Teraz jest 18 lis 2024, 20:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 338 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 kwi 2010, 12:19 
Moderator forum

Ozovich2 napisał(a):
Wygodnie "aktualizować" zasady po fakcie ich złamania nie?

Jakies problemy z czytaniem? To co cytowales to byl stary nieobowiazujacy regulamin. Aktualny (link w ramce Ragulamin dzialu w poszczegolnych dzialach) od dawna przewiduje bana za 3 ostrzezenia. Wiec daruj sobie doszukiwanie sie spisku administracji.

PostNapisane: 12 kwi 2010, 12:27 

Jaki "stary nieobowiazujacy regulamin"? Cytowany fragment znajduje się/znajdował się w oficjalnym temacie pt. "Regulamin"? Ale rozumiem że skoro macie taki burdel nawet z podstawowymi zasadami to banowanie "według uznania" też przejdzie.

Śmiech na sali.

PostNapisane: 12 kwi 2010, 12:33 
Moderator forum

Oficjalny temat pt. regulamin jest tutaj: viewtopic.php?f=1&t=9932
Jest on tam od ZAWSZE i to do niego prowadzą linki na forum.

Temat, na który Ty się powołałeś dotyczył informacji o pewnych zmianach w regulaminie i NIE znajdowała się tam najnowsza wersja regulaminu.

Dodatkowo podam ostatni pkt. regulaminu:
Forum Battlefield.pl nie jest miejscem gdzie można zawsze i wszędzie powiedzieć co się chce, NIE MA WOLNOŚCI SŁOWA!! Ponadto każdy użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania zawartych tu zasad! Za rażące nieprzestrzeganie zasad grozi: kasacja konta oraz ban!

Dziękuje za uwagę.

PostNapisane: 12 kwi 2010, 12:41 

Uapa napisał(a):
Oficjalny temat pt. regulamin jest tutaj: viewtopic.php?f=1&t=9932
Jest on tam od ZAWSZE i to do niego prowadzą linki na forum.

Tzn. które linki konkretnie? Przejrzawszy zarówno stronę główną forum jak i nawet stronę główną bf.pl nie stwierdziłem żadnego linka do tego "regulaminu", który sobie siedzi ukryty w antycznym dziale.

Ale spoko, wasze podwórko. Proponuję tylko następnym razem pamiętać, żeby w razie potrzeby najpierw odpowiednio "zaktualizować" regulamin a dopiero potem banować. Bo potem wychodzą takie kwiatki.

Dziękuje za uwagę.

PostNapisane: 12 kwi 2010, 12:47 
Moderator forum

Obrazek

PostNapisane: 12 kwi 2010, 13:01 

http://img208.imageshack.us/img208/1992/regulaminv.jpg

Ale skoro przeglądanie elementów layoutu wewnątrz działów jest wyższą formą komunikacji forum-użytkownik to ja nie mam nic więcej do dodania, naiwnie sądziłem, że dział będący zbiorem zasad będzie owe zasady zawierał.

Anyway, z mojej strony koniec dysputy, trochę mi się zapomniało że to w końcu jest tylko fanowska stronka internetowa i oczekiwanie jakiegoś minimum spójności jest nieuzasadnione skoro, z grubsza rzecz biorąc, uprawnienia moderatorskie się tutaj, jak widać, w czipsach znajduje.

PostNapisane: 31 maja 2010, 14:22 
Zbanowany

Raklamuje moje pierwsze ostrzezenie, wiem, ze dawno je otrzymalem, ale mam nadzieje, ze nie jest za pozno na kilka slow wyjasnienia z mojej strony:
viewtopic.php?f=106&t=32149&start=30 bodajze tutaj za to dostalem ostrzezenie nr1 za statspadding - do chwili otrzymania ostrzezenia /sic!/ nie mialem pojecia co to jest! Poniewaz to rodzaj oszustwa, wiec cos co mnie nie interesuje i niedotyczy!... Problem polega na tym, ze chyba ktos nie doczytal dokladnie tego co napisalem jak i tresci info w filmie. Nawet nie pamietam ktory to z adminow/moderow mnie tak urzadzil :lol: Chce dodac, ze jesli naruszylem zdaniem Waszym regulamin, to dlaczego moj post z informacja mogaca byc /wtedy - poniewaz obecnie - na szczescie tego typu zachowania sa uniemozliwione dzieki obecnemu patchowi/ wykorzystywany przez graczy ciagle tam widnieje? To chyba jakis brak konsekwencji w dzialaniu... Poza tym przy moim spm ca 80, chyba widac wyraznie, ze nie jestem i nie bylem zwolennikiem brudnego nabijnia punktow/statow. Filmik ten zrobilem, zeby UWIDOCZNIC, NAPIETNOWAC i przede wszystkim WYSMIAC tego typu zachowania, bedace w tym czasie zmora gry -> zreszta w spadku obecnie mamy duzo grono graczy z wysokim rankiem i niskim skillem /np. gracz na filmiku mial rank 18 ja ponizej 10
-a bylo to zaledwie 10 marca.../.
Prosze raz jeszcze o uniewaznienie ostrzezenia nr1. Ze swojej strony dodam wiecej wysilku i uwagi aby nie powtorzyc postow ktore moga w czystej intencji pomoc zlej sprawie.

Pozdrawiam team!

[Yossarian]

PostNapisane: 31 maja 2010, 14:41 
Moderator forum

Post został z-edytowany, link do filmiku usunięty.
Co do ostrzeżenia. Znikają one po czasie 3 miesięcy. Pierwsze dostałeś 28 mar 2010 więc jeszcze trochę musisz poczekać.

PostNapisane: 12 cze 2010, 15:13 

Witam team bf.pl
Dostałem ostrzeżenie za posta, że niby propaguję piractwo w tym poście. Otóż jestem przeciwny piractwu, poradziłem jedynie że jeśli ma oryginalny cd-key, to spokojnie może grać na płytce z nie do końca legalnego źródła. Nie podawałem linka do takiego pliku. Co więcej, w dziale bf2 widziałem porady tego typu (masz swój oryginalny cd możesz grać nie posiadając oryginalnej płyty) i każdy był zadowolony (w tym moderatorzy). Osta dostałem od użytkownika Sokar44.

...

PostNapisane: 29 cze 2010, 15:47 
Moderator forum

artij1 napisał(a):
Witam team bf.pl
Otóż jestem przeciwny piractwu, poradziłem jedynie że jeśli ma oryginalny cd-key, to spokojnie może grać na płytce z nie do końca legalnego źródła.

2. LISTA RZECZY ZAKAZANYCH:

a) są pytania, których po prostu się nie zadaje. Nie rozmawiamy tu o PIRATACH !!! Cena gier w Polsce jest na tyle przystępna, że wstydem jest przyznawać się do pirackich kopii. Wszelkie tematy z prośbą o pomoc z piratem będą usuwane, zamykane, a założyciel usuwany z forum!

CAŁKOWITY ZAKAZ ODNOSZENIA SIĘ I DAWANIA JAKICHKOLWIEK RAD DOTYCZĄCYCH WAREZU !!!

Decyzja moderatora słuszna.

PostNapisane: 30 cze 2010, 06:37 

===Tomy===[PL] napisał(a):
artij1 napisał(a):
Witam team bf.pl
Otóż jestem przeciwny piractwu, poradziłem jedynie że jeśli ma oryginalny cd-key, to spokojnie może grać na płytce z nie do końca legalnego źródła.

2. LISTA RZECZY ZAKAZANYCH:

a) są pytania, których po prostu się nie zadaje. Nie rozmawiamy tu o PIRATACH !!! Cena gier w Polsce jest na tyle przystępna, że wstydem jest przyznawać się do pirackich kopii. Wszelkie tematy z prośbą o pomoc z piratem będą usuwane, zamykane, a założyciel usuwany z forum!

CAŁKOWITY ZAKAZ ODNOSZENIA SIĘ I DAWANIA JAKICHKOLWIEK RAD DOTYCZĄCYCH WAREZU !!!

Decyzja moderatora słuszna.

Czyli podając link do "obrazu z płyty" np.bf42,który znajduje się na stronkach klanowych,też można dostać bana? :)

PostNapisane: 30 cze 2010, 07:42 
Moderator forum

mmm72 napisał(a):
Czyli podając link do "obrazu z płyty" np.bf42,który znajduje się na stronkach klanowych,też można dostać bana? :)

Przesadzasz.

PostNapisane: 30 cze 2010, 10:38 

Wiecie co, ja tez sie wtrace. Choc nie mialem, ale co tam.
Wiele razy tak robilem i widzialem jak tak czyniono, czyli tak jak zrobil artij

''Zgubiles plyte bla bla bla, ale masz oryginal cd key to bla bla bla i juz''
Za kazdym razem jest odpowiedz czy to wystarczy i dziekuje.

Jak sie juz czepiac to sokar wstawil mu osta a sam nizej podal link do cracka!

PostNapisane: 30 cze 2010, 10:51 
Moderator forum

Eleanor napisał(a):
Jak sie juz czepiac to sokar wstawil mu osta a sam nizej podal link do cracka!

Proszę o wskazanie tego wątku.

PostNapisane: 30 cze 2010, 17:37 

viewtopic.php?f=52&p=506503#p506503

Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 338 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2