanie nikogo dojrzeć a on kille jak szalony zaliczał. generalnie wczoraj zaliczyłem więcej zgonów niż zabić ale trochę podreperowałem staty w W/L :P
Wracając do gościa to prawie wszystkie platyny ma w czasie miedzy 2 a 3 godziny więc jego staty mówią same za siebie.

Tu masz profil i film podobnego kretyna na xfire: http://www.xfire.com/video/297b7f/

PostNapisane: 8 cze 2010, 17:31 

Ramka napisał(a):
Jeśli często zmieniam/cie serwer to naszykujcie się że po wejściu na 75% aktualną rundę przegracie:)
Czyli im częściej zmieniamy serwery tym częściej nasze W/L spada.
Nie ma co brać pod uwagę wszystkich statów z tej gry bo popadniemy w stres:D a to tylko gra i ma sprawiać przyjemność.

Wracając do gościa to prawie wszystkie platyny ma w czasie miedzy 2 a 3 godziny więc jego staty mówią same za siebie.

Nie martw się już go zbanowali 8) . Jasna strona mocy zawsze wygrywa :D .

PostNapisane: 8 cze 2010, 18:35 

Wczoraj zrobiłem 2 screny z tym kolesiem:

po obronie
Obrazek

po ataku:
Obrazek

Cytuj:
Nie martw się już go zbanowali 8) . Jasna strona mocy zawsze wygrywa :D

Jakoś w info PB o banach jego nicku nie znalazłem :(

PostNapisane: 8 cze 2010, 19:04 

Ramka napisał(a):
Wczoraj zrobiłem 2 screny z tym kolesiem:

po obronie
Obrazek

po ataku:
Obrazek

Cytuj:
Nie martw się już go zbanowali 8) . Jasna strona mocy zawsze wygrywa :D

Jakoś w info PB o banach jego nicku nie znalazłem :(

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lollol A to co to jest? Mi to wygląda na bana.

PostNapisane: 8 cze 2010, 19:06 
Zbanowany

http://bfbcs.com/stats_pc/IolloI gosciu czituje teraz na niemieckim serwie (w chwili pisania posta), ciekawe jak dlugo bedziemy musiel znoscic takie nieszczescie jak on?!

Ostatnio edytowano 8 cze 2010, 20:46 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 8 cze 2010, 20:05 

Yoss - nie przejmuj się - jak trafisz na gości z tagiem klanowym [ATOMIC] - też spotkasz się z czymś podobnym. Coś nieprawdopodobnego. Spotkałem gości na polskim serwerze forum EA. Jota w jote to samo. Najgroźniejszy z nich troszkę zmiękł jak go zwyzywano od cheaterów - pewnie się delikatnie zdenerwował i jego k/d w kolejnej rundzie spadło dwukrotnie do mniej więcej 30:3 po 5 min gry. Tyle trwała runda. Jak wszedłem do gry po zmianie mapy 1 m-coma już nie było, jak dobiegłem do drugiego też wyparował.

A co do pecha - czegoś takiego co spotkało mnie wczoraj jeszcze nie przeżyłem.
Grałem na jakimś serwerze - możliwe, że francuskim. W jednej grupie ze mną zbieranina, w drugiej klan i 2-3 osoby spoza. Poziom klanu słabiutki. Byłem na 1 miejscu w drużynie noobków - dość szybko wysadziliśmy 2 m-comy. Ubijałem uklanizowanych naprawdę często. Sam jestem dość słabym graczem więc możesz sobie wyobrazić jaki poziom reprezentowali. No i... w pewnym momencie dopadło mnie tzw "szczęście" - admin przeniósł mnie do swojej drużyny. Po zmianie stron broniliśmy drugiej bazy na tyle skutecznie, że nie oddaliśmy żadnego m-coma. I... na 20 sek przed końcem rundy admin znowu przeniósł mnie do mojej starej drużyny. Efekt nie zaliczyłem wygranej. Za to jakiś noobek tak. Na statach mi nie zależy ale na wygranych tak - to dla mnie cel tej gry.

Odechciewa mi sie ostatnio grać w tą grę.

PostNapisane: 8 cze 2010, 20:16 

:lol: wpisałem LOLLOL a nie IolloI :D . Szkoda, że tacy idioci tylko uprzykrzają nam grę.

PostNapisane: 8 cze 2010, 21:01 

sys napisał(a):
:lol: wpisałem LOLLOL a nie IolloI :D . Szkoda, że tacy idioci tylko uprzykrzają nam grę.

Właśnie dlatego najlepiej kopiować jego nick bo można się pomylić :)

IolloI a lollol robi sporą różnicę

edit.

Koleś ma taką taktykę że gra kilka partii na maxxa a potem trochę odpuszcza

teraz sprawdziłem jego historie to grał:

Cytuj:
History table
Time: 00h 03m 49s
Kills +32
Deaths +3
K/D 10,67

Całkiem ładnie jak na niecałe 4 min gry, a zobaczymy jak za chwile bo odpaliłem mu aktualizację.

PostNapisane: 9 cze 2010, 15:12 

(NeoKid Cheater Mode on) tak po njim iedzece a on iest wienkszym pro od was i zabja szypko gracy a nje jak wy!!! :evil: (NeoKid Cheater Mode off)
Pewnie jak strzeli w gościa w krótkofalówce powstaje zwarcie i każdemu wybucha krótkofalówka, tak właśnie nabija 32 fragi w 4 minuty. Ciekawe kiedy go zbanują.

PostNapisane: 16 cze 2010, 13:07 

Jak się wchodzi na prawie pełny serwer, to nie ma się co dziwić, że akurat trafia się na koniec rundy i to w przegrywającej drużynie.
Metoda jest jedna. Wchodzę na serwery gdzie jest kilku graczy 4-5, a maksymalna ilość portów nie przekracza 20 (najchętniej 16).
Wtedy gra się na prawdę dobrze, bo to ode mnie sporo zależy jak potoczy się rozgrywka, bo w drużynie jest tylko max 8 graczy.
Jak czasem trafię na serw na 32 sloty i do drużyny atakującej, ze 100 ticketów robi się po 5min. 40, bo połowa to "kamperzy snajperzy", a drugiej połowie się nie chce narażać na oberwanie przy mcomie.

Co do szczęścia, to owszem, nie raz bywa tak, że przeciwnicy sami mi wchodzą pod lufę, albo wpadam na nich jak są odwróceni, w zasadzie niewiele trzeba robić, bo "samo się robi", wystarczy tylko naciskać spust.
Innym razem człowiek wypruwa sobie flaki, żeby grę pchnąć dalej, a i tak piach w oczy, nic ugrać nie można.
Samo życie...

PostNapisane: 17 cze 2010, 15:31 

Mi też czasem się nie układa - wchodzę na serwer i nie wiem jakbym się starał zabijają mnie. A im bardziej się staram, tym częściej mnie zabijają. W momencie, kiedy mam score 0:2, nie jest wesoło, bo prawdopodobnie będę miał zaraz 1:6. Ale ta gra jest tak głupio skonstruowana, że wciąż liczymy na łut szczęścia, "wezmę CG i im pokażę!", "zcampię się z GOLem i tyle mnie widzieli". I tak mnie wciąż zabijają. To jest coś w mózgu, ale nie umiem sobie tego odblokować :shock: :lol: :stupid:
Ostatnio pomaga mi wybranie zupełnie nowej broni albo np. medyka, którym nie gram. W ostateczności zmiana serwera, bo i takie przeklęte się zdarzają.

PostNapisane: 26 cze 2010, 13:03 
Zbanowany

Zrobilem takie male podliczenie, na te ca. 1500 'rozegranych' rund, mam ca 550 gdzie opuscilem arene walki przed koncem rozgrywki, wiec w/l jest do d..y, jako wskaznik :D
Tak to se tlumacze jako lame snjapa pr0 :lol:

PostNapisane: 26 cze 2010, 13:19 

[Yossarian] napisał(a):
na te ca. 1500 'rozegranych' rund, mam ca 550 gdzie opuscilem arene walki przed koncem rozgrywki,

No gratulacje! To się nazywa dobry argument w dyskusji o drużynowej grze Reconów. Proszę, nie zabieraj więcej głosu w obronie Reconów, OK?

PostNapisane: 26 cze 2010, 13:30 
Zbanowany

Dusty [PL] napisał(a):
[Yossarian] napisał(a):
na te ca. 1500 'rozegranych' rund, mam ca 550 gdzie opuscilem arene walki przed koncem rozgrywki,

No gratulacje! To się nazywa dobry argument w dyskusji o drużynowej grze Reconów. Proszę, nie zabieraj więcej głosu w obronie Reconów, OK?

No coz, wiekszosc opuszczonych gier to nie recon z mojej strony... i nie okay!
jak smiesz mi cos narzucac? to jest forum kolezko http://pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne
pzrd
Yoos de Wookiee

alez mnie podkurzyles... popytaj ludzi z ktorymi grywam, co mysla o mojej 'way of war' alebo ogarnij sie i zagraj ze mna! ciekawym gdzie kampisz z defybem skoro masz 20/100 nozykuff w D! :lol: bad luck? :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2