Teraz jest 26 sie 2025, 13:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 22:30 

Demko Multi BF,na drugi dzien jak sie ukazalo z kumplem cala nocke katowalismy,to bylo jakos latem.Potem pirat przez jakis miech i orginal.Potme klan Band of Brothers,fuzja i DAK.Potem krotko WA (problemy z laczem) i teraz nic.Paykam na zachodnich servach glownie typu Boomtown#6.A szkoda pyknal bym w jakims klanie.Bo raczej wymiatam nabojami 8) .

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 22:42 

FaTaLWoLf napisał(a):
Teraz ja napisze w jaki sposób zaczołem gre w BF'a.
BLA-BLA-BLA cos tam-cos tam-cos tam :arrow: nie zebym cie obrazal czy cos fatal, ale duzo tego bylo :wink:

cos ci w to nie wierze :wink: :P

gornet napisał(a):
A ja jestem nowy od dzisiaj Zaopatrzyłem się w oryginała .. wydałem na to 129zł
eee...troche duzo :D skoro ja placilem 119zl w MM tuz po premierze 8), no chyba ze za dwu pack :wink: :roll:

btw.witaj

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 23:35 

Ja poczatkowo gralem w MOH:AA tam jakis klan gadal jak tam idzie w Battlefieldzie gra (oczywiscie chodzilo o sekcje klanu) - pogadalem z nimi chwile i to sklonilo mnie do kupna bf'a (nastepnego dnia juz go mialem). Poczatkowo dostawalem baty i BF zaczal mi sie nudzic az do momentu kiedy spotkalem Ostatniego Sprawiedliwego (niestety on juz nie gra) - gralismy razem az w koncu nijaki Luki zainteresowal sie mna i nim (nim glownie) i oto tak dostalem sie do WA, znanego teraz jako WILD_A!! Gram juz okolo roku!!

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 09:25 

Naprawde fajnie sie czyta takie wspomnienia :roll: Bardzo duzo osob naprawde jest zwiazanych z bf'em.Ja tez w nic innego nie gram,to jest niesamowite,kolesie do mnie przylaza i sie pytaja juz od roku czy mam jakies nowe gierki,a ja odpowiadam zawsze to samo-ja w nic innego nie gram tylko w bf.Niewyobrazam sobie zeby to wszystko sie mialo teraz nagle skonczyc.Battlefield FOREVER :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 10:43 

Ja zacząłem w BF'a tak wcześnie jak się dało ... czyli od dema MP na Wake (wcześniej był głownie UT ...) Dłuugo męczyłem demo, i na necie i po lokalu, potem jak wyszła pełna wersja czaskaliśmy niezłą ekipą po localu (niestety, na piratach). Potem ekipa się wykruszyła, więc przeniosłem się na net - ale tu powstał problem posiadania oryginału :P , bo chcąc pograć musiałem szukać serwerów na linuchu, które cd-keya nie sprawdzały .... Tak czy siak było to uciążliwe więc zaopatrzyłem się w oryginał 8)
Zacząłem się interesować grą w klanie i jednocześnie odkryłem DesertCombat (jak dla mnie - The Best 8) ) i chwilę później powstał odłam DC klanu [WILD-A], więc od razu znalazłem swój drugi dom :D
Czas nie pozwala mi na granie tak często jakbym chciał, ale i tak każdą wolną chwilę staram się spędzać grając w BF-DC, w zasadzie odkąd wyszło demo BF'a nie grałem w nic innego (no, może za wyjątkiem kultowego UFO, ale to rzadko).

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 14:06 

Ja zaczelem od demka. Ale dopiero wtedy kiedy juz bf byl w pelnej wersji. Potem odrazu kupilem bfa i zaczalem siepac (to bylo zaraz po slawetnym pierwszym sparze naszej sceny miedzy DAK a =ONZ=). Potem sam zaciagnalem sie do DAK i sciagnalm do niego jednego zajebistego wymiatacza Rakleza :).Pamietam pierwszych najwiekszych wymiataczy, Colar jako ass, Clone, Reaver, Pepsee, Baal (to byl chyba najlepszy gracz jakiego widzialem pozniej po kolejsnym patchu przestal grac). Ahhh... co za czasy :) No i oczywiscie ter pojedynki z Colarem, Clonem i Pepsee :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 14:36 
Moderator forum

Wcześniej pogrywałem około 1,5 roku w Jedi Outcast - byłem CL klanu (istniejącego nawet do dzisiaj). Demkiem BF1942 bawiłem się w okolicach marca. Ponieważ moje łącze wtedy nie pozwalało na grę po necie więc po około tygodniu ....... wywaliłem badziewie z dysku :). Następne podejście zrobiłem w okolicach czerwca kiedy to dostałem oryginał "inaczej" od kumpla i razem z Wolfem postanowiliśmy postawić sobie serverek dla zabawy. Zaraz potem napatoczył się mailem jakiś taki dziwny gość co się nazywał -=]WA[=- Luki i coś tam zaczął bąkać że on nas chetnie weźmie itd itp ale razem z serverami :). Po tygodniu okazało się że servery mają za słabe proce i nie wytrzymują wiecej niż 10 graczy ale było juz za późno bo kupiłem oryginała i zacząłem powolutku grać. Po jakichś 2 tygodniach wzięli mnie do składu podstawowego i tak mi już zostało do dzisiaj :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 14:49 

lol historia MaXa bije wszystkie :D
Eh Luki cholerny materialista... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 15:07 

===Tomy===[PL] napisał(a):
Potem znajomość z Bl@de ... żebym ja wiedział co to za postać to od razu bym zbanował swoje GG :D :lol: :P :wink: Od niego zaczęła się przygoda w SPQR - rewelacyjne towarzystwo, wspaniałe momenty subkultury wewnątrz-klanowej (nocne spotkania, audycje DJ

dzieki Tomuś :wink: milo to powspominac

Pepsee napisał(a):
Potem pojawili sie spqrowcy z którymi sie na poczatku nie lubilismy za bardzo... szczególnie z "łowcą ostrzych cipek" bo stasznie lamil hehehe,...
a teraz jestesmy friends:)

no ba i to jacy :P lolq :D

siedze sobie pewnego dnia w pracy (polowa sierpnia 2002) pot leje sie po 4 literach :lol: , przegladam sobie nowy numer Clicka i ogladam filmiki z plytki i zobaczylem nieznany mi tytul Battlefield 1942 ten filmik wywolal na mnie szok :shock:, odrazu zakupilem gazetke aby pograc w demko SP tej gry, tak sie zlozylo ze tez w polowie sierpnia zalozyli mi srESPOL :lol: i na poczatku wrzesnia udalo mi sie sciagnac demko tej gry i razem z Kaczym zaczelismy pykac w nie sobie pierwsze sprzeczki z Korpuskiem i Aiv'em na servier, pierwsze tajne ksywki :lol: i pierwsze znajomosic. przekonalem tez fumfla Warnerka do tej dzikiej gry. Pamietam gry do swiut na niesmiertelnym demku Wake, niezniszczalnego misia coralgola i sprytnego CloneTrooper'a :twisted: ze net mailem kilka dni to strasznei lamilem jak teraz :lol:. Wtedy to "wstretna" Kaczucha zwiala mi do LOLENZETU :wink: no to ja nie beda "gorszy" poszedlem do jakigos SPQR :lol: no i tak karierea lolqa Kal-El'a (blade'a itp ) trwa do dzis
8)
P/S
lamie ze az szkoda patrzec

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 15:15 

Maniek A. napisał(a):
A ja lipiec 2003, czyli pol roku moze przejdzie przy grudniu ;) , klany hmmmm PRGK :)

jakiś miesiąc przed mańkiem zaczołem grać w sieci ale wcześniej ze 3 miesiące boty katowałem :lol: zanim zaczołem grać w sieci już byłem w clanie A69 :D ... później przyszedł czas na PRGK :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 15:19 

za Kaczym to ja nie pzrepadam do dziś:P

hehe. TO dziwna rzecz ale na poczatku na poslkiej scenie był tylko jeden pilot, który sie wyróznial szczególnie a mianowicie Coralgol. Pamietam, ze sie bardzo ucieszyłem, ze jest w moim klanie jak mnie na gazali na freplayu z 5 razy pod rzad rozwalil w czolgu. ;-]

Teraz kazdy klan ma jakis tam pilotów ale wtedy chyba nikt nie startował do coralgola. Sama jego obecnosc na serwerze budziła groze:))

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 15:25 

zaczalem grac hmm w dzien premiery demka :D ONLINE

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 15:50 

Pepsee caly czas zapominasz o 2 panach ktorzy wtedy juz tez zajebiscie latali. Baal i Kleszcz i wsio jasne :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 16:01 

Pepsee napisał(a):
Luki napisał(a):
. Na necie pojawiłem się 17 października, jak już istniał DAK, ONZ i SPQR. byliśmy chyba 4 klanem :)

no bez jaj... :P

27 lipca sicagam singla, 20 sierpnia mam multiplayera mniej wiecej a w okolicy 7-9 wrzesnia powstaje PRGK-42 z Aivem, Kalim99, Korpuskularnym , Masta Baniakiem , Cubitussem , Pepsee, Kaserkiem, Corlagolem i Piasczenikiem.

PRGK-42 był pierwszym klanem BF1942 w Polsce.
7 września 2002 został zarejestrowany w CB.
15 września 2002 Kaserek, Piasecznik, Phobos i Yacoos tworzą klan S&D
16 września 2002 Yacooś z Phobosem wyrzucają Kaserka z klanu S&D bo chcą zmienić jego nazwę na ONZ a on się nie zgadza. Piasecznik z Kaserkiem idą do PRGK-42.
Z Kaserkiem znamy się wtedy już od roku.
Ze sceny CS.
PRGK-42 gra klanówki z wszystkimi dostępnymi wtedy polskimi klanami.
Oczywiście wygrywa wszystkie.
Osiada na laurach, co niemal spowodowało rozpad.
Żeby scalić PRGK-42 spowrotem, wraz z Noskym i Dobrawkiem organizuję serwer. Zbieram ludzi.
Powoli podnosimy się, zaliczając pierwsze porażki w ladderze CB.

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2003, 16:03 

Oj blade to byly czasy. Ja se spokojnie przycinalem w sofa2 z bledem gdy ten pewnego dnia zarzucil "Kaczy sciagnij se to..." no i sie zaczelo :twisted:

Pepseego nigdy nie lubilem. Bo go chyba nikt nie lubie :wink:

Pamietam Warsawa kamikazee jeszcze z czasow gdy zaden z nas w klanie nie gral.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2