matzo napisał(a):
Nie będę dyskutował z osobami, które nie potrafią czytać (i nie tylko), a właśnie to wynika z ich postów. Wracając do tematu ... czy też macie odczucie, jakoby wszystkie maszynowe i samopowtarzalne karabiny były gorszym wyborem na krótki dystans ? (łatwiej jest trafić za pierwszym razem i większa jest szansa na przeżycie).
Szkoda że nie chcesz ze mną dyskutować(i nie tylko) bo naprawdę nie potrafię zrozumieć tego 1 pierwszego zdania(i nie tylko). Skoro twierdzisz ze lamą jest każda osoba która strzela w plecy i to w wątku dla sabotażysty (przypominam sabotażysta nie ma w zwyczaju biec na główne umocnienia z okrzykiem, to znaczy że nie ma sensu żebyś tu się wypowiadał co nie? w końcu sabotażysta ma zabijać/wysadzać(i nie tylko) zanim ktoś się skapnie że w ogóle tam jest. czytaj strzelać w plecy ile wlezie, nie ma czasu na podbieganie i dźganie nożem, Ty masz się przemieszczać tak szybko jak to tylko możliwe bez wychodzenia na odkryty teren, tak aby nie można Cię było namierzyć. Jeśli źle zrozumiałem pojęcie sabotażysty to sry, Chyba, że chodzi ci o słowo "jedynie" w plecy, ale w takim wypadku Ty nie zrozumiałeś pytania szramy(i nie tylko) w związku z tym nie odpowiedziałeś na jego pytanie. jeśli to jest poradnik dla sabotażysty to się nie dziwie ze 90% to strzały w plerki.
Nie ma co się obrażać jeśli coś źle zrozumieliśmy to przedstaw to nam w sposób który to zrozumiemy, w końcu forum jest od tego aby wymieniać się poglądami, Ja się nie zgadzam z tym, że strzelanie w w przeciwnika odwróconego do mnie plecami to lamerstwo a to wręcz zadanie sabotażysty lub graczy którzy lubią atakować z flanki. nie możliwość znalezienia takiego gracza powoduje panikę w szeregach wroga, dwóch takich ogarniętych sabotażystów może zamieść całą rundę, im większa panika, migające mcomy itd tym częściej ludzie tracą zimną krew i wyskakują byle szybciej do przodu (nie wszyscy oczywiście). Widzisz postarałem się przedstawić swoją wizję, Ty napisałeś - żeśmy lamery, koniec, kropka, a skoro się nie zgadzamy z twoim stwierdzeniem to nie będziesz z nami dyskutował. ://