Teraz jest 18 lis 2024, 11:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 24  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: cheaterzy
PostNapisane: 21 cze 2010, 18:33 

xagon napisał(a):
Satyr napisał(a):
Sasek napisał(a):
Obawiam się, że powstały nowe aimboty niewykrywalne. Dziś jak grałem na Atacama Desert to gościu z NS2000 tak pięknie trafiał z kilometra i robił to tak często, że wszystkim wydawało się to nie możliwe. Nie zapisałem screena, ale na koniec rundy miał 31/3 co na tej mapie to jest swojego rodzaju rekord.

Jak sie opan ns2000 i skampi dupe w najs spocie, to mozna walic nawet z 2k metrow takie wyniki ze recon zblednie. I nie musi to byc cheat.

Potwierdzam, sam nieraz ściągam snajpera z takiej odległości że prawie go nie widać, z latarni już chyba ze 2 razy gościa ściągnąłem, tylko że raz trafiłem na admina i mam już perma na servie...
Druga sprawa jak by grał na czitach to na pewno nie używałby NS2000, bo za dużo się tym nie nabije...
Cziterstwo najbardziej się szerzy na na broniach r-cona i medyka to już zaczyna być plagą :evil:

Tylko, że kolo trafiał w odstępach przeładowania broni. Nie raz nie 2, ale wychodziło mu to ciągle. Albo alien albo cheater. Raczej z naciskiem na to 2gie. Sam gram z NS2000 dość często, a to co on wyprawiał zdawało mi się nie możliwe, dla innych też. Poruszenie na serwerze było wielkie.

PostNapisane: 22 cze 2010, 00:34 

xagon napisał(a):
Druga sprawa jak by grał na czitach to na pewno nie używałby NS2000, bo za dużo się tym nie nabije...
Cziterstwo najbardziej się szerzy na na broniach r-cona i medyka to już zaczyna być plagą :evil:

A może on chciał sobie na czitach zrobić platyny ze wszystkich broni. Wtedy używał by każdej broni a nie tylko LMG i snajperek. K/D kolesia moim zdaniem jednoznacznie wskazuje, że nie grał czysto. Mam nagrany filmik jak grałem w drużynie z gościem który jechał na aimbotcie jak nic. Też miał K/D w okolicach 100/15. Trochę słabo widać, ale można się dopatrzyć jak mu nienaturalnie szybko broń skacze od jednego przeciwnika na drugiego.
Obrazek

Obrazek

Ostatnio edytowano 22 cze 2010, 07:40 przez sidh77, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 22 cze 2010, 02:27 

sidh77 napisał(a):
xagon napisał(a):
Trochę słabo widać, ale można się dopatrzeć jak mu nienaturalnie szybko broń skacze od jednego przeciwnika na drugiego.

Miał ustawione szybkosc aima na low bo wygląda to jakby padem grał :lol:

PostNapisane: 22 cze 2010, 08:29 

Mnie najbardziej w tych filmikach rozbawił lecący recon. :mrgreen:

PostNapisane: 23 cze 2010, 22:20 

Coraz większa żenada to gra,już nawet trafiają się kolesie zabijający przeciwników którzy są z boku pod kątem 90 stopni,koleś stoi w miejscu i celuje przed siebie ty wychodzisz z boku i obrywasz

PostNapisane: 23 cze 2010, 23:13 

Pytanie mam :o Czy jest mozliwe lub czy spotkaliscie sie z takim czyms ze spawnujecie sie na kims z drużyny i np. on jest na parterze budynku a Wy odradzacie sie na nim tylko ze na piętrze.
Bo miałem taką sytuacje przy obronie pierwszego mcoma po prawej na Port Waldez ( chyba :P ta mapa w nocy ) Stałem przy mcomie tam nad schodami i nie było na piętrze żadnego wroga a tu nagle po mojej lewej odradza sie przeciwnik odrazu przy mcomie, twarzą do niego i zaczyna plantować. Nawet był ten dzwiek jak by zespawnował sie na mnie. Mozliwe to czy ewidentny cheat?

PostNapisane: 23 cze 2010, 23:55 
Zbanowany

Umarlem jako red, przerzucilo mnie do blue (wszystko gdy bylem w zaswiatach) i reanimowal mnie kolega, z-marchwi-wstalem juz jako blue :lol: Ta gra ma swoje sciezki :twisted:
Nocny valdez?, chyba chodzilo tobie o nelsona...

edit:
@down
Tak w sowieckim mundurQ :lol:
No coz, to tylko gra... A o czitach z miejscem spawnu, nie slyszalem...

Ostatnio edytowano 24 cze 2010, 00:23 przez [Yossarian], łącznie edytowano 3 razy

PostNapisane: 24 cze 2010, 00:16 

Ale z marchwi wstałes w tym miejscu co leżałeś a nie na 2 pietrze budynku 10cm od mcoma.

PostNapisane: 24 cze 2010, 11:35 

Podobno jest taki cheat jak odrodzenie się w bazie przeciwnika więc może jest też wersja z odrodzeniem się na przeciwniku. Ale w tym przypadku ta sytuacja chyba nie miała miejsca, bo ja na miejscu odradzającego się wroga nie uzbrajał bym mcoma tylko pojechał Ci seryjką lub nożem po plecach (odradzamy się zawsze za plecami osoby którą wybraliśmy za respawn) a potem zabrał się za uzbrajanie. Może ten koleś zeskoczył ze strychu? Gra ma czasami takie lagi że można zobaczyć jak ktoś przeskakuje kilka metrów w przód w ciągu ułamków sekund więc tak naprawdę wszystko jest możliwe

PostNapisane: 24 cze 2010, 12:08 
Zbanowany

sidh77 napisał(a):
Podobno jest taki cheat jak odrodzenie się w bazie przeciwnika więc może jest też wersja z odrodzeniem się na przeciwniku. Ale w tym przypadku ta sytuacja chyba nie miała miejsca, bo ja na miejscu odradzającego się wroga nie uzbrajał bym mcoma tylko pojechał Ci seryjką lub nożem po plecach (odradzamy się zawsze za plecami osoby którą wybraliśmy za respawn) a potem zabrał się za uzbrajanie. Może ten koleś zeskoczył ze strychu? Gra ma czasami takie lagi że można zobaczyć jak ktoś przeskakuje kilka metrów w przód w ciągu ułamków sekund więc tak naprawdę wszystko jest możliwe

Piszesz o tym czicie, ze jest w bc2?
Nie tylko pojedynczy zolnierz, ale czolg potrafi ci przmiescic sie o kilkadziest metrow i jeszcze skrecic!

PostNapisane: 24 cze 2010, 12:21 

sidh77 napisał(a):

Nie mógł mnie pojechać bo odrodził sie do mnie plecami po mojej lewej ( twarzą do mcoma ). Najdziwniejsze było piknięcie jakby odrodził sie na mnie . W tym budynku nie ma strychu tzn. nie ma wyjscia na dach. Pierwszy mcom po prawej stronie na mapie Zatoka Nelsona ( wysoki budynek mozna go zniszczyć ). Żałuje że tego nie nagrałem :(
Ale napisze adminom serwera aby podglądnęli gościa i przeglądnę haxy czy są takie nowinki.

PostNapisane: 24 cze 2010, 12:29 
Zbanowany

Czyli mogl np zostac przerzucony auto-balansem...?

PostNapisane: 24 cze 2010, 12:44 

Mógł nie mógł :omg: nie wiem :D dlatego pytam. Jego też pytałem w grze jak to zrobił ze odrodził sie na mcomie ale w ogóle nie podjął tematu. Zero odpowiedzi.

PostNapisane: 24 cze 2010, 12:53 

MK napisał(a):
Coraz większa żenada to gra,już nawet trafiają się kolesie zabijający przeciwników którzy są z boku pod kątem 90 stopni,koleś stoi w miejscu i celuje przed siebie ty wychodzisz z boku i obrywasz

popieram
trafiają jak napisałeś
widzą w miejscach w których normalnie nikogo nie widać
trafiają jedną kulką z dowolnej broni przez pół mapy do ukrytego lub ruchomego celu
itd, itp

czyli nic normalnego - choć naturalnie wg podejrzanych przypadków to naturalnie skill

żenada która ostatnio przestała już bawić, właśnie przez te paranormalne przypadki które stał się już tu standardem...

PostNapisane: 24 cze 2010, 14:13 

sito83 napisał(a):
Najdziwniejsze było piknięcie jakby odrodził sie na mnie . W tym budynku nie ma strychu tzn. nie ma wyjscia na dach. Pierwszy mcom po prawej stronie na mapie Zatoka Nelsona ( wysoki budynek mozna go zniszczyć )

Dałbym sobie rękę uciąć że ten budynek ma strych. Chodzi o ten otoczony takim niskim murkiem? Może coś mi się poprzestawiało. Na Tobie się nie odrodził bo gra odradza graczy zawsze za Twoimi plecami. Może się odrodził na mcomie pytaniem pozostaje fakt czy są takie cheaty które to umożliwiają.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 24  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2