Teraz jest 18 lis 2024, 11:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: cheaterzy
PostNapisane: 24 cze 2010, 14:16 

Zobaczcie TUTAJ
Niektórzy czitują jeszcze w miarę dyskretnie :wink:
ale jak się przyjrzeć bliżej statom .. zresztą sami oceńcie
PKM LMG w 3:15min. 1029 killi! ... jak by nie liczyć 5.2 zabitych na minutę. To się nazywa mieć medyka predatora w teamie :twisted:
Ja w minutę to nieraz na pierwszą linię ognia nie dobiegam ;P

PostNapisane: 24 cze 2010, 14:19 
Zbanowany

Oba budynki maja strych na nelsonie (pierwsze mcomy) z prawej dla atakujacych to pietrowy budynek + strych mcom B, mcom A (po lewej dla atakujacych) budynek parterowy + strych... Malo tego jesli budynki byly uszkodzone, mogl sie zrespic na gorze i 'spasc' na dol... Nic cziterskiego tu nie zauwazylem.

@down:
Drabina jest na lewo od schodow na scianie... :lol: Jak w kazdym z tego typu budynkow na wszystkich mapach, w tej grze...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ostatnio edytowano 25 cze 2010, 18:14 przez [Yossarian], łącznie edytowano 7 razy

PostNapisane: 24 cze 2010, 14:37 

Strych jest ale jak tam wejść ? bo nie przypominam sobie aby tam była jakaś drabina
http://www.battlestrats.com/images/2010 ... enshot.jpg
Jakieś sposoby typu przyleciał na UAV nie wchodzą w gre bo budynek był okrążony.
Zresztą możemy tak gdybać jeszcze przez 5 stron i nic z tego nie wyniknie bo dowodów nie mam a zapytałem z czystej ciekawości czy sie ktoś spotkał z podobnym przypadkiem.
Jak już pisałem wcześniej przeglądnę cheaty czy wyszło coś nowego.

PostNapisane: 24 cze 2010, 17:28 
Zbanowany

Ten jest dobry, wlasnie z nim gralem, tlumaczy sie tym, ze wali tylko hs... http://bfbcs.com/stats_pc/ossiboy score per min: ca 700 :lol:

PostNapisane: 24 cze 2010, 18:46 

AUG-iem pociągnął serie w 2 i pół min. 22 kille :lol:

PostNapisane: 24 cze 2010, 18:53 

sidh77 napisał(a):
sito83 napisał(a):
Najdziwniejsze było piknięcie jakby odrodził sie na mnie . W tym budynku nie ma strychu tzn. nie ma wyjscia na dach. Pierwszy mcom po prawej stronie na mapie Zatoka Nelsona ( wysoki budynek mozna go zniszczyć )

Dałbym sobie rękę uciąć że ten budynek ma strych. Chodzi o ten otoczony takim niskim murkiem? Może coś mi się poprzestawiało. Na Tobie się nie odrodził bo gra odradza graczy zawsze za Twoimi plecami. Może się odrodził na mcomie pytaniem pozostaje fakt czy są takie cheaty które to umożliwiają.

Jasne ze tam jest wejscie na strych, jest tam drabinka po lewej od razu od schodów, po drugiej stronie sciany od mcoma wiec teoretycznie moglby zejsc ze strychu tak ze mogles go nie zauwazyc.

PostNapisane: 25 cze 2010, 10:20 

ROxOr napisał(a):
Jasne ze tam jest wejscie na strych, jest tam drabinka po lewej od razu od schodów, po drugiej stronie sciany od mcoma wiec teoretycznie moglby zejsc ze strychu tak ze mogles go nie zauwazyc.

O fck jest strych :lol: ale to i tak nie rozwiązuje problemu spawna. Nie zszedł ze strychu tylko sie pojawił jak juz pisałem. Pikło i sie pojawił. Faktycznie moze jakis bubol i spadł przez sufit ( spisek liberałów i szatana ).

edyta :

Czy próbował ktoś z was. Fajnie to wygląda coś ala Heroes w Bad Company.
( najlepiej wyglądają drzewa )

[ciach] made by Sokar44

Cytuj:
e) cheaty, oszustwa i wszelkie tego typu sprawy, w tym linki do stron, są zabronione, uściślając dyskusja o cheatach i dowody na oszustwa są dozwolone, ale wszelkie instrukcje jak korzystać i gdzie znaleźć są surowo zabronione

Podobno to cheat ale jak dla mnie to raczej bajer niż cheat.

PostNapisane: 25 cze 2010, 13:02 

xagon napisał(a):
Zobaczcie TUTAJ
Niektórzy czitują jeszcze w miarę dyskretnie :wink:
ale jak się przyjrzeć bliżej statom .. zresztą sami oceńcie
PKM LMG w 3:15min. 1029 killi! ... jak by nie liczyć 5.2 zabitych na minutę. To się nazywa mieć medyka predatora w teamie :twisted:
Ja w minutę to nieraz na pierwszą linię ognia nie dobiegam ;P

a z tym gościem już się spotkałem - faktycznie jego "umiejętności" są wprost nieziemskie...
lufa jego broni to istota myśląca - żyje sobie we własnym rytmie i robi co chce

kolejny ukryty (za dobrymi cheatami) - cheater
są też inni bardziej dbający o tzw niewyróżnianie się z tłumu tacy którym wystarczy mniejsze kd/ratio

PostNapisane: 25 cze 2010, 17:36 

sito83 napisał(a):

Ja się zgodzę, że to cheat. Wszystko co pomaga ci lepiej zobaczyć przeciwnika, bo np. on bardziej się odróżnia od otoczenia i widać go lepiej przez drzewo to jest oszukiwanie. Równie dobrze mogli zrobić wszystko białe i zostawić tekstury postaci normalne. Na mapie w dżungli siałbym przez drzewa jak opętany.

p.s> co do kolesia na strychu to ponoć można się tam zespawnować poprzez wejście do gry poprzez gościa w drużynie, tylko, że ten drugi musi podskoczyć, albo być na tyle wysoko i blisko ścianki, aby spawnującego tam przeniosło, gdzieś tam czytałem, że ludzie wchodzili tam gdzie nie można poprzez taki myk.

PostNapisane: 25 cze 2010, 17:52 
Zbanowany

ROxOr napisał(a):
sidh77 napisał(a):
sito83 napisał(a):
Najdziwniejsze było piknięcie jakby odrodził sie na mnie . W tym budynku nie ma strychu tzn. nie ma wyjscia na dach. Pierwszy mcom po prawej stronie na mapie Zatoka Nelsona ( wysoki budynek mozna go zniszczyć )

Dałbym sobie rękę uciąć że ten budynek ma strych. Chodzi o ten otoczony takim niskim murkiem? Może coś mi się poprzestawiało. Na Tobie się nie odrodził bo gra odradza graczy zawsze za Twoimi plecami. Może się odrodził na mcomie pytaniem pozostaje fakt czy są takie cheaty które to umożliwiają.

Zawsze można sobie "wleźć" na komin wskakując po dachu z otworem rozwalonym z c4 (poczekać na spawn teamu) i wpaść oknem po zsunięciu się.

PostNapisane: 25 cze 2010, 18:17 
Moderator forum

sito83 napisał(a):

Karty ATI : [ciach]
Karty NVIDIA :[ciach]

To jest cheat, banowany i przez PBBans i GGC, tzw "texture removal". Sam zgłosiłem kilka takich pbss i zawsze kończyło się to global banem dla delikwenta.

Ostatnio edytowano 25 cze 2010, 18:52 przez Sokar44, łącznie edytowano 1 raz
Usunąłem linki

PostNapisane: 25 cze 2010, 18:21 

Sasek napisał(a):
Ja się zgodzę, że to cheat. Wszystko co pomaga ci lepiej zobaczyć przeciwnika, bo np. on bardziej się odróżnia od otoczenia i widać go lepiej przez drzewo to jest oszukiwanie. Równie dobrze mogli zrobić wszystko białe i zostawić tekstury postaci normalne. Na mapie w dżungli siałbym przez drzewa jak opętany.

Aha więc jak sobie pogrzebie w gamesettings i zlikwiduje podmuchy piasku czy sniegu to jestem cheater. Lub wystarczy że zmniejsze szczegółowość a widać wtedy duuuużo więcej to też.

Sasek napisał(a):
p.s> co do kolesia na strychu to ponoć można się tam zespawnować poprzez wejście do gry poprzez gościa w drużynie, tylko, że ten drugi musi podskoczyć, albo być na tyle wysoko i blisko ścianki, aby spawnującego tam przeniosło, gdzieś tam czytałem, że ludzie wchodzili tam gdzie nie można poprzez taki myk.

No i wszystko jasne :wink:

Sokar44 napisał(a):
To jest cheat, banowany i przez PBBans i GGC, tzw "texture removal". Sam zgłosiłem kilka takich pbss i zawsze kończyło się to global banem dla delikwenta.

No te przykłady z filmików to jest cheat ( napisałem przecież ) ale fajnie wygląda.

PostNapisane: 25 cze 2010, 18:26 

Sokar44 napisał(a):
sito83 napisał(a):

Karty ATI : [ciach]
Karty NVIDIA : [ciach]

Regulamin napisał(a):
e) cheaty, oszustwa i wszelkie tego typu sprawy, w tym linki do stron, są zabronione, uściślając dyskusja o cheatach i dowody na oszustwa są dozwolone, ale wszelkie instrukcje jak korzystać i gdzie znaleźć są surowo zabronione
@Sokar44 - Jak już jesteś modem to wypadałoby znać regulamin i usunąć te linki bo jest tam informacja jak tego "czita" zdobyć a nie jeszcze post z ww linkami cytujesz. :wink:

Ostatnio edytowano 25 cze 2010, 18:35 przez NoAim, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 25 cze 2010, 18:27 
Zbanowany

Sito, ty mnie zaLamujesz...
czytaj forum brachu.

PostNapisane: 25 cze 2010, 18:37 

Jest przecież info w filmiku że publiczna wersja jest banowana,ale wersja vip już nie :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2