Teraz jest 11 sty 2025, 01:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 166 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 cze 2010, 13:11 
Zbanowany

Hc to nie hc, albo m24 jest duzo slabszy niz byl :evil:

edit:
Nie ma nelsona w rushu hc :omg:

Ostatnio edytowano 30 cze 2010, 13:14 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 30 cze 2010, 13:13 

Gralem teraz godzine i oprocz nowego czata nie zauwazylem zadnych zmian, aha i jak wybieram tryb podboj/goraczka to nie pokazuje mi wszystkich map do wyboru.

PostNapisane: 30 cze 2010, 13:16 

dalej nie poprawili tej dziwnej sytuacji ze snajperką. grałem 5 min podniosłem od kogoś GOLa, strzeliłem w typa widziałem krew i takię zagięcie postaci po zebraniu kulki i nic.. nie zaliczyło trafienia, ani nie było tego X co oznacza trafienie. był to serwer HC. oczekiwałem naprawę tego buga.. Wkurzyłem się.. Wyszedłem.

PostNapisane: 30 cze 2010, 13:20 
Zbanowany

nie ma (u mnie) laguna alta i nelson, w zadnym trybie :lol:
Obrazek

hc teraz to posr... soft...

PostNapisane: 30 cze 2010, 14:03 

No panowie wszyscy mówimy o nożyku, chacie itd. a co z poprawą celowania ? Pan wyżej mówi, że GOL dalej ma buga a co z innymi broniami ? Nadal zdarzają się sytuacje gdy walimi w gościa cały magazynek w plecy a on się obraca i nas zabija ? Czy może jednak lepiej to działa już ?

Pozdro

PostNapisane: 30 cze 2010, 14:13 

[Yossarian] napisał(a):
Hc to nie hc, albo m24 jest duzo slabszy niz byl :evil:

HC to raczej nie HC, miałem to samo z SW 98. Brakowało mi 100killi do platyny to myślałem na początku ze mnie szlag trafi. ale po zamontowaniu x4 i magnum na DM innocentis całkiem ładnie się pykało (będzie trzeba sprawdzi jak wygląda sytuacja z barrettem). HP również się odnawia jak na sofcie. Odnośnie tych serwerów modyfikowanych to jest dokładnie to samo gdy ich nie było, hardcore opisany jako hardcore a i tak jest mapa, celownik itp. Jak dla mnie to kolejny Dice Fail :F. Filtry zapamiętują ustawienia odnośnie trybu gry, mapy i regionu.

Ale jest plus tego wszystkiego, zginąłem tylko 2 razy od CG :) ale to chyba dla tego tylko że większość się przerzuciła na M1.

Chat nie zawsze chce działać po tym jak się zginie. Widać przynajmniej co inni piszą bo to naprawdę potrafiło wyprowadzić człowieka z równowagi gdy wszystko znikało jak się dostało bańkę od jakiegoś frajera podczas obsmarowywania innego ciućka :lol:.

Jeśli zauważę coś jeszcze to z edytuje post.

Pozdrawiam, Vorador.

PostNapisane: 30 cze 2010, 14:30 

CMGVorador napisał(a):
Widać przynajmniej co inni piszą bo to naprawdę potrafiło wyprowadzić człowieka z równowagi gdy wszystko znikało jak się dostało bańkę od jakiegoś frajera podczas obsmarowywania innego ciućka :lol:.

No wnerwiało wnerwiało, a dzisiaj już dzięki ulepszonemu czatowi mogłem na luzie nawciskać gościowi który śmiał się ze mam staty 5/1 (dopiero co wszedłem, wysadziłem przy okazji m-com w ostatniej, chwili bo uber snipers siedzieli na górce :D ) . Jeden z tych snajperów właśnie mi pojechał, sam miał chyba 17/3. Żal takich gości, uratowałem mu dupę od przegranej no, ale dobra...

PostNapisane: 30 cze 2010, 14:36 

sys napisał(a):
CMGVorador napisał(a):
Widać przynajmniej co inni piszą bo to naprawdę potrafiło wyprowadzić człowieka z równowagi gdy wszystko znikało jak się dostało bańkę od jakiegoś frajera podczas obsmarowywania innego ciućka :lol:.

No wnerwiało wnerwiało, a dzisiaj już dzięki ulepszonemu czatowi mogłem na luzie nawciskać gościowi który śmiał się ze mam staty 5/1 (dopiero co wszedłem, wysadziłem przy okazji m-com w ostatniej, chwili bo uber snipers siedzieli na górce :D ) . Jeden z tych snajperów właśnie mi pojechał, sam miał chyba 17/3. Żal takich gości, uratowałem mu dupę od przegranej no, ale dobra...

Bo problem jest taki że ludzie myślą że w tej grze chodzi o fragi i robi się wyścig, nie wiedzą że podstawą battlefielda jest gra drużynowa i osiąganie celów misji. To są zaleciałości z Q3 i innych gier tego typu gdzie miałeś więcej fragów byłeś mastah i pro-gracz. Tego się nie wyeliminuje bo to już jest głęboko zakorzenione w ich umysłach.

PostNapisane: 30 cze 2010, 14:39 
Zbanowany

Ja jako stary lama sniper, wysadzilem ladnie pare mcomkow mortarkiem, raz udalo sie z dwoma kolegami z druzyny (tak to jest jak sie kampi na mcomie) : dostalem 250 pkt - 200 za tk i ostrzezenie, jesio jeden tk i kick (i to jest fajne!). Natomiast cg/m40/mg3 rulez... Nie wiem jak celnoscia broni, bo chyba tak samo, chociaz tak jak pisalem, moja ukaochna m24, to jakies badziewie teraz... Zauwazylem sporo gostkow z t88s, walacych dalekie strzaly... :?:

Ostatnio edytowano 30 cze 2010, 14:42 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 30 cze 2010, 14:41 

Odpowie ktoś czy poprawili tą celność wreszcie :) ?

PostNapisane: 30 cze 2010, 14:44 

Co to jest cg ?

PostNapisane: 30 cze 2010, 14:46 

PawelKult napisał(a):
Co to jest cg ?

Carl Gustav :D

PostNapisane: 30 cze 2010, 14:47 

rootpl napisał(a):
Odpowie ktoś czy poprawili tą celność wreszcie :) ?

Jak już to miała być poprawa hitboxów. Pograłem z godzinę i wydaje mi się że jest lepiej.

PostNapisane: 30 cze 2010, 14:47 

Tak przy okazji to koleś po mnie pojechał, bo powiedziałem swoje magiczne "move ass snipers" - ja rozumiem 3,4 snajperów, ale żeby 8... Było ok. 15 ticketów i 2 m-comy. Nie wiem jak nam się udało rozwalić. Mogli chociaż mortara użyć, a żadnego nie widziałem. Nawet powiedziałem "all snipers mortar on B" i nic.. ale już koniec off-topa. Patch nawet fajny tylko brakuje mi SPECACT i Map Packa. W kolejce jak się czeka to po każdej zmianie w oknie tekst "wiadomość" przesuwa się na południowy-wschód.
EDIT. Zapomniałem o nowym handlingu w Apaczu i w tym ruskim na Atakamie, bo w blakhołku jest wg. mnie taki sam. IMO wciąż daleko od realizmu, ale jest lepiej - apaczem W KOŃCU mogę z dobrym gunnerem rozwalić kilku gości i pojazdy, bo ja strzelać nie lubię (pewnie przywyczajenie z FSX :) ).

Ostatnio edytowano 30 cze 2010, 14:54 przez sys, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 30 cze 2010, 14:50 
Zbanowany

Co do hitboxow, nie jestem pewien... ustrzelic biegnacego z m24 chyba jest teraz trudniej alebo ja mam bad day...
co do chata, nie dosc, ze jak tylko zobaczylem jak ma on wygladac (u ruskiego http://32bita.ws/b/ )na dlugo nad publikacja, to: przedewszystki mogli by pozamiec miejscami info o killach z czatem, a juz napewno zminiejszyc ten drugi.

edit:
Chyba odpuszcze sobie bc2 do nastepnego patcha, to co sie dzieje to cyrk. Biegne wale w goscia /w plecy/ z rambowej maszynki, a on mi 2 kulki z pistoleciku, w pelnym obrocie i podskoku...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 166 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2